Bv Dara,Miha,cristoiu,Irina!Hai Amy,danaang!
Raspunsuri - Pagina 5
happylica spune:
monna, super tare ca bebe se joaca deja. Alexia fixeaza ceva.. si se tot uitaaaaa... si crucis
de ieri o linisteste caruselul. o pun in patut si adoarme singurica (exceptand momentele cand adoarme in brate)
abia o astept si eu sa se joace, sa gangureasca. acum scoate niste sunete in timp ce mananca. e haioasa rau. am zis sa o filmez
gata, ma bag si eu la somn. desi.. nici urma de asa ceva. dar profit ca doarme pitica.
miha, cristoiu.. mult succes maine. va asteptam cu vesti!
EDIT: irina, imi poti da mie sms! daca te hotarasti.. te astept. ai nr de telefon in lista de contacte.
Mirela, mami de Alexia
ronina spune:
Cristoiu: ai avut curaj sa te bagi in sauna? eu pe finalul sarcinii abia respiram si fara sa-mi fie prea cald
Irinaelena: si eu sunt apta de primit sms
Monna: ce frumos stie el deja sa se joace eu pe Bianca inca nu prea reusesc sa o impresionez cu jucariile
Dorinutza: eh, tu oricum esti mai experta in bebeluseala decat unele dintre noi ca doar il ai pe Stefan
Happy: somn usor
J.D. spune:
La multi ani, Ramona!
Hai, Miha!
Hai, Cristoiu!
Am vrut sa intreb proaspetele mamici - ati pus bebele in swaddle?
Finn Constantine 15.10.2009 si 36+ Euan Tudor
monna3 spune:
Multumesc fetelor, am baiat mare, azi avem 4saptam si miercuri implinim si prima lunita :)
JD eu l-am tinut in swadlle in primele 2 saptam dar numai noaptea. Imi dormea mai bine infasat. Am renuntat apoi la el pt ca cel pe care il am eu e destul de grosut si s-a incalzit.
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
irinaelena spune:
Monna, ai dreptate, in mod sigur si mie mi va fi dor de burtica
Happy, filmeaza! Eu cu Andrei ziceam ca n-am ce filma, ca nu face nimic interesant... Si acum mi-e dor sa il vad cum era bebe mic, nu doar in poze. Am f putine filme de pe-atunci.
Happy, ronina, va dau la amandoua sms
Irina, 38+ cu Maria
sovietica spune:
Salut!
Am vazut mesaj de la Dara (la 2.28) ca i s-a rupt apa!! Au fugit la rm.
[majoretoreta] Hai Dara! trebuie sa fie bine!
Stau prost cu editarea ca scriu de pe tel.
Felicitari maxime mamicilor care au nascut! Va tin pumnii in continuare!
Noi suntem bine, doar ca am niste contr dureroase acum si cam dese si cam devreme. Bine ca am control maine dimi.
Va pup
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr
cristoiu spune:
Iar nu pot sa dorm. Mai am 4 ore pina la operatie. Nu stiu cind pot da de veste, ca nu am ipadul la mine si oricum nu cred ca e internet acolo. Daca aflu ca ar fi, il rog pe sot sa mi-l aduca, daca nu, ne vedem vineri cred.
Apropos, de ce nu e voie sa maninci inainte de operatie? Am papat niste capsuni, ce poa' sa-mi faca? :)
monna3 spune:
Wow, Hai Dara! Hai bebe Miruna! nastere usoara, refacere rapida si bebita sanatoasa tun! Pup
Sovi multumim de veste. Tin pumnii sa fie totul bine si bb Iustin sa vina la termen, pup
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
sovietica spune:
Mesaj de la Dara:
3370 g 50 cm 5:25 ora
bravo, Daraaaa!La multi ani, Miruna!
In sfarsit ai scapat de stresul nasterii. Recuperare rapida si mult lapte sa ai.
hai Super Mami, hai Cristoiu! sa,nasteti usor, si bebei ca la carte!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
sovietica spune:
Dara:
Ceza la 9 ore de la clexane , frison rebel, rahi la risc, nu si epi ca era prea riscant, sper sa fie bine ca inca nu dezmortit