Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (41)
Raspunsuri - Pagina 6
aever spune:
Andra, casuta e in Ilfov in comuna 1 Decembrie, intr-un complex rezidential. Suntem asa de incantati de ea! E casuta noastra, prima noastra casuta. Barbata-miu vad ca e super harnic, i s-a declansat si lui harnicia de cand avem cuibul nostru. Si sper sa-l tina pana la adanci batraneti! Se pregateste de mesterit si desi nu se pricepe el ca un mester la toate alea vad ca-i place sa invete si sigur o sa am un reparator de nadejde in casa.
Intre timp am vorbit cu o prietena si s-ar putea sa imi schimb medicul, dar mai vedem...Chiar si ideea asta ma incanta cumva, imi plac lucrurile noi. Va anunt eu pana la urma ce-am hotarat si sper sa se aranjeze toate cum e cel mai bine pentru noi.
Fug si eu sa rezolv ce mi-am propus pe ziua de azi. In rest, Zen fetele, da?
Andreea, 29+ cu BebeLUnu
Deea_Deeutza spune:
Mie la Kiabi mi s-au parut scumpute, dar frumusele si calitative, dar daca sunt oferte si sunt reale poate vor avea si preturi ok. Si eu cred ca o sa trag o fuga, poate maine, ca tot ma duc la aprovizionare la Auchan ca am un frigider sexyyyy....
Deea 30+ cu fara nume
Andra_C spune:
Aever, si noi tot in Ilfov stam, de aia te si intrebam Poate eram vecine
Deea, iti zic cand ma intorc cum sunt preturile
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Victor 30s+
ella81it spune:
ANDRA am notat nr.de tel!
IOANA nici eu nu am colostru,nici la prima sarcina nu am avut dar Alex la 30 dupa nastere pompa de zorcred ca era ceva pe acolo totusi
AEVER sa stapaniti sanatosi casuta!
Ca tot vorbiti de casute,sunt intr-o mare dilema trebuie sa iau ,sau mai bine zis am luat o decizie foarte importantasi nu stiu daca e cea potrivita.
Anul trecut in vara am pus ap. din Tgv la vanzare,acum o sapt am gasit un client,si nu stiu ce sa fac sa il dau sau nu
Ideea ar fi sa vindem si sa facem casuta,dar am mai avea inca un ap. mai mic si as prefera sa il vand pe ala si pe asta sa il tin ptr.baietii
Grea decizie!
Scuze ca m-am plans aici!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
miha81 spune:
Fetelor (Virgi, Mirelusa)mulumesc pentru incurjari! Am trecut mai departe, s-a afisat in sfarsit pe site! Acum pe 29 aprilie selectia finala...eu nu cred ca mai pot trece prin asa ceva, dar asta este! Mirela fetita mea are 5 ani si 3 luni si nu a avut deloc emotii! Probabil ca asa e felul ei eu din cauza asta nu m-am dus cu ea. Oricum am inteles ca nu l-au lasat pe sot sa intre cu ea si nici macar pe profesoara ei de canto. Ea face de doar 3 luni si pian si canto dar eu nu am dat-o ca sa fac performanta. De Craciun a primit un pian cadou de la nasicul ei, am cautat o profesoara, am gasit-o si pentru ca dansa facea si canto, am zis hai sa incercam. Noi chiar glumeam ca poate mai tarziu o va lua nasicul cu el in spectacole!
pozeBianca
elena_gd spune:
Miha felicitari pentru printesa ta!
Fetelor cu numele si la noi e greu...eu am trei variante: Eric Andrei, Eric Nicholas sau Eric Gabriel. Sotul nu e de acord cu Eric , dar nici nu vine cu alta propunere...deci suntem in impas. Sanatos sa fie si o sa ne hotaram noi si la nume...
Elena 30+ cu Bebster AMR 9+
blanca000 spune:
Colostru eu nu am avut inainte de a o nast epe Eva, nici macar nu mi se umezeau sfarcurile cu nimic..dupa ce am nascut la nici jumatate de ora a venit asistenta cu Eva mica si infasata si mi-a zis "pune-o la san"..eu am facut ochii mari si habar nu avema ce sa fac..tot asistenta mi-a zis "lasa ca stie ea"..am pus-o si a inceput sa traga..dupa..aveam lapte ...sa declansat mai bine dupa 2 zile, pompa am bagat si eu la inceput si guritza fomista.
Acum vad ca iar e uscat pe acolo..insa vine el lapticul..
Doamne ca mi-am amintit senzatia aia cand trage laptele si simti cum se produce pe loc si cum iese din san..e de visss..de viss sa alaptezi..asta dupa ce treci de prima luna cu durerile, ragadele si sensibilitatea maxima ce vine la pachet...
Cand am oprit alaptatul la 1,2 ani am plans fetelor cu lacrimi si durere in suflet de nu stia sotul cum sa ma mai potoleasca..
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 31s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
blanca000 spune:
Alina_gabi cum a fost la Nayel??
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 31s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
2liniute spune:
burticile
eu nu am mai intrat in weekend asa ca spun cu intarziere La Multi Ani sarbatoritelor !!!!!
Anitta
Blanca
micuta Amana
Ramona
sa fiti sanatoase si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca!!!!!
eu am fost ocupata cu mancarea zilele astea, am facut cumparaturi, si curat in casa, am si spalat hainutele bebelusului
si mai nou pap cat 3, nu cat 2 am facut si spaghete cu spanac si salata cu sfecla rosie, ciorba de cartofi cu loboda si leustean va poftesc la masa
Anca 29+ cu AMR 10+
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/
2liniute spune:
si a mai trecut o saptamana
Anca 30+ cu AMR 9+
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/