Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 3

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Buna la toata lumea,
Bia , fetele sunt bine, la fel si cea mica, am scapat de toate, raceli, colici, etc...toate sunt bine, asteptam doar caldura:)

Cum v-ati pregatit de Paste, unde il veti petrece?

Noi de Florii avem o mica petrecere pt cea mijlocie care implineste 2 anisori si este si ziua de nume (Dalia), deci sunt in pregatiri:)

Restul fetelor ce mai fac? cum sunt sarcinile, nu a mai nascut nimeni?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Ma bucur ca sunt printesele bine,noi de Pasti ne ducem la parinti,apoi mai am o sapt pana la botez. La multi ani pt Dalia,sa fie sanatoasa si norocoasa. Te poop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buna, mamici si burtici

Bia, ce frumos, te pregatesti de botez..abia astept sa ne vina si noua randul
Noi nu dam semne de nastere inca, mai avem putin.
Va pup

Irina 35+ cu Kinder surprise
AMR 5 saptamani!!

Mergi la inceput

Dar cum te simti Mirina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

Ma simt foarte bine!! Nu am probleme de nici un fel, nu am pus f mult de-a lungul sarcinii, iar burtica e destul de mica. Si doctorul se mira de fiecare data cand ma duc la control, insa se pare ca bebita e foarte bine, ieri am fost la echo, are 2,900 grame, deci se dezvolta normal. Si am un prgram destul de incarcat, sunt in concediu, dar mi-am ocupat timpul cu altele, am facut scoala de soferi, mi-am luat permisul si sunt si la facultate, chiar maine am examene.
Voi ce faceti? Rebe e cuminte? Abia astept sa vina si bebita meu , nu mai am rabdare deloc!!

Irina 35+ cu Kinder surprise
AMR 5 saptamani!!

Mergi la inceput

Ma bucur ca subteti bn,Rebe nu e asa cuminte s-a invatat sa fie in centrul atentiei asa k tre sa fie cineva permanent cu ea,k altfel...prapad. Te cred ca deabia iti doresti...asa suntem toate.Te pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Bia, poze de la nunta pauza...Am poze, insa sunt cam mari si nu ma pricep sa le micsorez ca sa le pun pe net. Am cateva si la dimensiuni mai normale, insa n-am nici timp sa ma ocup de ele.

Sa raportez si aici ca la mine la odisee am zis tot. Saptamana trecuta am preluat casuta noastra cea noua de la constructor si ne-am apucat de curatat in ea si pregatit. Momentan am schimbat usa ca cea pusa de ei era naspa. Am facut curat in mai mult de jumatate, ceea ce e foarte bine. Mai mult sotul a facut, desi n-am putut sa stau departe nici eu. Am depus actele pt buletin si maine ar trebui sa fie gata. Cum iau buletinul ma apuc de facut restul de acte ce mai am eu de facut si va trebui sa vad cum fac cu prenatalul sa nu se incurce astia de la casa de asigurari ca mi-am schimbat subit numele. Cred ca va trebui sa dau o fuga si la ei.
Sarcina eu zic ca merge bine desi doctorita sustine ca bebe e mai mare cu 2 saptamani. In rest e bine, colul e inchis, lung, placenta e suficient de sus cat sa nu blocheze iesirea din col, bebe cu capul in jos. Zicea ca e cam jos sarcina, cred ca e de inteles tinand cont ca stau mult in picioare sau pe scaun si ca merg pe jos destul de mult. Eu am un sentiment ca e totul bine in realitate, insa nu-mi place ca ma cam sperie cateodata doctorita asta. Acu m-a pus sa fac teste sa vedem daca am diabet...si eu n-am nici timp nici chef de asa ceva, plus ca sunt convinsa ca n-am nimic. M-a pus sa fac asta pt ca l-a vazut pe bebelus ca e mai mare. Si kilograme am pus destul de multe(13 pana acum), dar nu mi se par chiar ingrozitor de multe cat sa ne facem probleme de diabet. Tensiunea e buna, analizele astea uzuale toate bune(inclusiv glicemia).

Cam asta facem noi. Eu astept cu bucurie, nerabdare si teama momentul nasterii si al intalnirii cu bebe. Nu stiu cum o sa imi fie o schimbare asa mare in viata noastra, sper sa nu ma copleseasca. Si nu prea ma ajuta sa ma simt mai bine cei care imi spun ca pe urma s-a dus somnul, s-au dus zilele linistite si fara griji, s-a terminat cu distractia si altele de-astea.

Andreea, 29+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Irina tu mai ai fff putin. Iti doresc nastere usoara si sa fiti sanatosi , si sa auzim de bine!!

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor? Irina,mai ai un pic...nastere usoara! Deea ce faci? Ramo? Silvia? Restul fetelor..? macar sa semnam condica de prezenta la cateva zile si sa mai spunem cate ceva despre noi. Eu sunt rupta de oboseala,Rebe nu prea doarme noaptea,nu stiu ce are de ma tine treaza si in plus e si f agitata in sensul k plange f mult. Nu prea pot sa o las singura daca e treaza mai mult de 20 min...nu stiu ce sa ma mai fac
Va poop pe toate

Mergi la inceput

Bia o sa treaca perioada asta, asa sunt unii bebelusi. Noi suntem bine din punctul asta de vedere, nu plange si doarme foarte bine noaptea. I place sa stea treaza ziua, rade...

Daca nu mai apuc sa mai scriu va doresc la toate PASTE FERICIT!

Mergi la inceput