Bv Dara,Miha,cristoiu,Irina!Hai Amy,danaang!
Raspunsuri - Pagina 4
cristoiu spune:
Si eu am scapat data trecuta de clisma ca am facut cezariana de urgenta si in 15 minute eram gata operata, ce timp de clisma? Dar acum am operatia la 8 si la 6:30 tre sa ma prezint la ordine, deci au timp sa ma curete si pe-afara si pe dinauntru.
SuperMami_1 spune:
Multumesc de sustinere, fetelor sunteti de real ajutor.
Ce greu trece timpul pe ultima suta de metri
Miha, mamica fericita de Rares si 38+ cu bebe Vlad AMR 1 zi
Tala spune:
Monna ce baiat mare ai! abia astept si eu sa inceapa sa se joace, deocamdata e interesata de fluturii de pe parapetul comodei
La prima sarcina mi-a fost dor de burtica, acum parca nici n-am fost gravida (a nu se intelege ca mi-a disparut burta )
Multumesc Ronina si Monna pt info privind greutatea, deci e ok
Azi am chinuit copilu' in mod constient . I-am luat amprentutele talpitelor (cu guase pe canvas). La David am avut gips dar mi-a fost teama sa-l folosesc, asa ca am amprente abia de pe la 2 ani si ceva. Am facut si ceva poze, dar n-au iesit ca era deja suparata, incercam altadata cand e mai bine dispusa.
Bia voi ce mai faceti?
Saptamana viitoare clar slabesc de la cata galerie avem de facut
Hai SuperMami_1!Hai bebe Vlad!
Hai cristoiu!
Hai Dara si Miruna!
Hai Amy si Victor!
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tala Saptamana viitoare clar slabesc de la cata galerie avem de facut tablouri pentru copii |
corect, macar asa sa slabim si noi , ar trebui si mai multe nasteri ca sa se simta mai bine
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
dara76 spune:
Merci Tala!
Monna, ramanem, sigur, dc nu te deranjeaza asa cuscra dusa. Si la multi ani in avans :)
37+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
dorinutza82 spune:
Hai SuperMami_1!!!
Hai cristoiu!!!
Sa aveti bebeii sanatosi si sa va recuperati repede!
titi! Sa ai un bebe sanatos, papacios si fara colici si o nastere de vis!
Va fi o saptamana plina de vesti bune despre bebei sanatosi, tot a fost destul de liniste pana acum cu pauze de respiro pt majorete.
Eu am fost vineri la consult si am acelasi col luuuunnnngggg care nu da semne sa se scurteze in viitorul apropiat asa ca voi veti fi experte in bebeluseala cand voi avea eu intrebarile de inceput . Desi vad ca strengarii si strengaritele veniti pana acum sunt cooperanti si mamicile chiar linistite, cred ca vom fi o odisee extrem de calma si odihnita
Pupici!
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 36+ cu
monna3 spune:
Dara multumesc, pup
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
titi143 spune:
Da tala azi e ziua mea. Multa lume nu crede cand zic ca de 1 aprilie e ziua mea, dar asa e.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 36+ Robert Aaron
AMR 3+ SAPTAMANI
titi143 spune:
Amy25 eu lucrez la renovatul casei cum pot. Nu foarte mult ca obosesc repede, dar ma stradui cat pot sa nu il las singur pe sotul sa faca tot. Dar azi recunosc ca nu am facut prea multe.
AMR 3+ SAPTAMANI
titi143 spune:
Va multumesc din tot sufletul fetelor de urari.
Noi acum am venit de la mama unde socrii si cumnatii mi-au facut o supriza si au venit la mama sa imi spuna la multi ani. Nu i-am asteptat deoarece nu mi-am tinut ziua, doar am facut o masa in familie.
Pot spune ca m-am distrat destul de bine, dar in schimb am avut contractii destul de multe. Sper totusi sa stea acolo pana la pasti.
AMR 3+ SAPTAMANI