Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (41)
Raspunsuri - Pagina 14
blanca000 spune:
Tot de curatenie..eu am femeie si la curatenie si la calcat..nu mai faceam fatza..insa le chem o data la 2 sapt ca nu imi permit saptamanal asa ca tot bag si eu aspirator, ordine, praf..insa de frecat baile, faianta, geamuri etc nu ma mai bag..nu mai suport mirosul de detergent de cand am burtica si nici sa ma cocot, aplec nu mai pot..
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 31s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
diana85 spune:
Buna dimineata!
Vad un trend la burticile aflate in concediu: care mai de care mai harnica si mai plimbareata. Cred ca erati mai "in siguranta" la serviciu . Dar eu sa nu comentez prea mult, ca la mine e ziua si plimbarea. Nu ori de care, ci maraton.
Miha, sunt sigura ca voi gasi o solutie pentru ca sa-l las singur e inacceptabil. La ce m-am gandit acum, repede, ar fi sa ramanem in maternitate si sa ne aduca acolo monitoarele, ca sa nu trebuiasca sa ne mutam la cardiologie unde eu "nu am voie". Problema e ca cele doua sunt in spitale diferite, iar cardiologia nu are maternitate si maternitatea nu are cardiologie. Dar in cel mai rau caz ma gandesc sa ne transfere la un spital unde le au pe amandoua. Daca asa nu se poate, sa stam sub monitorizare impreuna ziua si seara sa mergem acasa daca totul e in ordine (cum ne asteptam, monitorizarea va fi doar o rutina) si sa ne intoarcem dimineata devreme. Oricum, cred ca cei de la maternitate ma vor sprijini si-i vor baga in cap cardioloagei ca nu pot sa-l las singur. Ei sustin alaptatul imediat dupa nastere, alaptat exclusiv fara lapte praf, glucoza si alte minuni in primele zile cand "nu ai lapte", bebe sta in salon cu tine tot timpul, iti recomanda sa nu ii dai nici suzeta nici sa nu-l hranesti cu sticla pana cand lactatia nu e instalata serios si bebe obisnuit cu suptul la san, etc.
Enona, dupa doua targuri si un magazin zic ca v-ati hotarat tare usor! Eu sunt pe net cateva ore pe zi de vreo luna cel putin, citesc review-uri, ma uit la filmulete pe youtube si inainte sa ma decid am fost in vreo 7 magazine cel putin (cam de doua ori in fiecare din cele 7, ca aveam apoi impresia ca "mi-a scapat ceva") si l-am mai carat in vreo 5 si pe sotul meu dupa mine sa-si dea cu parerea in urma preselectiei mele. Recunosc ca sunt putin exagerata. Dar gata, wrap-ul e comandat, cosuletul de dormit la fel si caruciorul stim care doar ca asteptam pana ajungem in Romania ca sa nu ne mai caram si cu ala.
Andra, eu inca nu am auzit pe cineva sa aiba masina de spalat vase si sa nu o foloseasca! Cum adica nu suporti sa stea vasele in chiuveta? Pai asta e una din cele mai bune parti, ca nu mai au ce cauta in chiuveta! Eventual le dai un jet de apa inainte si direct in masina. Le-ai plasat si le-ai uitat. Mie tare-mi place sa bucataresc, dar sa spal vase mi se pare asa o pierdere de timp... daca ma gandesc ca spal cel putin 30 de min pe zi, ajung la concluzia ca spal 3,5 ore pe saptamana, adica 14 ore pe luna! Pe bune? Asa vrei sa-ti petreci 14 ore pe luna, daca ai de ales?
Asparagus, bine ai revenit! Ma speriasem rau cand am citit prima data mesajul tau, aveam impresia ca ai zis ca bebe are 1,2 kg si asta era destul de grav. Cand am citit mesajul lui Ionelu si apoi mai atenta al tau, m-a busit rasul. Stai linistita ca e perfect. Pe ecografia mea si scrie ca aproximarea e cu +/- 10% eroare. Fetitele sunt mai micute, nu ai de ce sa iti faci griji. M-ai intrigat cu alegerea de a naste natural pana la o anumita data si apoi prin cezariana. ...De ce ai ales asa?
Diana 35+ cu Mirciulica
AMR 4+
BelissimaEva spune:
Neatza Feteleeeee,
Am revenit si eu dupa o mini vacanta de 5 zile si doamneee , tare mult mi-a luat sa recuperez tot ce ati scris... ce limbarnita aveti!!!!
Nu imi mai amnitesc mare lucru.. dar asa in mare.. vreau sa felicit toti fluturasii si floricelele dolofane de la eco reusite, vreau sa ii multumesc inca o data Onutzei ca ne tine la curent cu situatia lui Ellyshor , iar Babyboom sa stea la dospit inca 2 sapt cel putin ca sta cel mai bine acolo! La fel iti zic si tie Joanna.. stai acolo cumintica in pat si bebicul nu se va grabi sa iasa :)
Bine ai revenit Asparagus! Si eu zic ca te ingrijorezi degeaba !! Stiu fetite care s-au nascut la termen cu 2500 gr si sunt bine-mersi! Fetitele sunt oricum mai finute, mai firave iar nasterea naturala ar fi minunata pentru amandoua!
Cuchilici, ce ma bucurrrrrrrrrrrr ca ai rezolvat problema contractului !!!!!!! Felicitari draga mea
Ca tot vorbeati de curatenie.. si eu fac totul in casa , in afara de muncile care necesita aplecatul ( aspirat, sters parchetul) dar nu mi se pare un efort extraordinar de mare atita timp cat stiu care imi sunt limitele!! Mai fac un pic , ma mai odihnesc oleaca dar nici sotul meu nu se da in laturi de la nimic..ma ajuta cu absolut orice fara sa comenteze si niciodata nu trebuie sa ma rog de el
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 32 weeks +
AMR 7 weeks +
ella81it spune:
Am scris si eu un mesaj si nu stiu pe ce am apasat si a disparut
Acum sa vedem ce imi amintesc!
ASPARAGUS eu zic sa nu te stresezi cu greutatea ,chiar ieri citeam intr-o carte ca in ultimele sapt.bebe ia cam 30 gr pe zi
Alex a avut 3050gr la nastere,putin cica ptr.un baietel dar a recuperat apoi,lua 1 kg pe luna
DIANA sper sa rezolvi si sa poti sta aproape de bebe Mircea!
Despre masina de spalat vase ce sa va spun ,si eu o gaseam tare nefolositoare pana sa raman insarcinata si acum ca am nevoie s-a stricat d ela prea mult stat degeabasi sa o repar ma costa mai bn de jumate din pretul ei
Am inceput sa fac si eu curatenie pe aici,cat pot face eu,mai spal una alta dar la smotru vine soacra luni
Sunt bucuroasa ca am totul ptr bebe pregatit ,mai am caruciorul de spalt si patutul de montat si gata.
Apropo de carucioare ,am condus unul de la BebeConfort si mi-a placut mult,super usor de manevrat cu o mana,dar nu mai dau acum iar 500 euro
Plus ca la Alex l-am folosit pana la 1 an,apoi am luat unul mic sport.
Va pup pe toate si va doresc o zi linistita!
Poate reusesc sa pun cateva poze sa vedeti ce facea Alex al meu cand eu ma uitam la MasterChef
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
BelissimaEva spune:
Diana, nu pot intelege cum vor doctorii sa il tina pe bebe singur , internat, in conditiile in care el trebuie alaptat din 3 in 3 ore!!
Mi s-ar parea inuman din partea lor sa faca asa ceva dar sper ca veti gasi o solutie cat de curand si sa nu fie nevoie sa desparta mama de puiucul ei
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 32 weeks +
AMR 7 weeks +
ella81it spune:
Am si eu o intrebare cum fac sa imi apara la semnatura sapt. de sarcina?
Sau trebuie sa scriu la fiecare mesajnu ma pricep ,am facut acum cativa ani semnatura dar nu imi aduc aminte cum
Ma ajuta cineva?
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
diana85 spune:
Ella, la BebeConfort m-am oprit si eu si sotul a aprobat . Eu nu prea am termen de comparatie in afara de ce se vede "la suprafata" dar sunt multumita de alegere. Sper sa-l folosesc mult si bine, unul sport vreau sa iau doar pentru calatorii.
BelissimaEva, nici eu nu pot sa inteleg cum s-a gandit asa cardioloaga (deocamdata numai cu ea am deschis subiectul). Dar sper ca ne putem "intelege" - e foarte maleabila si amabila, poate ca doar efectiv am luat-o prin surprindere cu intrebarea si a raspuns in functie de cum fac ei in general, nu s-a gandit la toate implicatiile problemei.
Diana 35+ cu Mirciulica
AMR 4+
diana85 spune:
Ella, mergi in meniul din partea de sus a paginii la "Contul meu", apoi la "Profil personal". Din meniul albastru din partea de sus a paginii alege "Editeaza profil personal". In pagina ce a aparut, spre sfarsitul ei, da click pe "Optiuni Profil". Gasesti casuta de text pentru semnatura.
Daca nu am fost suficient de explicita ori te-ai oprit la vreun pas, reiau.
Diana 35+ cu Mirciulica
AMR 4+
Andra_C spune:
Di, nu o folosesc, mai ales ca trebuie date cu un jet de apa inainte pentru ca altfel nu se curata bine...prefer spalatul de mana, deocamdata cel putin.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Victor 31s+
ella81it spune:
DIANA ms,acum sa vedem ce a iesit
Sambata ma duc la o cununie si nu am cu ce ma imbracama duc in blugi.
Azi am vorbit cu mama si ne-am si vazut,s-a mirat ce mare suntM-a intrebat cum fac eu sa slabesc apoi ca la Alex mi-a luat ceva timp.
Am luat 20kg pana acum
Ella33+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)