Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (41)
Raspunsuri - Pagina 16
blanca000 spune:
Datele de ceza le pot trece si eu numai sa le stiu...
Cat despre dezumflat, se face automat dupa nastere...eu la Eva m-am dus incaltata in slapi nu 38 (era miezul verii) si cand am ajuns acasa m-am reincaltat cu papucii mei nr 35-36 cat port de obicei..va dati seama ce picioare aveam..
De slabit eu am slabit repede, am luat 16 kg data trecuta si am dat jos 18..era vara mancam light, putin, mai mult ma hidratam, ceauri, lapte..nu am tinut regim dar nici nu am mancat cine stie ce..si nu am avut carente, cat am apaltat am luat Centru Materna, nu anemie..si am dat jos..dupa nastere am facut si masaj anticelulitic si vaccum si sa simtit.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 31s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
BelissimaEva spune:
Deea, ti-am trimis PM !
Irina, bafta multa la examen!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 32 weeks +
AMR 7 weeks +
elena_gd spune:
Asparagus, imi pare tare rau de ingrijorarea ta ca bebelina poate avea retard, si eu traiesc aceeasi spaima. La mine de la 19 saptamani a inceput sa ramana in urma cam cu o sapt si cateva zile la toate masuratorile, mai putin la femur. Luni, la 30 s 1z e micutz, doar 1480 grame, doctorita spune totusi ca e totul in regula. Cel mai tare e in urma la masuratorile capului .
Si cu greutatea nici eu nu am mai luat decat maxim 1 kg in ultima luna, mai ales ca tin regim pentru hiperglicemie.
Doamne ajuta sa ajungem sanatosi la termen!
Elena 30+ cu Bebster AMR 9+
albinuta83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_gd Asparagus, imi pare tare rau de ingrijorarea ta ca bebelina poate avea retard, si eu traiesc aceeasi spaima. La mine de la 19 saptamani a inceput sa ramana in urma cam cu o sapt si cateva zile la toate masuratorile, mai putin la femur. Luni, la 30 s 1z e micutz, doar 1480 grame, doctorita spune totusi ca e totul in regula. Cel mai tare e in urma la masuratorile capului . Si cu greutatea nici eu nu am mai luat decat maxim 1 kg in ultima luna, mai ales ca tin regim pentru hiperglicemie. Doamne ajuta sa ajungem sanatosi la termen! Elena 30+ cu Bebster AMR 9+ |
Elena, lasa masuratorile in pace si nu-ti mai afce griji! la mine la 31 sapt capul era de 29.1 z pt ca a spus si dr ca nu toti copiii au capul rotund. Capusorul fiind oval si alungit e normal sa nu aiba diametrul unui cap rotund, deci relax! Ai IR-urile bune, totul e ok..nu poate fi vorba de retard de crestere!
Diana, pt retinerea de apa exista un ceai Easy Pregnancy care are si urzica si te mai ajuta sa elimini excesul de fluide. Sigur se gaseste peste tot, parca era si pe amazon.
32+ cu Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
2liniute spune:
fetelor tocmai am primit un cadou minunat, ii mult spus cadou dar sunt asa fericita ca azi m-am trezit cu tricoul ud, mi-a aparut colostrul acum stiu sigur ca o sa am laptic pt pui din sanul drept
sper insa sa nu fie un semn ca o sa nasc curand, voua v-a aparut? mamicile care au deja copii la cat timp inainte de sarcina v-a aparut?
la mine e un lichid transparent si parca e mai gros decat apa...
sunt tare incantata
in rest am dormit si eu ceva mai bine azi noapte desi tot ma trezesc din 2 in 2 ore sa merg la baie
si am si avut un vis frumos, se facea ca infloreau teii si unu avea o creanga pana in camera la noi si au cazut toate florile de tei in camera
am vazut ca vb de slabit, eu cred ca o sa ajung sa slabesc repede fiindca e vara, o sa pap pepene mult... salate, pastaii... dar nu o sa imi propun sa tin nici o dieta cel putin nu pana nu termin de alaptat
si eu stiam ca daca e sa stea bebe in spital e obligatoriu sa fiu si eu, ar fi o cruzime sa nu te lase Diana, sper sa se rezolve cu bine
fetelor dar harnicute sunteti!! eu una imi e tare frica sa ma apuc de spalat geamurile, o sa spal doar p cele care se deschid si atata, si poate face sotul restul hehehe
si apropo de curatenie, trebuie sa sterg praful asa ca va las
sa aveti o zi frumoasa
Anca 30+ cu AMR 9+
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/
diana85 spune:
Ioana(Asparagus), te inteleg perfect acum cu naturala dar si cezariana in program. Ce greutate a avut Lucas la nastere? Tare mi-e si mie frica de ceva asemanator cu ce ai patit tu. Eu am 1,62 si Mirciulica promite sa treaca (bine) de 4kg.
BelissimaEva, eu stiam ca ceaiul verde si negru pe langa faptul ca au cofeina, mai si inhiba absorbia de fier. De asta le evit. Dar am sa trec pe ceai de plante.
Irina, bafta la examen!
Blanca, stiu ca e normal si trece dupa sarcina, dar parca-i prea de tot sa nu-mi mai pot folosi mainile si sa ma doara in asa hal. Am zis sa incerc sa vad daca reusesc sa fac ceva si inainte.
Albinuta, multumesc de pontul cu ceaiul, am sa-l caut.
E drept ca in spital retineam putin de tot lichide (era si mai mica sarcina) si acolo cred ca beam cam 2-3 l pe zi de lichide. Acum nu m-am mai nonitorizat, recunosc. Beau cand si cand.
Diana 35+ cu Mirciulica
AMR 4+
onutza83 spune:
Buna
Ellishor e ok si azi!dimineata era mufata la o perfuzie:)cuminintica , ca de obicei
Oana cu Bebe Tudor 34 +AMR UN PICCCCC
Deea_Deeutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onutza83 Buna Ellishor e ok si azi!dimineata era mufata la o perfuzie:)cuminintica , ca de obicei Oana cu Bebe Tudor 34 +AMR UN PICCCCC |
Doamne ajuta!
Multumim Onutzule
Deea 30+ cu fara nume
elena_gd spune:
Albinuta la ombilicala la masuraturi am valorile: IR=0.94 si S/D=17.43, eu nu le vad tocmai bune din pacate.
Elena 30+ cu Bebster AMR 9+
aever spune:
Buna burtici!
Am citit ce-ati mai povestit de curatenie si treburi casnice si intr-un fel ma bucur sa constat ca nu sunt singura care face aproape toata treaba in casa. La un moment dat ramasesem cu impresia ca toate aveti niste soti perfecti cu care trebaluiti cot la cot si ma gandeam ca asta e...oi fi eu cea mai putin norocoasa, dar vad ca mai sunt si altele in situatia asta. Oricum acum vad ca al meu s-a harnicit de cand avem casuta noastra, sper sa-l tina asa mereu. Nu l-am vazut niciodata sa faca atata treaba cata a facut acum, sa nu-l deochi. Si nu face de mantuiala, sta si freaca acolo ferestre si pardoseala pana nu mai e nici o urma de nimic. Si eu sunt cam obsedata sa fie totul perfect daca tot facem curat, nu sa se faca de mantuiala si sunt foarte incantata sa vad ca face curat exact cum as face si eu.
Azi mi-am ridicat buletinul si de maine ma ocup de alte acte, incepe distractia.
Pe ziua de azi am terminat cu drumurile, m-am strans si eu pe acasa si ma gandesc ce sa fac de mancare. Barbatu e un pic cam stresat de cand are responsabilitate de cap de familie, mai ales acum cu casa ca trebuie sa ia decizii, sa dramuiasca bani si sa faca multa treaba si l-am vazut cam nervos, ceea ce lui nu-i statea in fire sa fie asa acasa. As vrea sa-l surprind cu ceva bun acasa, poate se mai destinde un pic.
Bebelinul meu acum cred ca redecoreaza garsoniera, facea burta sa fie foarte asimetrica, nu am mai vazut sa faca asa. Sper ca nu-i vine vreo idee sa se intoarca cu capul in sus.
Plimbare placuta fetelor! Stiu eu ca iesiti azi, e prea frumos afara sa n-o faceti.
Andreea, 29+ cu BebeLUnu