Clubul "babelor" FIV-oase 24
Raspunsuri - Pagina 8
alina_alba spune:
Daca tot sunteti la capitoul prednison, mie Doctorul Stefanutz de la cehi mi-a spus sa iau 10 mg pe zi (5 dimi si 5 seara - efectul cica tine undeva la 12-14 ore). In fine, la mine e vorba de embrioni donati, plus istoric de boala autoimuna plus ovare polichistice. Deci, organismul meu are o tendinta spre reactii auotimune.
Citeam in paginile trecute de ceaiul de urzica, cel imunomodulator. Poate mintea mea nu proceseaza la cote maxime, dar e oportun (mai ales la FIV) sa ai sistemul imunitar la maxim? Adica nu exista o mica posibilitate sa atace embrionul, chiar daca e material propriu? Ca jumate de material e strain si s-ar putea sa nu-i placa... Nu stiu, imi dau si eu cu presupusul... Sa nun radeti prea tare de mine daca gresesc, ca-s noua si amarata in ale fertilizarilor, de care or fi ele.
5ab1na spune:
alina 5 mg tin pentru 12-14 ore?
alina eu n-am priceput decat ca daca ajuti sistemul imunitar cu de-alde vitamina D ar putea raspunde corect (adica sa ne fereasca de vreo raceala si altele) si nu incorect (sa ne atace pe noi sau pe embrion) cum ar face-o un sistem imunitar tampit.
de urzica n-am citit. le-am auzit pe fete de duphaston si urzica. spuneau ca e imunomodulator. am citit ca imunoodulatorul stimuleaza sistemul imunitar dar poate ca asta nu inseamna ca-l face mai puternic/ indaratnic ci poate il determina sa actioneze corect si sa nu atace ce nu trebuie.
asa inteleg eu.
dar nu stiu chiar pe urzica.
fetele urzica o luati de la plafar?
samira33 spune:
bau...
aristico,vrei sa-mi gatesti???de ce prietena draga???cu ce ti-am gresit sa vrei sa ma omori???
ok...daca erau la punga bomboanele...ai voie.
da cum sunt bomboanele astea BUCURIA???ca io n-am mancat vreodata.
sunt de cioco???mie doar bomboanele de ciucalata si caramelele cu lapte imi plac.
lara...cum ziceam...eram intr-un moment blond...rau de tot.
mai vroiam sa zic ceva....da am uitat!!!
am ajuns acasa...pap si eu o mana de caise confiate si ma duc sa fac o friptura si o salata de verzituri.
samira33 spune:
da tannoo...m-am tuns.
am taiat vreo 15cm din par.
va spun ca 15 cm astia mi-au crescut din Decembrie si pana acum...dupa fiecare stimulare imi creste paru intr-o veselie.
a ramas socata si coafeza cand m-a vazut...ma tot intreba ce am luat sau cu ce ma dau pe par.
...aaaaa...mai vroiam s-o felicit pe lara ca nu are endometrita.
n-am citit toate posturile dar din diagonala asa am inteles....sper sa nu fi fost un moment de blonda iar.
5ab1na spune:
bomboanele bucuria sunt made in republica moldova si tare mai plac multor persoane.
sunt cu de-alde lapte de pasare si o multime de minuni.
simpatice. nu ma omor dupa dulce.
samira33 spune:
si io de ce n-am mancat vreodata bucurii d-astea???
Doamne!!!dulci mai sunt caisele astea...m-au lesinat de tot!!!!sa nu le mai vad.trebuia sa mananc si niste seminte langa ele sa le mai taie din dulceata.
Ralu_mv spune:
Samira, eu iti recomand caisele naturale (tot de la DF) care nu-s confiate, nu au fost tratate ca sa ajunga portocalii, rehidratate in apa plata. Sunt foarte bune asa, ca nu mai sunt la fel de dulci.
(eu urzica din plafar)
samira33 spune:
ralu,de astea zici???
ca io de astea am si sunt groaznic de dulci.
am gresit eu cand am zis confiate...ele sunt deshidratate de fapt
http://www.driedfruits.ro/index.php?route=product/product&path=43&product_id=71