Clubul "babelor" FIV-oase 24

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Daca vrei stanca, gasesti mai aproape in zona portului Kadikoy, la vreo 100m de hotelul Double Tree, e un parc pe faleza, iar faleza e cu pietroaie/stanci si e lata de vreo 10m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristica in mod evident iti trebuie putin bronz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico...hmmm...sa zic...sa nu zic...hai ca zic :da de cutia cu bomboane de ce nu zici domnita draga???
zici numai de peste cu lamaie si alte palarii,hmmm???
freza si spranceana...mi le vezi saptamana asta




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ari, eu sunt oricum mandra de tine, fata frumoasa! Si nu are rost sa te apuce frustarile tocmai acum. Baga salate cu frunze verzi la greu pe langa carnita si e ok. Fructe multe in loc de dulciuri, hidratare la greu si go for it!





Pana am postat eu, ati scris voi o gramada si n-am vazut decat acum ce a zis Sami. Ha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira nu se pune si ciocolata Io fac o poza la sprancenele tale si arat la consort, poate de ziua mea imi face vreo surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Buna fetelor ,
Azi sunt la munca , am avut ceva treaba si am mai uitat un pic .....dar cu ajutorul lui d-zeu voi reusi sa ma obisnuiesc cu ideea.
Raluuuu ....bine ai facut ca ne-ai anuntat , ne dai speranta si mergem cu si mai mare incredere la Tayfun .iti doresc sarcina usoara si sa te bucuri de fiecare moment.
Parca acum ....abia astept sa plec si eu ......dar mai am de asteptat pana pe 29 aprilie ...hai ca nu mai este asa mult.
Va pup pe toate si o zi frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

...pai nu era cutie, era punga - bomboane BUCURIA, din Moldova - le-am terminat acum 2 minute. Dar am fost darnica si le-am impartit cu al meu colegut din birou. sami tre' sa-ti fac poza, sa te recunoasca al meu, dac-oi fi punctionata la vizita ta.
adi nu se mai cunoaste nicio urma de bronz pe corpul meu "balai"
ralu da' nu-s o soparla atat de labartata, sa ma intind pe 10mm, ma multumesc cu vreo 2 m. Pe insulele astea se si mananca foarte bine, sunt si multe magazine de haine. Buyukada si Heybeliada sunt cele mai mari si considerate o.k. pentru turisti, ca, de fapt, sunt 9 insule. Dar am sa-mi rezerv 2 zile insorite pentru aceste 2 insule, restul le impart pe obiective turistice si bazar. Una o zac. Si cand apare sami am sa-i gatesc o ciorba speciala.
Auzi? La prima consultatie imi fac analize? Ca as cam manca in avion
ana

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ari faina perioada, agitata, plina de iesiri, shopping, calatorii, intalniri cu family&friends, foarte pe gustul meu eu zic sa profiti la max, ca dup-aia, volens-nolens, vei deveni letargica si cine mai stie ce bunatatzuri va mai tolera organismul tau?? dc bb-ii vor fi like Ana, vegan raw, adio mici si fleica..uuuuhhhh, ce pofta mi-ati facut de tari calde, plaja, faleze, soare..likey, likey..tre sa contribuie si clima asta blanda si starea zen la reusitele lui stormy..
Sami, tabele pivot? un tool in excel 2007, unde se lucreaza cu tabele (data entry si data outcome) ce permite obtinere de rezultate agregate (sum, average, etc), se folosesc indeosebi in analiza economico-financiara (controlling)..
Sabi, fete, stiti ce ma framanta acum nuuu????? doza lui ralu de prednison (16mg/ z1 de injectare, adica z3 de cm), care, desi maricica, n-a afectat raspunsul la stimulare, btw excelent..doar ma stiti cu pata pusa pe imunologice, deci daaaaaaaaa, m-as baga cum sa nu, dar sunt deschisa la pareri..deci fetele cu hobby-uri de imune, pls, nu va sfiiti sa emiteti pareri
Ari si tie ti-a zis tayfunul de prednol 1/zi? ralu, poate si asta a facut diferenta, fata draga, immune system-ul tau era well down before implantation..


to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lara eu am inteles ca a luat prednol din ziua 6-7 cand a inceput efectiv stimularea cu puregon; in z3 a inceput injectarea cu orgalutran...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:


girls, Breaking News: nu am E-N-D-O-M-E-T-R-I-T-A!!!!! mi-a scris PK, nu am niciun fel de proces inflamator, mi-au iesit rezultatele biopsiei si totul e clean, sunt precum menopurul lui doc Ronen, "which, certainly is reassuring", quotez din my fav doc..
sunt mega happilica!!!
............................................................................................................................................
later: bine, acum sa revenim cu piciorusele inapoi in tarina natala, si sa ne amintim cum ca am ramas in continuare la categoria aia misterioasa..aia, de nu se trateaza, unde analizele sunt din domeniul science-fiction si unde io-s specialista..prednison scrie pe mine, am zis!!!


to be continued..

Mergi la inceput