Clubul "babelor" FIV-oase 24

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Buna fetelor! Cum citesc forumul in lung si lat in cautare de raspunsuri si pareri, am ajuns si aici. Aveti o mica descriere in semnatura si adaug ca dupa a 3-a pierdere, mi-au aplicat diagnosticul de boala abortiva si mi s-au recomandat analize suplimentare, pe langa cele de trombofilie (facute deja), trebuie sa mai fac imunofenotiparea limfocitara, hormonii tiroidieni si apoi, prestez histeroscopia. Am facut si cariotipurile noastre si suntem OK (macar atat)...Subiectul ce ma preocupa in perioada asta este imuno .
Citez din dictionarul medical ca un imunomodulator este un reglator al reactiilor imunitare, prin inhibarea sau stimularea acestora.
De la Balanta stiu ca Duphastonul este un imunomodulator.
Sabina, tu ai dreptate, nu creste imunitatea, ci o regleaza.
Ari, !
Va apreciez foarte mult....nu stiu cum sa spun, mi se pare ca lupta voastra tine de demnitate, e un razboi care trebuie castigat, o victorie care trebuie meritata si pentru ea luptati. Sigur, era mai bine sa nu avem nevoie sa invatam atatea lucruri, sa nu stim nimic, dar nu asta conteaza, lucram cu materialul clientului si intr-un fel sau altul, vom invinge!
Sper sa nu primesc prea multe rosii in monitor, nu-s intr-o stare prea buna si v-am scris ce am simtit in acest moment.
Lara, cu ceva munca de detectiv sau un exercitiu de memorie, vei stii pe unde mai postez.
Fetelor, imi doresc doar sa ne fie bine!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

n-ai mancat bomboane bucuria pentru ca se gasesc doar "la negru"/ "pe sub mana"/ sau daca te duci la basarebeni intr-o scurta vizita. adica n-au distributie la noi in tara.
la iasi mai vin moldoveni in piata si vand.

Mergi la inceput

MeAlex te salut
ai ajuns si la imunofenotipare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

La cluj in Mall ( cred ca si iulius si polus) sunt standuri pe coridor care vand multe multe bucurii. Si am mai vazut si in Bucuresti, dar nu mai stiu unde....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

fetelor, eu nu stiu ce sa zic de dozele Ralucai de prednison.. eu am primit la Viena 7.5 pe zi, cu o luna inainte de stimulare. problema e ca mi-a scazut imunitatea asa tare de am cules toate infectiile ulterior: o luna de antibiotice pt infectii respiratorii , urinare, si inainte de Fiv , 6 ani, nu am avut nici o banala raceala.. nu stiu ce ma faceam de luam 16mg ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Sabina, si eu te salut! Da, am pe lista Fenotipare Natural Killer/Gena KIR. Le iau pe rand, din motive economice si ca sa imi protejez creierasul.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

i-auzi au distributie bucuriile:))
prin mall eu calc doar la cinema:))

Mergi la inceput

gena KIR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

so, I'm back
Sami, yey, de balaria numita endometrita si altele ca ea, am scapat..sunt clean, a zis PK (comentasem, ca sunt precum menopurul lui doc Ronen de clean)..
pai, la asa o fresh-uire de look (bob, sprancene, garderoba), nush de ce nu esti la tele, la Masterchef?? mi-ar fi placut sa mergi, eram cheerleader-ul tau, de-acasa si cred ca toata gashca de aici facea galerie..aahh si-ti mai propun un job, coordonator de program fiv, fara interventii medicale, doar relatia cu pacientii, dosare, analize, un fel de coach intre pacient si doc (parca la greci este asa o persoana..) mie chiar mi-ar placea
Alina, Sabi imunomodularea este definita ca fiind un ansamblu de masuri corective,reglatoare ale unor raspunsuri imune anormale, patologice catre raspunsuri imune normale..ea poate fi supresiva sau stimulatoare, efectul e de reglare/balansare imunitara

Alina, sistemul imunitar e tare tricky..in mod normal, daca e echilibrat trebuie sa fie cat de strong, pentru a putea forma asa-zisi anticorpi de ptotectie a sarcinii..daca e slab, nu-si face treaba bine, deci risc sa nu se implanteze..daca raspunsul imun e unul anormal (cazul bolilor autoimune) atunci trebuie supresat (downregulation) pentru ca ataca celulele proprii (self-ul), implicit embrionul care semnalizeaza self..acum, aici iar e tricky, in cazul unor gene HLA asemanatoare intre mama si tata, embrionul nu mai reuseste sa transmita semnalul corect si este la fel, respins de organism-> este modul natural de selectie, o structura cu cat mai diferita de ADN intre mama/tata, duce la un produs de conceptie cu atat mai reusit..
explicatia e una super simplificata, in link-ul pus de ralu (in lb germana) era prezentat extrem de detaliat, intrgul mecanism privind raspunsul matern imun normal/anormal si efectele sale..
ce conditie autoimuna ai, daca poti sa-mi spui, ca uite asa imi vine inima la loc doar tu esti gravi acum (eu am ATPO)

Sabi, in principiu ai inteles si explicat corect, draga mea love, love, love Ramirez, dap 16 mg da la RIF si 25 mg dadea la RIF cu donate

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

ralu,de astea zici???
ca io de astea am si sunt groaznic de dulci.
am gresit eu cand am zis confiate...ele sunt deshidratate de fapt

http://www.driedfruits.ro/index.php?route=product/product&path=43&product_id=71

Nu, nu, nu :) astea sunt cele rele :)
Cele bune sunt maro si arata urat :)

uite astea: http://www.driedfruits.ro/index.php?route=product/product&path=43&product_id=72

Mergi la inceput