Clubul "babelor" FIV-oase 24

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Daca tot sunteti la capitoul prednison, mie Doctorul Stefanutz de la cehi mi-a spus sa iau 10 mg pe zi (5 dimi si 5 seara - efectul cica tine undeva la 12-14 ore). In fine, la mine e vorba de embrioni donati, plus istoric de boala autoimuna plus ovare polichistice. Deci, organismul meu are o tendinta spre reactii auotimune.
Citeam in paginile trecute de ceaiul de urzica, cel imunomodulator. Poate mintea mea nu proceseaza la cote maxime, dar e oportun (mai ales la FIV) sa ai sistemul imunitar la maxim? Adica nu exista o mica posibilitate sa atace embrionul, chiar daca e material propriu? Ca jumate de material e strain si s-ar putea sa nu-i placa... Nu stiu, imi dau si eu cu presupusul... Sa nun radeti prea tare de mine daca gresesc, ca-s noua si amarata in ale fertilizarilor, de care or fi ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

alina 5 mg tin pentru 12-14 ore?
alina eu n-am priceput decat ca daca ajuti sistemul imunitar cu de-alde vitamina D ar putea raspunde corect (adica sa ne fereasca de vreo raceala si altele) si nu incorect (sa ne atace pe noi sau pe embrion) cum ar face-o un sistem imunitar tampit.
de urzica n-am citit. le-am auzit pe fete de duphaston si urzica. spuneau ca e imunomodulator. am citit ca imunoodulatorul stimuleaza sistemul imunitar dar poate ca asta nu inseamna ca-l face mai puternic/ indaratnic ci poate il determina sa actioneze corect si sa nu atace ce nu trebuie.
asa inteleg eu.
dar nu stiu chiar pe urzica.
fetele urzica o luati de la plafar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

sami, te-ai tuns? k nu am citit toate posturile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

bau...

aristico,vrei sa-mi gatesti???de ce prietena draga???cu ce ti-am gresit sa vrei sa ma omori???
ok...daca erau la punga bomboanele...ai voie.
da cum sunt bomboanele astea BUCURIA???ca io n-am mancat vreodata.
sunt de cioco???mie doar bomboanele de ciucalata si caramelele cu lapte imi plac.

lara...cum ziceam...eram intr-un moment blond...rau de tot.

mai vroiam sa zic ceva....da am uitat!!!

am ajuns acasa...pap si eu o mana de caise confiate si ma duc sa fac o friptura si o salata de verzituri.

Mergi la inceput

da tannoo...m-am tuns.
am taiat vreo 15cm din par.
va spun ca 15 cm astia mi-au crescut din Decembrie si pana acum...dupa fiecare stimulare imi creste paru intr-o veselie.
a ramas socata si coafeza cand m-a vazut...ma tot intreba ce am luat sau cu ce ma dau pe par.

...aaaaa...mai vroiam s-o felicit pe lara ca nu are endometrita.
n-am citit toate posturile dar din diagonala asa am inteles....sper sa nu fi fost un moment de blonda iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

bomboanele bucuria sunt made in republica moldova si tare mai plac multor persoane.
sunt cu de-alde lapte de pasare si o multime de minuni.
simpatice. nu ma omor dupa dulce.

Mergi la inceput

si io de ce n-am mancat vreodata bucurii d-astea???

Doamne!!!dulci mai sunt caisele astea...m-au lesinat de tot!!!!sa nu le mai vad.trebuia sa mananc si niste seminte langa ele sa le mai taie din dulceata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Samira, eu iti recomand caisele naturale (tot de la DF) care nu-s confiate, nu au fost tratate ca sa ajunga portocalii, rehidratate in apa plata. Sunt foarte bune asa, ca nu mai sunt la fel de dulci.

(eu urzica din plafar)

Mergi la inceput

ralu,de astea zici???
ca io de astea am si sunt groaznic de dulci.
am gresit eu cand am zis confiate...ele sunt deshidratate de fapt

http://www.driedfruits.ro/index.php?route=product/product&path=43&product_id=71

Mergi la inceput

ma duc sa pregatesc cina.
revin

azi avem Master Chef

Mergi la inceput