Clubul "babelor" FIV-oase 24
Raspunsuri - Pagina 17
samira33 spune:
cine credeti voi ca m-a sunat mai devreme????
ei bine....dr.Shoe
ii memorasem numarul si cand am vazut cine ma apeleaza...m-a bufnit rasu' si am tras pe dreapta...am zis ca asta-i discutie la care trebuie sa fiu foarte atenta.
s-a prezentat frumos-acu' sa nu fiu carcotasa...are voce misto doctorasul asta si e politicos tare ...si frumusel ...doar ca-i nevinovat in domeniul in care s-a bagat!!!
asaaa....si mi-a zis ca..."v-am sunat sa va intreb ce mai faceti???!!!"
daca m-am mai gandit la discutia "noastra" de Sambata si daca m-am decis cand vreau sa fac FIV ca,dupa cum mi-a spus si dr.R,ei nu vin in fiecare luna la clinica si ca acum vine si Pastele...asa ca trebuie sa "amanam" putin procedura...dar macar estimativ daca pot sa-i spun cand as vrea sa incep ca sa stie si d-nii dr. cand sa vina la Bucuresti
ca cica e "taaaaare curios sa stie ce-i in mintea mea"
jur...exact asa s-a exprimat!!!
da io...tot in mintea mea mi-am spus:ohooo...daca ai afla ce-i mintea mea nu ti-as mai prezenta atata interes
a ramas ca ne mai auzim ...desi eu i-am spus ca daca ii aleg pe ei ...ii gasesc eu si le du de stire,nu-i nevoie sa ma mai sune....dar,aproape ca pot sa pariez ca n-a fost ultima convorbire cu dr.Shoe.
samira33 spune:
lara...stiam eu ca Albu are potential!!!!
nu ma intarata ca acu' ma duc la o consultatie si-l provoc la o discutie....cu cartile pe masa.
geneticiana asta...care e oare???aia mai batraioara cu paru alb,lung,impletit mereu in coada si facut coc sau aia inalta si subtire si tinerica???
daca isi mai trag si-un embriolog din UK...o sa fie Raiu Fiv-urilor la Medlife.
aristica spune:
o, la naiba! N-ati mancat bomboane bucuria! Sunt "cu di tati". Eu le iau din mall-ul din berceni, de la standurile din mijlocul mall-ului. is cam scumpe, da's fara seaman. cele mai bune-s alea cu lapte de pasare.
dap, in loc de cala am scris hala
alexut - stiam ca intr-un tarziu vei incepe sa scri aici...nush de ce ti-a luat atat de mult
si, desigur, alexa, felicitari pentru bebic!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
MeAlex spune:
Lara, da, cred ca a ajutat combinatia heparina-aspirina oricare fi fost problema. Ma gandesc ca o fi contracarat si alte minuni posibile, nu doar celebra trombofilie.
Trebuie sa ma lamuresc daca a fost OK sa iau Aspenter zilnic si daca doza de Clexane a fost buna.
Eu am facut traduceri din engleza, si da, e horror...visam noaptea. Am terminat Inginerie in Limbi Straine (in franceza, de fapt), am fost pasionata mereu de limbi straine (engleza si franceza), I lost my job last year, s-a desfiintat departamentul, am tot cautat, but I'm overqualified, asa ca...am devenit traducator (PFA) si sper ca in curand voi preda si la gradi. Am tradus si literatura si cred ca imi plac mai mult traducerile de specialitate, am tradus o piesa de teatru care trebuia sa se joace la Bulandra, incepand din martie, dar din cauza ca a murit regizorul, se amana (Alexandru Tocilescu).
Sper ca am retinut eu bine ca a zis imunoglobulina...in capul meu era prednison, tocmai din cauza costului si m-a blocat pe moment vestea…chiar mi-a zis ca normal ca au si tratament, ca doar nu ar pune pacientele sa se testeze ca sa spuna ca nu au ce face. Ziceau ca urmeaza sa semneze un contract cu un institut/laborator din strainatate ca sa faca si ei analize NK si KIR. Se pare ca au mai facut, dar au incheiat colaborarea.
In momentul asta, nu stiu la ce alt doctor as putea merge, nu putem aborda clinici straine, incerc sa profit la maximum de ai nostri.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
samira33 spune:
aristico...eu azi m-am uitat in Carrefour dupa bomboanele astea...da nu le-am vazut.
bine...nici nu stiam dupa ce trebuie sa ma uit...dar eu m-am uitat in speranta ca o sa ma trozneasca fix in ochi numele asta ,BUCURIA, de pe undeva.
numa' ca am ramas netroznita.
5ab1na spune:
si ce face ma rog apa aia termala?
va da senzatia ca abia ce ati ieist de la baile felix? nu inteleg ce face ea. neam. cleopatra avea?
femeie ajungeam la 10 si la destinatia finala, undeva in franta unde luam direct taxiul pana la hotel pt ca nu exista autobuz la ora aia. m-a asteptat o doamna pt check-in in mod special. cred ca stiti ca in multe locuri check-in-ul nu se face asa la mica-mare intamplare. si nu, la ora aia, n-as fi avut sub nici o forma chef sa ies sa-mi iau ceva de mancare.
parca esti soata mea: numai el se incapatana sa nu luam nimic de mancare, europa si bla bla. nu mai stiu unde am fost si s-a linistit. a fost de acord. a, ba mai mult, am dus din cozonacul pe care-l aveam si la alta familie care era tot cu europa in cap si mi-au multumit. sotul mai ales
samira33 spune:
stai asa ca io tre' sa citesc din urma...ca presupun despre ce vorbiti voi aici...am citit in diagonala da vrea sa fiu sigura ca am inteles corect si anume ca Albisorul nostru are fantezii cum o sa investigheze si trateze el nebunii NK,fenotipari etc etc...si cum o sa ajung sa stau cu Imunoglobulina in geanta in loc de spray cu apa termala ...asa la-ndemana o sa-mi fie.
hai ca azi am imaginatie.
samira33 spune:
sabina,dap...stiu,in general la unitatile de cazare-afaceri de familie nu au Receptie non-stop.
soata mea era in Germany si era 11-11,30 noaptea.
nu avea rezervare si a vazut un hotel micut...usa inchisa dar era afisat un nr. de tel....a sunat...a vb. cu o doamna care a spus sa astepte 10 minute.
si dupa 10 minute a aparut o masina pe alee...din masina a coborat o doamna in pijama...i-a dat 2 chei-una de la intrare si una de la o camera, i-a zis ca "vorbim maine dimineata" si a plecat.
a ramas al meu mut in mijlocul drumului
MeAlex spune:
Ari, esti tare...pai eu eram aici, citeam de zor...dar na, nu sunt cu fiv-urile (inca)...de asta nu scriam.
Samira, e cea tanara. Toate astea sunt spuse de ea, ca Albu a fost tare ocupat la prima intalnire, nu a zis mai nimic, decat ca trebuie sa investigam, sa excludem alte cauze si a mai zis ceva, ca exista posibilitatea sa nu se poata, ca poate uterul meu are niste gene (imi vorbea simplut, nu eram in forma sa pun multe intrebari) care resping embrionul, ca nu exista analize si nici tratamente...asa ca am intrebat de unde stim cam genele respective? si vazand ca tace, am insistat: "daca toate analizele sunt OK si urmatoarea sarcina se opreste iar din evolutie?" si a zis ca da...si ca atunci singura solutie e mama purtatoare...mi se pare ca s-a aruncat mult prea departe, tinand cont ca nu a mai emis alta parere...
Bomboanele Bucuria sunt mai mult in magazine micute, nu am vazut in supermarket.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
5ab1na spune:
:)))))))))))))))))
aici ai fost tare sami. ma refeream ca ai fost tare cu IVG in loc de apa termala:))))
MeAlex eu nu sunt din Bucuresti si nu stiu despre doctorii de acolo decat ce aud de la voi. Ce sa zic eu...mi-as face IgG si anticorpii, l-as intreba pe Albu exact cum a zis Lara: omule fac analiza asta dar spune-mi ce solutie oferi daca iese rea!!! daca nu-mi faci nimic n-o mai fac nici eu. sunt niste banuti totusi.
pai si daca n-are solutie seriful cu sau fara rezultatul analizei tale....si nici altul nu are...o aspirina+o doza de 16 cum zicea Ramirez+clexane si poate scapi si de diagnosticul asta si ajungi si cu copilul tau in brate
dar toate lucrurile astea le poti discuta franc cu dr. Albu. cat prednison, cata aspirina, cat clexane fara analiza NK daca el nu stie sa trateze sau nu cunoaste un alt medic care sa trateze.