Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 3

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Bia si a mea a fost putin ragusita si tusea putin, dar eu nu i-am dat nimic , pt ca nu facea febra, deci nu era un pericol. In cateva zile si-a revenit, dar m-am bazat si pe imunitatea data de laptele matern. Eu inca o alaptez pentru ca nu vrea deloc lapte praf, nu stiu ce ma fac cu ea, pt ca nu mai am nici lapte destul, masa principala este supa, apoi la 5 ii dau pire de fructe, intre ,mese putin ceai, putin suc de portocala...si asa mai scap de alaptat, dar seara si noaptea e jale.

Bia parerea mea, dar nu sunt medic, urmareste-o, daca nu face febra, daca respira bine, nu se ineaca, nu te alarma...poti sa ii dai putin Nurofen 3luni+ , care ii amelioreaza o eventuala durere in gat. Nu te grabi cu prea multe tratamente. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

offf am ramsa foarte in urma,cate lucruri am pierdut!bia stai linistita ca totul va fi bine.salutare si celorlalte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Deea sa ai nastere usoara, bebelus sanatos si refacere rapida!
La multi ani Ramo pt cele 3 printese! La multi ani tuturor copiilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Multumesc, Bia pentru urari! Inca nu vine, dar daca ne gandim bine abia am ajuns in zona de "la termen". Exista prognoze pentru luni, 4 iunie si altele pentru miercuri-vineri. Sa vedem cand o veni, sunt si eu curioasa. M-as distra sa nu vina nici saptamana asta, sa ne strice toate prognozele. Oricand vine e binevenit. Taica-su nu mai are rabdare.

Dupa ce toata sarcina m-au ocolit bolile, acum la final am facut o inflamatie foarte urata la picioare, in special la degete. Am un pic si la maini dar nu asa rau. Pare a fi o reactie alergica si eu banuiesc o crema, altfel n-ar fi nici o explicatie. Si acum fix reactie alergica imi trebuia mie, sa stam cu emotii pentru epidurala aia...In plus ma mananca de m-a trezit si din somn, fix cand ar trebui sa ma odihnesc cat de bine acum cat mai pot. Sper sa-mi treaca pana nasc, altfel nu ma vad prea bine.

Andreea, 38+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Andreea nastere usoara , cred ca emotiile sunt maxime acum

Noi am fost plecati 3 zile in minivacanta , am fost si la mare putin (dar fara plaja).

Bia cum stati cu racelile. Eu acum sunt ragusita rau, ma doare tare gatul, si cele mari tusesc putin, si sotul era racit...doar cea mica a scapat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

si eu sunt f racita...sper sa nu ia Sabry de la mine....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Silvia92

offf am ramsa foarte in urma,cate lucruri am pierdut!bia stai linistita ca totul va fi bine.salutare si celorlalte!

Mama fericita de Alessia{11 12 2011}

Silvia ce faci, urmeaza al doilea bebe daca am inteles bine?

Mergi la inceput

Deja al doilea bebe??? Nu e cam prea devreme? Zic si eu...parca macar un an ar fi trebuit asteptat dupa o nastere naturala si chiar mai mult dupa cezariana. Dar daca e pe drum, sigur e binevenit.

Andreea, 38+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Fetelor, eu inca n-am nascut. Am fost azi la control si cica nici un semn in sensul asta. Ar trebui sa ma plimb mult dar e cam greu cu caldura de afara. Duminica implinesc 40 saptamani. Am fost un pic trista azi pentru ca doctorita m-a speriat ca daca nu nasc si nu nasc o sa-l dam afara, poate chiar cu cezariana. Sper sa nu ajung la momentul in care sa trebuiasca sa decid asa ceva, as vrea sa stea cat ii trebuie lui si sa-i fie bine, apoi sa iasa singur cand e gata, fara nici o problema.

Andreea, 39+ cu BebeLUnu care vine in curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Ramo eu iar sunt racita! :( Sa va faceti bn repede!
Irina stai departe de printesa si sanatate multa!
Deea nastere usoara...scot cateva majorete pt tine k poate avem noroc:

Mergi la inceput