Clubul "babelor" FIV-oase 24

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Buna seara,
Nu prea scriu pe acest forum dar l-am citit aproape zilnic, mai ales acest subiect, in Artistica si Samira am gasit puterea de-a spera intr-un miracol, deaoarece situatia financiara nu mi-a dat alta solutie. Asteptam un copilas de aproape 3 ani de zile, spermogramele sotului meu erau mai rele de la an la an, golul din sufletul meu nu reusea sa se umple, pana ieri cand am facut un test de sarcina si a iesit o liniuta rosie si una roz, azi de dimineata am repetat testul si tot la fel, toti imi spuneau ca sunt insarcinat dar eu nu credeam, asa ca am facut bhcg si valoarea lui a fost de 47.18, nu pot descrie in cuv ce-am simteam,nici acum nu mi-am revenit, poate peste 2 zile cand voi repeta bhcg o sa fiu convinsa ca totul o sa fie bine.Maine 04.04 este ziua mea de nastere, D-zeu mi-a facut cel mai frumos cadou din lume, va doresc si voua sa aveti parte de aceeasi minune.Toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Ce am luat eu de la DF, caisele naturale maro, scrie ca sunt din Turcia ( de atfel am si vazut pe acolo de vazare varsate, aratand exact la fel) si nu scrie nimic de dioxid de sulf si nici nu cred ca au asa ceva. Acestea nu au nici zahar adaugat, sunt deshidratate pur si simplu.

De cele portocalii am gasit pe net asa:
Non-organic apricots are treated with sulphur dioxide before drying in order to
prevent the fruits from oxidation, thus preserving their rich orange color.

Mi-am luat si eu deshidrator si abia astept sa fac in vara asta tot felul de fructe !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lara eu as fi vrut sa particip la "Vocea Romaniei"
Uneori ma gandesc ca daca as fi fost instarita(adica sa nu am nevoie sa muncesc ) mi-as fi dorit sa fiu o colaboratoare ( sau ceva in gen) la o gradinita si sa petrec 3-4 ore pe zi cu copii ..... nebuna nu?
Samira e o calitate, fii sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

alexa,felicitari.
sarcina usoara si bebe la termen

adriana...eu am de cativa ani in minte ideea asta...sa ma duc voluntara la o Casa de copii sa ma joc cu cei mici Sambata,Duminica....insa mi-e teama!!!instinctiv simt ca nu as fi in stare sa-mi gestionez sentimentele.
m-as atasa si as suferi cumplit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Alexa, felicitari!

Ralu, ce fel de deshidrator ai luat? Turcia este tot o provenienta naspa, e o tara cu un sol teribil de sarac si cu fertilizare la greu. Uf, ca nici nu mai stii de unde sa cumperi chestii, de aceea e super ca ti-ai luat deshidrator. Cochetez si eu cu ideea.

Si eu ma gandeam sa merg la casele de ocpii sau in spitale sa citesc povesti copiilor, mi-am adus si cartile de povesti de la ai mei, dar na'... ma opreste si pe mine aceeasi spaima.

Mergi la inceput

ano...caisele mele au dioxid de sulf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Alexa felicitari! Sarcina usoara. Frumos cadou

Samira, bomboanele bucuria sunt de foarte multe feluri.Sunt si cu ciocolata. Din cate stiu si eu sunt standuri in malluri si in galeriile hipermarketurilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Alexa, felicitari! Iti doresc din suflet sa fie bine!
Lara, de cand ori am citit pe site-uri romanesti despre imuno, totul se leaga de V. Babes, deci it's the only choice (or mai face si altii, dar nu conteaza). Da, Sabina ma tot indemna sa fac analize imuno, dar nu stiam de unde s-o apuc...sincer, dupa a 2-a sarcina pierduta, am citit despre toate posibilele cauze si am avut mereu un morcov ca as putea avea si altceva pe langa trombofilie.
Adrianaady, daca totul merge OK, de luna viitoare voi preda engleza la gradinita, abia astept.

I'm Masterchef addicted, too.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

se pare ca io-s ultima gaina din Gostat care nu stie de bomboanele astea.

maine ma duc sa le caut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

alexa, felicitari si sarcina usoara!

Mergi la inceput