Clubul "babelor" FIV-oase 24
Raspunsuri - Pagina 18
samira33 spune:
apa termala e minunata!!!trebuie s-o incerci!!!
Cleopatra era mai bogatana...facea baie in lapte.
eu m-am invatat sa nu mai tin in geanta recipiente mai mari de 100ml ca stiu ca la aeroport mi le confisca.
au vrut sa-mi confiste si o trusa de mani...abia mi-o cumparasem,era de la Sollingen,o caruta de bani dadusemm pe ea...dar am avut noroc atunci...ne condusese mama si i-am dat-o ei.
muream daca mi-o luau...si acum mai am trusa respectiva.
samira33 spune:
alex...auzi la tine...citesti de zor dar cum nu faci FIV si nu postezi!!!
pai tu nu vezi ca atunci cand facem FIV suntem low profile...iar cand nu facem FIV...aberam cu gratie pe aici...asa ca...da-i din taste cat poti!!!
deci geneticiana aia tinerica vine cu suflu cel nou...hmmmm!!!
Albu mi se pare ca arunca cu vorbele si cu diagnosticarea in multe cazuri.
samira33 spune:
dragutzele mele...va las.
ma duc sa-mi indeplinesc rolul de sotie-gospodina.
n-am mai gatit de o saptamana si mai avea nitel si plangea ieri Samiroiul dupa o ciorba si o mancare gatita asa ca ma bag la prestat.
ne citim mai tarziu.
Lara27 spune:
Sami, si io am trusa mani de la Sollingen si au vazut-o ungurii acum, la check-in in BP..dar, au vb scurt intre ei si n-au mai zis nimic..nu te-ntarat sa mergi la Albu, God no, propun in schimb sa vedem ce-i face la Alex..
btw, eram convinsa ca va incerca sa te recruteze dr. Shue, cred ca-i angajat si cu atributii de headhunting..altfel, cum draq sa faci business
Ari, pai, tu nu mai stii ce renume avem pe la aspirantele trecute de floarea varstei ( >20 ani, adica) si optimiste, cred..si aseara, se astepta fata sa-i dam cu rosii in monitor (btw, mishto expresia, Alex)..
Alex, ooofff ce bine te-nteleg, si inteleg aceste practici corporatiste, asa traim si noi day after day, de vreo 5 ani..se tot desfiinteaza pe capete departamente, pleaca tinerii, pregatiti, raman mereu cei cu "state vechi", e o nebunie totala..toata lumea e mereu cu nervii intinsi maxim, spre sfarsit de an iar mai urmeaza un val..I soooo neeeedddd a break from all this bullshit..asa as vrea sa ma pregnant-esc, sooner rather than later si macar cateva luni sa fac si sa fiu preocupata de altceva..ceva important, frumos, ooooofffff..dream on
Sabi, da, pot fi soatza ta virtuala..si eu m-as fi bucurat de cozonac, cum sa nu
to be continued..
MeAlex spune:
Samira, gata, dau din taste la greu!
Sabina, o sa-l atac pe Albu cand merg la histeroscopie, nu fac pana atunci NK-urile. Eu ma gandesc ca mi-ar recomanda prednison, ca altfel, poate ar fi intrebat inainte daca pot suporta costul tratamentului...prea multe supozitii. O sa-l intreb direct.
LE: cand au zis aspirantele ca sunteti rele, m-am apucat si am citit din urma sa vad si eu ce si cum dom'le...si m-am lamurit. Va admiram in secret si ma gandeam ca problemele mele sunt mai mici si ca raman natural...dar de fapt, probleme sunt grave pentru cel care le are, la mine, sa zicem ca e putin mai bine, cu gravideala, dar e doar o amanare a esecului.
Lara, la noi a durat cam 2 ani pana au inchis. Din pacate, domeniul respectiv e la pamant, sunt sanse minuscule sa pot lucra iar in domeniu. So, am zis sa incerc on my own...visez o mica afacere, dar e la nivel de studiu. Acum caut colaborari pentru traduceri ca sa am de lucru constant.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
aadina spune:
N-am spus , caci am fost plecata la plimbare. Azi au ramas 11 embrioni, din care 7 mai buni, dupa spusele embrioloagei. Ea e de parere sa fac transferul in z5, dar eu nu prea vreau, as prefera sa-l fac maine. Risc cam mult. A ramas ca ma suna dimineata poate se selecteaza mai bine pana maine si sa fac transferul in z3
MeAlex spune:
Sabina, am uitat ca nu esti din Bucuresti, sorry!
Nu inteleg la ce te referi cu IgG, adica anticorpii pt infectii (toxoplasma, CMV, etc)? Sau altceva?
Postez lista data de analize (exact asa cum mi-a dat-o):
1) Examen secretie vaginala - OK
- ADN Chlamidia col
- Culturi din col
- Examen ag. Mycoplasma – Ureaplasma
- Citologie Babes-Papanicolau (taiase dar voi face eu ca a trecut mai mult de 1 an de la ultima citologie)
Trebuie sa repet examenul de secretii inainte de histeroscopie.
2) Serologie Torch - OK
- ac. Anti toxoplasma (IgG si IgM)
- ac. Anti Rubella (IgG)
- ac. CMV (IgG si IgM)
- ac. anti Lysteria
- ac. anti Chlamidia (IgG, IgA si IgM)
3) dozari hormonale ziua 3: prolactina, TSH, Free T4, ATPO
4) Trombofilie - analizate, mai putin Factorul XIII
- APTT, INR, fibrinogen, anticoagulant lupic, antitrombina III
- Proteina C, Proteina S, ac. anti Cardiolipinici, IgG/IgM
- ac. anti-beta 2 glicoproteina IgG/IgM, Pro C Global FV NR
- MTHFR, Homocisteina, PAI
- Mutatiile Factorului V Leiden si II, XIII
5) Fenotipare Natural Killer/Gena KIR -> urmeaza
6) Ecografie transvaginala - ziua 10 – 12 a ciclului menstrual-> urmeaza
7) Histeroscopie exploratorie ziua 7 – 8 a ciclului menstrual-> urmeaza
8) Pachet infertilitate cuplu (cariotip cuplu) - OK
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
5ab1na spune:
este o analiza imunoglobulina IgG
http://www.synevo.ro/ig-g/
mie mi-a iesit putin mai mare decat maximul...
n-am obtinut alta interpretare decat cea de pe site.
si de aici am dat in ANA.