Clubul "babelor" FIV-oase 24
Raspunsuri - Pagina 7
anaasta spune:
Ioi, Ari, habar nu am de ce o iei ad litteram! Eu ma gandeam la atitudinea degajata de asa un "peisaj" descris de mine, acel aer de quelque chose.
aristica spune:
aaaaaaaaaaa mi s-a parut ca am fost descrisa asaaa, mai "cocheta". stai sa-ti dau pe pm ceva frumoooos despre insule
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
Cocolyso spune:
Lara, Adi, multumesc.
Si atunci unde sa fie pb , firar sa fie de pb ?????!!!!
Infectie nu, trombofilie cica nu (homocisteina la lim sup), chiar am dezbatut indelung cu Dr.D sb.
Ok in N cauze se incadreaza si defecte cromozomiale, genetice, etc...dar solutie nu are nimeni.
Adica i-am zis dar oare ce e, ca la mine sarcina se opreste in ev, intre sapt 6-7;la ambele a fost asa.
Mi-a spus ca sunt N cauze si nimic demonstrat...............offfffff........
Lara27 spune:
Coco, una din ele fiind si o activitate crescuta a NK, din pacate..dar, voi (la Bio) ati avut prednison de la punctie, deci daca in sapt 6-7 e pragul..cu tratament de prednison ar trebui depasit
sindromul antifosfo/anticardiolipinic l-ai testat? oricum, e o orbecaiala prin intuneric, in acest caz..ramane doar repetir, repetir
to be continued..
Cocolyso spune:
Testat Lara.
Stiu ca se modifica aceste rezultate in timp,ca se poate declansa trombo o data cu sarcina, insa am avut si Clexane.........
Da NK-urile astea sunt o cauza insa nu poto trata cu nimic aproape....la fiv am avut de toate (clexane, prednison, utrog) insa tot s-a oprit.
La sarcina naturala nu am avut de la inceput, pt ca habar nu aveam ca sunt;totul a inceput cu spotting minor, eu tot asteptand sa vina cm......si uite asa cand am facut beta era deja 1700.
5ab1na spune:
Lara ma bucur ca nu ai minunea aia de diagnostic!!!
habar nu am cu prednisonul. ma pune pe ganduri o doza de 10 din ziua 1. a se citi: imi face cu ochiul.
Lara27 spune:
uuuuuhhhhh, coco, pare rau
partea buna e ca stii ca poti sa ramai pregnanta (stiu cum suna, dar, crede-ma pe cuvant, nu-i putin lucru) si daca le-ai cam testat si acoperit (n.r. cauzele), trebuie sa insisti..tot la topicul grec era o fata cu nspe sarcini oprite (ingeras26a) si totusi, pana la urma 2 copii frumosi si snatosi, la fel, cu multe sarcini oprite la activ, Looana, acum gravi, Sper, probabil urmeaza, etc..eu cred ca tre sa insisti, stii ca se poate..insist eu, care vb aia, parca ma lupt cu morile de vant, imediat nu mai am ce testa, si rezultatul ii tot ala, binecunoscutul.. BFN!!
eu incerc sa-mi reprim din starea asta de exuberanta si speranta ce ma-ncearca, pt ca nu vreau sa pic prea de sus, oricum nu ma las..la o adica , merg si la donate, de ce nu, bine ca exista si aceasta posibilitate..si e o veslie si un ritm al reusitelor acolo
to be continued..
Lara27 spune:
Saaaaabbbbbiiiiii, hai ca mi s-a lungit gatul de cand ma holbez dupa tine
de 16mg, woman, de 16, nu de 10, si din ziua 3 de cm pana-n prezent, fara discontinuitate si nu se intrevede (inca) finishul la orizont..deci, uimeste-ma cu o parere, woman
to be continued..
Cocolyso spune:
Lara, da inteleg ce spui.
Intr-adevar se schimba ceva la mansarda cand dupa 5 ani de tot felul de fiv, laparo, injectii, etc, faci un beta asa de amorul artei si cand vezi 1700.....eu eram la servici si nu exagerez era sa cad de pe scaun.
Am verificat numele meu, cnp-ul si pana la al doilea am tot crezut ca rezultatul a fost gresit.
Cand am vazut la eco saculetul, daca nu eram cracanata iar cadeam...si ma luase cu lesin.
Chiar daca nu a fost bine pana la final, sa sti ca eu tot m-am bucurat ca ''pot'' si eu.
Acum ce va mai fi Dumnezeu stie;OPTIMISTE sa fim !
5ab1na spune:
stiu lara am citit la ralu de 16.
ma gandeam la doza propusa balantei de 10.
of daca as sti...
cehii propusesera 5 din prima zi dar e slabuta doza.
ramirez mergea pe 16 din prima zi?
l-am cautat acum si l-am gasit iar aici
http://en.allexperts.com/q/Infertility-Fertility-2572/2011/7/repeated-implantation-failures.htm
si cu aspirina si cu clexane si cu medrol