Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (41)
Raspunsuri - Pagina 7
2liniute spune:
vaii blanca ce minunat trebuie sa fie, sa ai in brate un pui de om si sa pape la san, uitandu-se in ochii mei
de-abia astept
joana, ne dai emotii, mai ai asa putin, pana la urma la sanador vei naste? eu sigur nasc acolo, de asta te intreb...
Anca 30+ cu AMR 9+
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/
alina_gabi spune:
Buna fetelor
Albinuta sa ai parte de un concediu frumos umplut cu pregatiri in asteptarea lui bebe. E asa frumos sa cumperi lucrusoare pt bebe. Eu astazi am cumparat o paturica cu sirene si nu m-am uitat la dimensiuni. Cand am desfacut-o acasa am descoperit ca am sanse sa o folosesc eu mai mult decat bebita la cat e de mare.
Sa stiti ca desi si mie mi-a zis dr ca e ok in sarcina cafeaua nu beau de frica sa nu imi agit bebelusa mai rau deact e ea de la natura sau de la mine ca am inteles ca le transmitem starea noastra.
Ionelu, si eu transpir ca o vacuta noaptea si merg la WC din 3 in 3 ore. Iar bebita e o zvapaiata toata noaptea. Hoata recupereaza ziua.
Alina cu bebelusa 33+
alina_gabi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blanca000 Alina_gabi cum a fost la Nayel?? ------------------------------------------- Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 31s Clara "Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo |
Blanca, nu am mai fost la Nayel din cauza faptului ca nu pot naste cu el la stat. Pt nastere normala ar fi fost OK financiar la Medlife, dar pt ceza e cam mult pt mine si nu vreau sa nasc normal din cauza suspiciunii de virus B. S-a cam suparat si sotul meu pe mine astazi ca sunt asa nehotarata si mi-a dat termen pana la sf saptamanii sa ma hotarasc daca raman la dr la care am fost pana acum sau mergem sa vb cu altul ca deja e cam tarziu. El nu a agreat-o de la inceput pe dr actuala.
E asa de greu cand e si bebita la mijloc pt ca deciziile pe care le iau am inceput sa constientizez ca o afecteaza si pe ea. Desi eram hotarata sa nu mai repet analizele pt virusul B am fost de dimi la Matei Bals la un consult la alt infectionist si le-am repetat. De-abia astept sa vad ce rez am. Ifd asta mai repet sau nu viremia.
Alina cu bebelusa 33+
ella81it spune:
BLANCA si eu tot pana la 1,2 luni am alaptat si da ai dreptate e cel mai frumos lucru din lume
Sa va spun cum am vrut sa il intarc eu pe Alexo prietena mi-a spus sa ma dau cu albastru de metil pe san si nu o sa mai vrea(Alex era tzatzi dependent)
Nici o sansa,era tot albastru in gurita si tot sugea oricum am reusit cam intr-o saptamana sa il intarc,am suferit mult
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
Andra_C spune:
Am fost la Kiabi. Ne-a certat soacramea ca am luat hainute, ca nu e bine, ce ne grabim asa, ca se poate intampla ceva rau, WTF? Aveti si voi in familie superstitiosi?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Victor 30s+
alina_gabi spune:
Andra, chiar sotul meu era superstitios si spunea ca va cumpara el dup nastere ce este nevoie, insa l-am convins ca e mai bine sa cumparam inainte ca sa am timp sa aleg ceea ce imi place. Cumnata mea, sppre exempplu nu a cumparat nimic pt bebe inainte de nastere si din pacate a pierdut 2 copilasi. A pierdut unul la 5 luni, iar pe celalalt l-a nascut si a murit la scurt timp dupa nastere. Acum are o fetita frumoasa, sanatoasa pe care a nascut-o tot prematur la fix 8 luni. Asa ca mie imi este cel mai clar exemplu ca nu conteaza lucrurile astea.
Alina cu bebelusa 33+
blanca000 spune:
Alina am inteles..conteaza mult sa te intelegi bine cu dr cu care o sa nasti sper sa gasesti si tu pe cineva si sa nasti linistita.
Eu m-am urcat sambata pe cantar..12 kg..ups am zis..cand domnule le-am facut..de mancat mananc mai putin, vitminele s-au terminat si nu ajuns sa imi iau altele...si tot am pus pe mine..
la mine J. a fost superstitios data trecuta si abia am inceput sa cumparat cate ceva dupa 32s..acum am mai detoate si le scot si eu la spalat/calcat dupa Paste, dupa 01 mai...am saci intregi de la Eva si cred ca sunt si lucruri noi pe acolo.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 31s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
blanca000 spune:
Trebuie sa ma duc sa semnez si eu contractele si sa iau kit-ul pentru celule.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 31s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Andra_C spune:
La prima sarcina la fel, nu ne-a lasat sa ii luam nimic, a zis ca ii ia ea cat stau eu in spital. Si intradevar cand am ajuns acasa aveam dulapul plin cu hainute, dar erau toate de 3 luni, erau imense pentru Amana, timp sa mearga al meu sa cumpere nu era pentru ca era Pastele si erau toate inchise, si uite cum mi-am sunat o prietena care nascuse cu 4 luni inaintea mea sa-mi dea niste hainute sa am si eu sa imbrac copilul pana cand pot merge la cumparaturi. Nu vreau sa mai repet experienta. Si vb ta Alina, daca e sa se intample ceva rau se intampla oricum, dar nu o putem convinge. Mentionez ca soacramea este foarte deschisa la minte si un om foarte bun, dar are ea chestia asta. S-a grabit al meu sa ii zica, ca eu nu i-as fi zis, ca stiu ce parere are...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Victor 30s+
ella81it spune:
ANDRA si eu am soacra superstitioasadoar ca nu reuseste sa se puna cu ,,nebuna,,
Si a mea a comentat mult la prima sarcina dar degeaba.Dupa ce am nascut ma dispera ca trebuie sa stau in casa 40 zile,ca trebuie sa aduc preotul acasa ptr.nu stiu ce slujba.Eu nu am facut nimic din toate astea.
Duminica a venit pe la mine soacra si am mai auzit unavroiam sa ii torn lu Alex apa sa se spele pe mainii ,ea imi ia cana de apa din mama zicei ca ma arde ca nu am voie sa ii torn ca el(Alex)nu imi poate turna mie la nastere,habar nu am ce inseamana si sincer nici nu ma intereseaza!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex