Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Ella, hai ca ai nimerit-o cu semnatura ca de multe ori am vrut sa te intreb de ce nu ti-o faci si tu..
Imi pare rau ca ai luat atitea kilograme dar eu cred ca nu vor fi chiar asa de greu de dat jos tinand cont ca o sa avem o anumita dieta pentru alaptare, stresul, surmenajul, noptile nedormite.. cu siguranta isi vor spune cuvantul!
Eu am luat 12,5 kg pana acum dar de vreo 2 sapt am mainile si picioarele in permanenta umflate cu toate ca eu chiar nu exagerez cu sarea! Acum am dat-o pe ceaiuri multe si sper sa mai elimin din excesul asta de apa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 32 weeks +

AMR 7 weeks +

Mergi la inceput

Ahh si ca tot mi-am amintit.. cum este cel mic acum dupa ce nu i-ai mai dat biscuitii Oreo? Pacatosii erau de vina?

AMR 7 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Apropo de retineri de apa... Eu mancam foarte sarat dar acum nu mai sarez nimic, decat putin mancarea gatita. Cu toate astea am mereu mainile foarte umflate - picioarele si ele, dar mai putin. Azi noapte nu mai puteam strange mana sub forma de pumn de umflata ce era. Nu mai spun ca ma dureau incheieturile degetelor de zici ca avusem o sesiune de box de doua ore inainte.

Aveti ideea ce as putea sa fac sa ma mai "desumflu"?

Diana 35+ cu Mirciulica

AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

EVA da am reusit Eu si la prima sarcina am luat multe kg cam 23 si nu mi-a fost usor sa le dau jos.
Bine nici nu am facut mare lucru,eu am mancat tot ce am vrut cat am alaptat si Alex nu a avut colici,stresata nu am fost,noptii nu am pierdut(Alex se trezea o singura data pe noapte sa pape)
De data o sa elimin paine,paste zahar dulciuri,cu toate ca nici acum nu fac abuz.Vom vedea!
DIANA ptr.retinerea de apa am inteles ca trebuie sa te hidratezi bine.Deci cat mai multa apa!
Pana acum nu am probleme cu retinerea apei dar nu e timpul trecut!

Ella33+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

EVA de la biscuitii aia era problemacum mananca rar asa ceva nici prin cap nu mi-a trecut ca ar fi de la ceva ce a mancat.
Am vazut zilele trecute o stire care m-a socatErau 3 fratiori obezii,ei spuneau ca sunt asa de la prea multa paine alba ,orez ,cartofi,dar si al meu mananca multe paste,carne si cartofi,fructe si f.putine legume dar e slabut(am pus o poza pe FB
Cel mic de 3 ani avea 40 kg,m-a socat!Eu cred ca nu avea nici o activitate,adica erau tinuti doar in casa la tv.Sunt multi copiii care din pacate mananca doar cartofi ,orez ,fasole si nu sunt obezii!

Ella33+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)

Mergi la inceput

Diana, eu am liber la ceai verde si cat mai mult ceai de plante si tare sper sa ma ajute ! Cu toate ca beau destule lichide si sare mai deloc, merg la toaleta destul de rar.. noaptea daca ma trezesc o data, este bine! Ma gandesc ca asta este un motiv pentru care ma umflu

AMR 7 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buna, fetelor!
Diana, cum sa-l tina pe bebe singur in spital?? Sper sa gasiti alta solutie. Dar, in rest, e totul bine la voi?
Onutza, ce mai stii de Elly, e bine? Dar, tu, cum stai cu ZEEN-ul??

Eu trebuie sa ma pregatesc, plec la facultate, la examen. Pupici

Irina 35+ cu Kinder surprise
AMR 5 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Diana, m-am hotarat asa din urmatorul motiv: Lucas s-a nascut la 38+2 cu cezariana de urgenta dupa 24 e ore de travaliu, fiindca se blocase in bazin si nu mai mergea nimic, nici inainte nici inapoi, iar eu deja nu mai puteam. Doctorul meu mi-a recomandat cezariana acum, si din punct de vedere medical si pentru ca isi da seama ca am o oarecare "inhibitie", de inteles dupa prima experienta.
Nu vreau insa sub nci o forma ca cezariana sa fie foarte devreme, asa cum recomanda doctorii, 10-14 zile inainte de termen. Asa ca am stabilit cu doctorul ieri pentru 7 mai, 7 zile inainte de termen, cu riscul ca daca se declanseaza nasterea natural mai devreme e posibil sa nu-mi mai poata face cezariana (bebe deja prea jos, etc.)In cazul asta as incerca natural.

Cu greutatea stiu ca pot fi erori, incerc sa raman calma, dar pana acum n-am fost deloc in urma, intarzierea asta e noua, sper sa nu fie retard de crestere, de asta mi-e teama. Mai ales fiindca eu cam vomit tot ce mananc, in ultimele 2 luni n-am mai luat deloc in greutate, stagnez la 9 kg, ceea ce n-ar fi rau deloc daca n-ar avea Bianca de suferit.

Va pup pe toate!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 32+Bianca

www.foto-la.de/Lucas/" target="_blank">POZE LUCAS
POZE BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Pentru retinerea de apa, aici la noi doctorii au un singur remediu: hidratarea,cat mai multe lichide, desi suna paradoxal, se pare ca e singurul remediu. La Lucas m-am umflat rau de tot, acum nu am deloc problema asta.

Cat despre slabitul dupa nastere, eu am avut 16 kg in plus la nastere, la 1:57 inaltime, si le-am dat extrem de greu jos, am tinut cam jumatate de an regimul " South Beach", fara carbohidrati. Oricum m-am apucat de slabit doar dupa ce n-am mai alaptat, dietele in timpul alaptarii sunt total contraindicate.

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 32+Bianca

www.foto-la.de/Lucas/" target="_blank">POZE LUCAS
POZE BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Irina, bafta la examen!

Eu propun sa trecem pe prima pagina programarile la cezariana, pe masura ce aflati data.
As face eu modificarea asta, daca sunteti si voi de acord, dar nu am parola de la contul comun.

Deea 30+ cu fara nume

Mergi la inceput