Clubul "babelor" FIV-oase 24

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

va pup fetelor
noapte buna
ma bucur ca-ti plac lara. ma bucur sincer.
sper insa ca MeAlex sa nu gaseasca probleme pe NK. poate cel mult pe o autoimuna ceva. cel mult. poate un prednison (nu ca as zice eu ca asta e lacata - departe de mine) schimba problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

si pentru ca nu ma las cu DHEA si autoimunele
sunt aici enumerate bolile autoimune, cum sunt tratate de medicina (prednison), dieta iar la un moment dat spune ca la persoanele cu boli autoimune se intalneste un nivel scazut de DHEA-s
http://drmyattswellnessclub.com/autoimmune.htm
gasisem si studii care ziceau ca s-a constatat o rata mai mica de pierdere a sarcinilor la persoanele care au luat DHEA inainte.
las aici ca sa ramana scris si nu pentru a incuraja abuzul de DHEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Adriana ce sa spun decat : Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat, sanatos/i, si apoi "bucurosi le-om duce toate" vorba poetului
Din fericire sunt norocoasa ca are cine ma ajuta, ba chiar mai multe ajutoare ...
Am prieteni si cu doi odata, si e greu adevarat, dar ei nu prea au pe cine sa cheme in ajutor ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Da, Lara, la Trombofilie ma intalneam cu Sabina, nu la aspirante. De asta tot citesc aici, sa vad protocoalele cu prednison care sa imi dea curaj. Dar nu e vina Sabinei ca m-am indreptat spre voi, e teama de imuno pe care o am dupa a 2-a pierdere, apoi Albu care mi-a dat sa analizez. Sabina a pus paie pe foc...si bine a facut!
Tot de la Trombofilie le stiu si pe Aristica, Balanta, Samira, Sper, si il stiu si pe Tannoo, sper sa nu fi uitat pe nimeni...
Miky nu a facut (inca) fiv (ea e de la aspirante, stii tu, acolo unde trageau cu mitraliera spre babute). Asa e, e fata simpatica. Sunt fete simpatice si acolo, dar isi mai dau cu stangul in dreptul.
Sabina, tu imi sugerai sa fac analize de imuno, dar eu la momentul ala nu faceam decat sa adun pareri, oricum mai asteptam ca nu ma mai tineau nervii sa fac ceva. Acum fac doar NK-urile, ca trebuie sa definitivez lista cu analize de la Albu. Apoi oi vedea dupa ce anticorpi mai cotrobai. Geneticiana de la Medlife a zis ca tratamentul pt NK-uri este imunoglobulina (dar nu parea foarte sigura pe ea).
Legat de Clexane, cred ca doza a fost oricum prea mica, abia astept sa vad ce zice Albu, la prima intalnire nu si-a dat cu parerea, a zis ca asteapta rezultatele si il respect pentru asta.
Eu mi-am dozat de capul meu DHEA-S cand vroiam sa exclud probabilitatea de a avea sindromul ovarelor polichistice si valoarea era OK (in 2010).
Adrianaady, va povestesc de gradi, sper sa ajung sa predau, sa nu apara vreo piedica.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

'Neata, fetelor!

Sa aveti o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

neata girls.

o zi cu reusite va doresc.

eu ma duc la cimitir sa pregatim mormantul pentru sarbatori si apoi imi continui treaba in oras.

ne citim diseara.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Aveti vreo idee cum ajung eu inapoi in tara cu o punga in care am puregon (inclusiv PEN) si orgalutran in bagajul de mana???

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Ari ... am avut si eu dilema asta ... am intrebat la spital si mi-au zis ca mai bine pun in bagajul de cala, ca si cu reteta s-ar putea sa nu fie ok ... de transp in avion.
Dar ... la intoarcere, eu am venit dupa mine cu penul si o fiola 300 intreaga, si cu crinone individuale, scoase din cutia de carton, in bagajul de mana, si nu m-a intrebat nimeni nimic, dar asta era pe aeroportul celalalt unde zboara Pegasus, care e mai degajat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico,iti jur ca m-am gandit la treaba asta in ceea ce te priveste.
tu ai de mers cu toate medicamentele-si nu-s putine dupa tine in ziua 2 si atunci nu o sa ai bagaj de cala.
n-am vrut sa-ti spun ca sa nu-ti mai creez un stres suplimentar dar daca ti-ai pus si tu aceeasi problema...oare o solutie nu poate fi sa faci poza medicamentelor si sa i-o arati Tayfunului ca sa nu te mai cari cu ele dupa tine???sau o lista cu tot ce ai...de ce e musai sa le vada fizic???

Mergi la inceput

Ari, cu orgalutranul e o problema, ca pen si ace iti dadeam eu, la fel si o fiola, (eu cred ca, doar cu fiolele nu e o pb ca sunt mici si nu au ac) dar orgalutran nu stiu de unde poti lua ...

Mergi la inceput