Bv Dara,Miha,cristoiu,Irina!Hai Amy,danaang!
Raspunsuri - Pagina 6
monna3 spune:
Bravo Dara!!! Bine ai venit bebe Mirunica!
iote ca nici nu apucaram sa scoatem majoretele pt voi
Felicitari mamico! recuperare rapida si usoara si bebelina papacioasa
Multumim Sovi
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
SuperMami_1 spune:
Neata!
N-am dormit prea bine ...sunt treaza de la 5 ...deh, nerabdarea e mare...si ma internez abia la amiaza
...cand colo surpriza naste Dara: Dara, nastere usoara!si refacere si mai usoara!Hai Miruna!
profit de ocazie sa urez in avans : La multe lunite, Andi!
La multi ani frumosi in noua forumula ,Bubu si Monna!
Miha, mamica fericita de Rares si 38+ cu bebe Vlad AMR 1 zi
monna3 spune:
Toma de carina la multe lunite!
Emma de oanace la multe lunite!
Bubu la multi ani! multa sanatate si numai bucurii alaturi de familia ta frumoasa
Miha multumesc curaj , nastere usoara, refacere rapida si bebe sanatos si papacios!
Povestea nasterii
monna3 spune:
danaang ce faci? da-ne un semn, ai nascut?
Povestea nasterii
emmaella spune:
Felicitari Dara!Bine ai venit bebe Miruna!
[majoreta]Hai Supermami!Hai bebe Vlad!
Hai Cristoiu!
SuperMami_1 spune:
Monna, u too
Bravo, Dara! Felicitari, mami!Ai facut-o! Bun venit, Miruna! Sa fii sanatoasa si norocoasa!
Miha, mamica fericita de Rares si 38+ cu bebe Vlad AMR 1 zi
irinaelena spune:
Dara! Bravo!!! Refacere usoara, si bebelina sanatoasa!!! Ai vazut ca e bine cu greutatea bebe? .
Nici eu n-am apucat sa scot majorete, la ce nastere fulger ai avut, desi si eu sunt treaza de pe la 5 si ceva, inexplicabil, ca nici arsuri nici altceva n-am avut. Si mai am 2 zile pana la nastere...nu e azi ca la Miha . Am adormit la loc pe la 7, cand trebuia sa trezesc sotul sa plece la gradi+servici
La multi ani Buburuza!
Irina, 38+ cu Maria
dorinutza82 spune:
Bv Dara!!!Bine ai venit Miruna!!!
Sa te recuperezi usor si sa vii cu bebelina acasa repede!
Miha, chiar ca ai prea mult timp sa acumulezi emotii pana la 12-13, dar incearca sa iti gasesti ceva relaxant de facut, o muzica ceva, un joc cu Rares daca nu l-ai dus la gradi
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 36+ cu
danaang spune:
neatza fetelor! si mult succes celor ce nasc in aceasta saptamana, felicitari Dara, sa creasca mare fetita (iar v-ati pus pe nascut), monna eu n-am nascut inca, am fost ieri la dr si fetita e bine, am vazut-o si eu mai bine la eco, e ok, m-am mai relaxat si am lasat paranoia deoparte, are 3500 gr , dr mi-a facut controlul pe masa si am colul deschis 2 cm, a zis ca ma mai lasa pana miercuri, daca nu mi-o induce, dar dupa cum e pozitionata nu mai apuc ziua de mircuri, acum o intrebare ptr cele dintre voi care ati prins celebrul control pe masa, ati avut o mica sangerare dupa? ma gandesc ca e normal,
Haydee spune:
Felicitari Daraaaaa! Bine ai venit, bebe Miruna!
Refacere usoara, laptic mult si multa sanatate amandurora!
Hai Super-Mami!! Hai bebe Vlad!! !!!!
Hai Cristoiu!! !!!
37+, cu