Clubul "babelor" FIV-oase 24

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ady, stai c-am verificat a scris ralu asa:
"Scuze, uitat sa scriu, 16mg, din ziua primei consultatii, si se pare ca inca voi mai lua, o sa ma anunte dr. pana cand mai incolo :))"

adicatelea, ziua primei consultatii, respectiv ziua 3 de cm (info-urile "imune" sunt tare sticky pt. creierasul meu, le retin de..nevoie)
am notat tot, tot, sunt buretzel

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

scuze
felicitari ca nu ai endometrita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Morena multa liniste si incredere ca totul va fi bine !

Ari, stiu de ce insule vorbesti, le-am scapat milimetric urcandu-ne in alt feribot :) (Insulele Printului) dar nu tin sa ma intorc sa le vad

Lara felicitari ca nu ai nimic, desi banuiam si stiu cum e, ca dilema se intoarce
Asa e Lara, ai retinut perfect: 16 mg din ziua in care am fost la ei prima data (nu mi-au mai facut alte analize de sange in ziua aia, doar consultatia eco si testele de penetrare cateter si zgandarirea aia)
Stii ca si eu m-am gandit la doza ca e mare , si mai ales ca sunt pe ea in continuare ... dar eu nu v-am povestit ca eu sunt beton la imunitate ... de 3 ani aproape nu am mai racit, (am avut o mica in cercare asta toamna, dar timida rau...) nu se prinde de mine nimic contagios ... nici infectii urinare nu am mai facut, care erau in meniul meu de 2-3 ori pe an inainte ...
Acum de o luna de cand sunt pe doza asta ma simt la fel de bine ca oricand, nu am nimic deosebit si sper sa ramana cu mine puisorul/puisorii si eu sa nu ma imbolnavesc de nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Yey, Lara, super vesti!

Oh, ce fain suna insulele alea despre care vorbeste Ari! Parca o si vad acolo, intinsa pe o stanca la soare, da' eu mi-o inchipui cumva din genul ala de reclama din anii 60, cu costume de baie ciudate si cu parul in vant si machiata a la Sophia Loren din tinerete, asa... de pe la vreo 25 de ani!

Ralu, trebuie sa fie bine!

Mergi la inceput

Ralu, Ady, Ana, multzam dar, pana la felicitationes cu adevarat, mai e cale lunga important e ca, mi-a zis PK, ca n-am niciun fel de proces inflamator, nici cronic nici acut, deci, sunt intradevar usurata, recunosc

Ari, iti voi spune Il fenomeno..cetit mesajul tau de la fiv si ma gandesc sa-mi fac folder de mesaje antidepresive, adica o colectie a mesajelor tale..18 fiv-uri??? femeie, nu cobi

obervati ce logoree am, da?? vorbesc intr-una, cu voi, singura, no difference, sunt plina de speranta si optimism..acum, vedem si cat ma tine

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ce mesaj antidepresiv? Si eu vreau din alea. Uf, n-am apucat sa citesc de la celelalte subiecte, am fost taaare ocupata zilele astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Lara felicitari, este o veste buna!
Sami tunsoarea bob e preferata mea, acum mi-a crescut parul de anul trecut....
Aristica as pleca si eu impreuna cu tine la Stambul;o sa fie faina tare vacanta ta, ca nici vb de fiv , da?
Noi am calatorit destul insa la Istambul deloc, si am tot cochetat cu ideea de vreun an insa nu am ajuns;imi si imaginez cum ar fi sa merg la Tayfun si sa plec cu bebici la purtator!
Adi, la Biogenesis noi amprimit Prednison din ziua punctiei parca, nu?
Inteleg ca totusi ar fi bine sa il administram mai devreme, pt a spori sansele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Ralu chiar ma intrebam cum de le-ai ratat!
lara congratulationes pentru inca una taiata de pe lista...nu mai stiu ce mi-a zis uraganul ca-mi va da, ca scria prin primul sau al doilea mail schimbat cu el. Si nici nu mai caut, ca deranjez starea minunata in care ma aflu. I-am trimis omului o lista cu tot ce am in frigider, voi lua lista la mine la prima intalnire ca sa nu mai cumpar de acolo ceea ce deja am (acid folic, aspirina, medrol, femibion, utrogestan - cumpar doar antibioticul, stimularea, inhibarea, gelul de progesteron si ovitrelul)
ana nop - eu abia astept weekendul sau plecarile din metropola bucuresteana pentru a renunta la machij si tocuri. Pe plaja sunt, intr-adevar cu costume de baie colorate, ca-s mai neagra si astea-mi vin bine, dar atat. Nu port bijuuri, ughii lungi, tocuri...nimic! ba din contra: daca-mi dai un bat, gasesc eu cum sa-l transform intr-o undita, sau, mai rau, pescuiesc la mana - is baietoasa rau, deci n-am legatura cu doamna Loren. da' apreciez mult comentariul

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Coco da , noi din prima zi am primit prednison. cred ca totusi la tine problema este in alta parte, nu e de cauza imunologica ca sa fie necesara o doza mai mare sau mai devreme de prednison.

Mergi la inceput

Ari
Coco, unele fete nu au nevoie deloc de prednison & Co...PK nu da nici sa-l pici cu ceara, considera ca supui femeia la niste riscuri inutile..ma rog, la cap. imune, parerile noastre sunt..divergente..majoritatea clinicilor dau profilactic, doza mica de obicei..dupa un nr. de incercari sau in caz de donate, dozele si perioada de administrare a corticosteroizilor creste deja, de regula.. nu e dovedit dincolo de orice tagada beneficiul lor in caz de implantare, cum de altfel, nu e dovedit nimic 100% legat de implantare (mecanismul de protejare al embrionului ar trebui initiat de catre propriul organism), dar multi opteaza pentru administrarea lui, just in case..eu nu l-as rata, dar, eu suflu si-n iaurt..

to be continued..

Mergi la inceput