Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 3

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata fetelor!

Am fost ieri la control, se pare ca e totul bine. Cica piticotul are cam 3kg(aprox). Abia dupa 2 iunie am voie sa nasc(atunci implinesc 38 saptamani) si doctorita spune ca dupa cum se prezinta treaba ajungem cel putin pana acolo fara nici o problema. In schimb am descoperit ca am contractii BH. Habar n-aveam ca alea erau contractii, poate pentru ca le aveam foarte des, indiferent de ce pozitie aveam si nici nu ma deranjau cu nimic. Imi imaginam ca ar trebui sa fie mai evidente contractiile...zic si eu. Macar alea din travaliu sa fie mai evidente ca altfel nasc acasa. E, mai e putin, daca rezist pana pe 2 iunie sunt multumita. Urmatoarele 2 saptamani o sa monitorizez mai atent contractiile astea, o sa mai iau si no-spa(desi nu prea cred ca are efect) si sper sa trecem si de 2 iunie. Urmatorul control il am la sfarsitul saptamanii viitoare sa vedem si rezultatul de la analize.

Andreea, 35+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Buna fetelor!Ce faceti? Felicitari Irina!
Andreea te apropii de termen...ce emotii! Sa ai multa bafta!
Ramo ce faceti? Ce fac printesele?
Noi maine o sarbatorim pe Rebe ... o cheama Elena si avem vreo 25 de invitati,tare nu? Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

LA MULTI ANI !!! multa sanatate si tot ce va doriti tuturor aniversatelor si aniversatilor acestei zile!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

La multi ani!!!!! pentru Rebe, nu va distrati prea tare :)

Andreea, se pare ca bebelusul tau o sa fie grasunel:) Succes!

Mergi la inceput

Ce mai faceti fetelor? Nici o noutate? Nici la mine nimic nou...ne apropiem cu pasi repezi de momentul marii intalniri. Cine stie cand o vrea micutul sa vina.

Andreea, 37+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Buna Andreea, nici o noutate la noi, asteptam de la tine

Mergi la inceput

Mersi Ramo pt mesaj.
Deea asteptam vesti! Sa ai nastere usoara!
Rebe e racita,m-am chinuit rau cu ea. Am fost la 4 dr, 1 - ia dat decat eurespal (pt k nu are febra,mananca bine,dar tusea) singura problema e ca e ragusita si tuseste
dr 2 mi-a zis sa-i dau zinat si ibalgin si am stricat-o la stomac pt k nu mi-a dat tampita pansament gastric
dr 3 mi-a dat ampicilina, gentamicina si furazolidon mi-a zis k are laringita...m-am apucat de tratament, a incercat sa-i bage branula in manute. La manuta stanga i-a iesit branula,iar la dreapta dupa ce k a chinuit-o groaznic pana a injectat-o a apucat sa-i faca ampicilina,iar la gentamicina ii s-a spart vena si ii s-a umflat manuta.
Intr-un final m-am dus cu ea la dr de la maternitate si mi-a spus sa renunt la antibiotice si injectabile si sa incerc sa-i fac aerosol pt k are o viroza(luata de la mine,cred). De 2 zile ii fac aerosol,dar vad ca inca mai e un pic ragusita,sper sa-i treaca.
Va poop,aveti grija de voi

Mergi la inceput

Bia imi pare tare rau ca treceti prin situatii de-astea! Sper sa te lamuresti cat mai repede ca ideal e sa ai un singur medic pentru copil in care sa ai incredere. Altfel vezi si tu ca fiecare vine cu alta parere si sincer cel care ti-a sugerat varianta nr 3 cu gentamicina si branule ar trebui sa se gandeasca sa-si predea dreptul de practica si sa se retraga. Sunt convinsa ca e un medic de spital. Parerea mea e ca o combinatie intre variantele 1 si 4 era cel mai bine sau oricum una dintre variante. Nu stiu de ce n-ai fost convinsa de primul tratament, poate pentru ca eurespalului ii ia ceva timp sa isi faca efectul si mai ales in viroza.

Fetelor, eu nu vreau sa nasc pana cel mai devreme sambata asta. Nu ma grabesc. Sambata facem 38 saptamani de sarcina, nu e nici o graba. Micutul se pregateste asa incet incet, nu-mi fac griji ca ar vrea sa stea mai mult de 40 saptamani. Eu banuiesc ca saptamana viitoare o sa vina.

Andreea, 37+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Bia imi pare rau ca v-ati chinuit. Hai sa iti povestesc din experienta mea recenta cu cea mijlocie, poate te ajuta la ceva.
Nu a avut nimic pana in primavara asta, cand facea rosu in gat de doua ori pe luna, si de la rosu in gat o dadea imediat in pneumonie (dupa spusele unor medici). A stat internata de 3 ori cate o saptamana, cu antibiotice (gentamicina si penicilina)- apropos de branula este o mare prostie la copii, eu am refuzat branula, pt ca le baga tratamentul direct in vena si foarte repede, nu in muschi cum este normal. Dupa atatea tratamente, am sperat sa se faca bine, dar dupa a treia internare, la o saptamana , iar a inceput sa tuseasca.
Eram disperata, si am ajuns la o alta doctorita foarte batrana, care mi-a spus ca nu este nevoie de nici un fel de antibiotic deoarece face o bronsita alergica cu sindrom astmatiform, foarte intalnite la copii mai ales primavara. Si mi-a dat un tratament cu niste inhalatoare, picaturi antialergice, si un siropel pt imunizare natural. A trecut de atunci o luna si fetita mea nu a mai avut nimic.
Aerosolii sunt foarte buni, la fel si inhalatoarele (ventolin si flixotide), iar siropelul se numeste Aller Care (este putin mai scump-90 lei) .
Asa ca aveti grija cu medicii si evitati in general pe cei care de la prima vedere prescriu antibiotice la copii.
Si ceaurile sunt bune. Pt tuse, bronsita este bun un amestec din Trei frati patati, Lumanarica si Podbal.

E greu cu copii, dar toate au rezolvare:)

Mergi la inceput

Fetelor dar cu raguseala ce ma fac? Sper sa nu dea in laringita!

Mergi la inceput