Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 3

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Lalu, mie doctorita mi-a spus sa fac dublu test intre 11-13 saptamani SAU triplu test intre 14-16. Eu am optat pentru dublu pe care l-am facut chiar in saptamana 12. Sincer, mi se pare prea tarziu cand te-a programat. Mie oricum mi se pare cam inutil testul asta, si mai mult decat inutil mai mult te baga in sperieti. Stai tu linistita ca daca ar fi ceva s-ar vedea si la ecografie, cel putin la varsta de sarcina pe care o ai tu.

Andreea, 26+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Nu mai zice nimeni nimic pe aici? Bate vantul la subiectul asta...

Andreea, 27+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui aever

Nu mai zice nimeni nimic pe aici? Bate vantul la subiectul asta...

Andreea, 27+ cu BebeLUnu

cred ca fetele is ori pe la odisee ori acasa la ingrijit de zor bebei!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Buna, toata lumea este ocupata:)
Bia ce mai faci cu colicii si cu iritatiile si cu alaptatul , te-ai descurcat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiraroby spune:

bine vam gasit viitoare si neo-mamici!indraznesc sa ma alatur clubului intrucat sunt si eu o viitoare mamica.sunt in a 11a sapt de sarcina si am mai citit cate ceva.in legatura cu cremele pt fundulet pe care le folositi voi va pot recomanda una romaneasca ffffffffff buna pe care eu am folosito cu primul copil se numeste NEOPREOL costa f putin si are la baza untura de peste,singurul inconvenient este ca pateaza,pt mine e miraculos pt orice fel de rani iar in ceea ce priveste colicile eu am folosit ceaiul de anis.va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Salutare burtici si mamici! Bine ai venit amiraroby!
Ce faceti? Cum va mai simtiti? Iulia? Silvia? Voi nu mai spuneti nimic?
Noi suntem mult mai bn de cateva zile de knd ii dau numai lapte praf,la san nu se satura si imi plangea incontinuu si nici in greutate nu mi-a luat bine! Acum mananca din 2 in 2 ore,cate 60ml,doarme,ne jucam,ne pupam...cantam(mai mult eu ei ;))
Andreea mai trim odata un PM cu adresa de facebook!
Colici nu cred ca mai are...dar nu scapam de eritemul ala,acum am trecut la crema de galbenele.
Va pupam pe toate

Mergi la inceput

Bia, n-am primit nici un mesaj de la tine cu id-ul de facebook. Bine ca sunteti vesele si cresteti frumos! O sa scapati si de eritem, poate mai incerci si alte marci de scutece. Sau poate incerci si Neopreolul de care spunea Amiraroby. Nu mai stiu daca ai incercat cu Sudocrem, si aia stiu ca face minuni. Eu pe galbenele nu m-as baza, cele mai groaznice iritatii de scutec pe care le-am vazut erau dupa crema de galbenele. Vezi si tu cum va merge si mai schimbati una-alta.

Andreea, 28+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Buna ziua,
Amiraroby sa ai o sarcina usoara!

Bianca, intrebi de Silvia, ea si fetita sunt foarte bine, m-a sunat intr-o seara acum vreo saptamana, nu a mai intrat pe net si de asta nu a mai scris. Dar sunt si ele bine, spunea ca se chinuie putin cu colicile, au trecut si ele tot pe lapte praf...

Noi am fost luni la vaccin, vai de mine ce a plans mititica...dar a scapat, are acum 5,6 kg , deocamdata mananca doar la san, am incercat de vreo doua ori sa ii dau lapte praf si nu vroia deloc, il scotea afara si plangea ca din gura de sarpe:))), iar cand ii bagam tatica in gura era cea mai fericita, chiar daca nu prea avea ce manca in momentul respectiv
De abia asteptam sa vina vremea buna sa iesim la plimbare. Acum este urat afara, iar cea mijlocie a racit iar (s-au jucat la curte in weekend, iar vremea asta inselatoare a doborat-o iar)

pupici la toate mamicile si burticile

Mergi la inceput

Ramona ce isteata de micuta ta! Normal ca nu-i bun laptele praf, stie ea ce-i bun pentru ea. Aveti grija cu racelile, chiar e inselatoare vremea in perioada asta.

Andreea, 28+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Ce faceti fetelor? Ramona a scapat fetita de raceala? Noi suntem bine,Rebe mananca numai Lp si mi-a luat f bn in greutate,inca mai e iritata la fundulet,dar sper sa scapam noi si de asta. Va pupam
Deea vrem poze de la nunta!

Mergi la inceput