Clubul "babelor" FIV-oase 24
Raspunsuri - Pagina 12
samira33 spune:
tannoo,da o poza normala cu Bogdanel nu ai???
ne lasi sa ne sucim gaturile sa admiram baiatu???
Lara27 spune:
Sami, nu esti ultima gaina, esti penultima..nici eu nu cunosc bucuriile, desi stiu stand-urile din mall-urile clujene, dar nu m-am uitat ever cu atentie, decat la covrigii unguresti
Alex, sper ca te-ai convins acum, ca nu-i draq chiar asa de negru, cum se povesteste pe alocuri, da? btw, ce mai face miky82? mai e suparata, sau i-a trecut? (ultima data cand am cetit-o a fost ultra simpatica, parol) a reusit intre timp? s-a hotarat pt fiv? (vb serios, nu fac mishto, doar nu-s de piatra..sunt in urma rau cu stirile, tre s-o "cert" pe Sabi ca nu ma tine la curent->>> deci acolo tot dispare ea, inteleg)
le: Alexa, felicitari
to be continued..
adrianaady spune:
Alex bravo! deci incepi lucrul cu copii; te rog sa ne spui cum merge predatul.
Samira, Ana recunosc ca si mie imi era o frica ;acum un timp dupa ce petreceam un week-end cu nepotica mea, cand trebuia sa ne despartim eram terminata , ma simteam mai goala si mai trista ca niciodata; dar cu timpul mi-am dat seama ce sentimentul cu care trebuie sa raman este dragostea aia pura a ei; bucuria, veselia cu care vad ei viata.... Cred ca daca te iubeste un copil, esti cel mai norocos om din lume
PS - O dadui in sentimentalisme vad, inseamna ca se apropie cm
5ab1na spune:
Lara nu ma certa ca nu ai de ce:))
ma stii ca ma bag in sufletul oamenilor de nu stiu bietii de ei ce mi s-a nazarit:))
initial scrisesem la trombo la un moment dat: alex alex vezi mai bine analizeaza si niste autoimune din astea pentru ca nu se poate totusi ca dupa ce schimbi doze de clexane in diferite feluri sa se sfarseasca fiecare sarcina fara alta cauza. am vazut ca nu ma asculta am asaltat-o cu PM
eram in faza in care eram foarte speriata de ANA. intrasem in legatura inclusiv cu fata anabel79 care mi-a trimis pe mail tot protocolul de intralipide. mare curaj a avut fata asta. mare curaj. aproape de necrezut.
asa am necajit-o si pe sami in capitolul trecut cu israelitul
firea mea
mi-a zis odata cineva care mi-a citit o astrograma sa fac bine si sa-mi vad de treaba mea ca cica mi-ar fi mai bine dar eu...batman
anaasta spune:
Of, Ady, stiu ce spui... Eu am experimentat niste sentimente crunte cand prietenele mele ramaneau insarcinate pe capete sau diferite cunostinte. Crunte, nu vreti sa stiti. Nu ma simteam deloc bine in pielea mea simtind ceea ce simteam si mi-a fost tare greu. Plus toate burtile alea de gravide pe care le vedeam mereu in fata ochilor. Parca toata lumea din jurul meu era gravida sau cu copii mici. Acum, parca nu mai e asa. Iar cea mai buna terapie pentru mine e sa merg sa imi vad finutul si sa ma joc cu el si sa il pup si sa il dragalesc. Cand plec de la el si incepe sa planga dupa mine mi se rupe sufletul pentru ca mi-e mila de el, dar in acelasi timp sunt happy. Ma gandesc ca daca ma iubeste el, nu pot fi chiar asa de naspa si atunci o sa am si eu un copil la un moment dat. Doamne, ce feste ne joaca mintea, nu e de mirare ca uneori capitulam.
Ralu_mv spune:
Alexa ! Felicitari !!! sa fie bine pana la capat !
Nici eu nu stiu de bomboanele bucuria ... dar eu nici nu mananc bomboane sau alte dulciuri decat foarte foarte rar si intamplator ...
Ana, am vrut sa ti dau linkul de unde l-am luat, dar nu-l mai au... este Zelmer din cate imi amintesc - l-am dus la mama ca am zis ca ne ocupam impreuna de legumele si fructele produse in gospodarie.
Adriana, ai mare dreptate cu ce spuneai de nepotica si un copil in general cand te iubeste ... e atat de greu sa te desparti de el .. si eu m-am gandit si inca ma mai gandesc la faza cu mersul la un centru de plasament/orfelinat/ sa incerc sa ajut copii, dar e greu din acelasi motiv pe care l-ati spus cu toatele ... atasarea... si nu a ta neaparat, si a lor fata de tine, si e responsabilitate imensa la care trebuie sa fii sigur ca faci fata ...
Lara27 spune:
Saaabbbiiii, taci femeie, ca mor aici de ras, rad, rad, ma linistesc, mai citesc odata, rad iar, ma doare maxilarul deja, deci nu mai rezist..nu se poate, pur si simplu imi inchipui si..rad de-mi trosnesc falcile..sa-ti dea DD sanatate, fata mea, ca esti unicat, si vb aia din popor, sa-ti tie naravu'
data viitoare atentioneaza-ma inainte, sa stiu sa nu mananc/beau ceva intre timp, ca mor draq inecata->>> FASTING, da??
deci la trombo' ai gasit-o pe Alex?? si ai pus fata under pressure?? intratat, incat si-a luat inima-n dinti si a venit la noi?? vai, nu pot sa cred..doamne, as publica toate postarile tale intr-o culegere de texte..deci, io te iubesc, femeie, esti incredibila sper sa-ti semene pruncii intrutotul
to be continued..
adrianaady spune:
Samira - noapte buna
Raluca eee vise zanica sa mai ai tu timp de altii copii; sa te vad de acum incolo descurcandu-te cu al tau/ai tai... ai vazut la Adina ce "usor" e nu?