Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Andra stai linistita ca si la noi e plina familia de superstitiosi, de ne-am molipsit si noi...deja ne-am luat mustruluiala ca am luat carucior.
Mama astazi m-a batut la cap sa o intreb astazi pe doctorita ce bagaj imi trebuie pentru spital si sa ma apuc sa mi-l fac cat ma mai simt in stare sa umblu creanga...dar sincer eu sper ca o sa ma pot misca in voie pana nasc.

Elena 30+ cu Bebster AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Eu stau linistita, dar nici pe ea nu vreau sa o supar, stiti cum e...Oricum, le-am luat, gata. Mai am cateva si de la Amana, tre sa le scot din saci, dar astept sa vina mobila intai, sa le pun direct in sertare. I-am comandat mobila (dulap si comoda), patutul va fi de la sor'sa, doar ca nu va fi in culoarea mobilei, i-l schimb ulterior. Apoi trebuie sa caut perdea si draperie, covor si niste cosmetice.

M-am ingrasat 20 kg pana acum, de-abia ma mai pot misca, am si fundul pe masura burtii dar nu cred ca mai ajung la 40 luate ca la prima sarcina.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Victor 30s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Andra nu a venit mobila? Si a noastra pe sapt asta o asteptam..pana nu o vad la locul ei in camera nu imi vine sa ma apuc de nimic..si acusica vine Pastele...

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 31s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Andra nu a venit mobila? Si a noastra pe sapt asta o asteptam..pana nu o vad la locul ei in camera nu imi vine sa ma apuc de nimic..si acusica vine Pastele...

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

De-abia saptamana trecuta a venit sa masoare, (ii modific si dulapul Amanei, i-l fac cu 3 usi, pentru ca are prea multe haine ), a zis ca pana la Paste e gata, dar eu cred ca cel mai probabil va fi gata in jur de 1 mai, nu e tarziu nici atunci, voi mai avea timp. Dar vorba ta, pana nu vine mobila nu am chef sa ma apuc de nimic. Vreau sa-i pun hainutele si restul direct la el in camera, s anu le fatai de colo colo.
Ce culoare le-ai facut mobila?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Victor 30s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Mov inchis+ par salbatic parca...am vopsit si un perete mov lila..caut acum perdea vreau gen jaluzea romana doar pe marimea geamului dar nu opaca sa treaca lumina prin ea, daca nu iau perdea organza pana jos..si lampa..

Mergi la inceput

Frumos!!! Par salbatic e gen natur, nu? Sau ma insel?
Si Amana are un perete intreg cu tapet roz cu inimioare, dar la bebe ii las albi, nu mai vrea ta-su santier in casa. Ei i-am facut niste litere cu numele ei din polistiren expandat si i le-am pus saptamana trecuta pe perete, o sa ii fac si lui. Si cred ca o sa iau niste desene ceva sa i le lipesc pe pereti, sa nu ramana albi asa, nu stiu, mai vad pe parcurs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Andra, Blanca voi o sa il puneti singur pe bebe in camera??

Eu cred ca m-am decis cum o sa fac..pt inceput o sa il pun pe bebe in patutul din dormitorul nostru, Luca cu noi in pat, iar ziua o sa il pun pe bebe la somn in camera lui..in functie de cum se va trezi bebe noaptea, vad daca pe la 3 luni il mut singur in camera..

Vai si a mea soacra are o groza de superstitii, v-am mai zis eu pe aici ca nu se aseza pe pat sa nu imi ia laptele..gizas dar eu nu le mai bag in seama ca mai tare ma enervez..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 34+

Mergi la inceput

Am o sugestie pt mamicile la primul bebe..informati-va cat de mult puteti despre alaptare..daca va doriti cu adevarat e bine sa stiti unele lucruri, ca atunci cand va veti izbi de ele sa nu intrati in panica..

http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/

Mergi la inceput

Elena, asa as vrea, dar ma orientez atunci. Depinde foarte mult de el, cum va fi, de cate ori se va trezi pe noapte. Daca se va trezi o singura data (cum am auzit ca exista copii ) nu are sens sa il luam cu noi sau sa dorm eu la el. Amana se trezea foarte des si adormea greu inapoi, poate el nu va fi asa.
Amana doarme la ea in camera acum, foarte rar mai cere la noi, se odihneste mai bine la ea mi se pare mie. Dar cred ca daca va vedea ca pe el il iau la noi o sa vrea si ea, categoric. Pisoiul nu mai zic ca e numai dupa mine, eu de fapt am 2 copii acum, peste 2 luni vor fi 3

Mergi la inceput

Andra sa inteleg ca va fi in aceeasi camera cu Amana?? si eu cred ca daca il pui cu tine in camera o sa vrea si ea..
Eu am ajuns la concluzia ca depinde mult de bebe asa ca ne organizam din mers..

Mergi la inceput