Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 {4}
Raspunsuri - Pagina 15
ica7 spune:
pentru ca am implinit 3 luni am fost si noi astazi si am facut rotarix-ul. a fost f cuminte si l-a papat pe tot.
cu ocazia asta dna dr l-a cantarit si masurat. are 6 kg si 62 cm. am baiat mare deja
fetelor eu am fost prin mall baneasa sa-mi caut ceva de imbracat pt botez. am gasit lucruri dragute, dar mie mi se par scumpe. adica o rochita cu blazer in jur de 800 lei. cum vi se pare?
voi aveti alte magazine de unde va cumparati?
eu nu prea apelez la croitorese pt ca am avut experiente neplacute...
ane-maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ica7 pentru ca am implinit 3 luni am fost si noi astazi si am facut rotarix-ul. a fost f cuminte si l-a papat pe tot. cu ocazia asta dna dr l-a cantarit si masurat. are 6 kg si 62 cm. am baiat mare deja fetelor eu am fost prin mall baneasa sa-mi caut ceva de imbracat pt botez. am gasit lucruri dragute, dar mie mi se par scumpe. adica o rochita cu blazer in jur de 800 lei. cum vi se pare? voi aveti alte magazine de unde va cumparati? eu nu prea apelez la croitorese pt ca am avut experiente neplacute... Mami de strumf Robert Stefan ( 31.12.2011) |
din pct meu de vedre f scump;
la multe lunite strumfului !
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)
aerlilian spune:
Altesa, ce sa zic...suficient de sexoasa pt o proaspata mamica. Eu cred ca nu-mi voi mai permite rochie scurta tot restul vietii...
Matza, materiale foarte misto gasesti la parterul magazinului Bucur Obor sau la Shiral, care este undeva in zona Rosetti.
Ica, sigur ca sunt scumpe. Banuiesc ca la Nissa ai vazut lucruri asa dragute si asa scumpe. Sa-ti traiasca feciorul! Si cand te gandesti ce micut s-a nascut...Bravo!
Nicole1980 spune:
citat din mesajul lui Matzaila_81 La naiba, iarasi in criza de timp si iarasi va citesc si cand sa va raspund mi se miorlaie trompetica. Nicole 1980, uitasem complet de molifta de 40 de zile, ce se mai poate face daca am sarit de ea? Mamica de grasunel Alexandru |
Matza - nicio problema, o faci la botez obligatoriu daca esti ortodoxa, altfel nu ai voie in biserica....
Nicole1980 spune:
Altesa - imi plac foarte tare pozele, se vede ca v-ati distrat la botez... Imi place cum ati decorat cristelnita, cine s-a ocupat biserica sau voi ?
Imi place si rochita ta este foarte draguta.... Si eu trebuie sa caut garderoba, dar nu stiu unde sa merg...Probabil Nisa, ca de acolo mi-am luat cand am fost nasa. Tu de unde ti-ai achizitionat-o ?
Superbe poze
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui iaura21 fetele ,am iarasi un mare morcov...am o mare hemoragie, nu am avut niciodata asa ,e a 2-a zi de cm ,oare asa se manifesta dupa nastere ?? nu pot sa ma ridic, sa stau in fund si chiar si intinsa imi curge siroaie ,am si cheaguri ,dar nu am dureri ...ati mai avut careva asa?? mami de printesa ,Flavia Maria ( 27. 12 .2011) "Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul. Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste" |
da, eu, la prima nastere!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui ALTESA Mihaela i-am propus lady-ei noastre sa scriem cateva randuri despre noi sa ne cunoastem mai bine dar se face ca nu vede ca si eu eram curioasa de Ileana,de lady(ca am vazut eu o poza intr-o uniforma interesanta),olga,danezza si mai sunt cateva fete care mi-au atras atentia,tu care scri atat de minunat . implinita de Rafael-Ioan |
ALESA, scumpa, am fost plecata la tara, la facut morminte.pe la graqdinita, prin oras pt. doc inscriere!am vazut ce ai scris!
cum am timp, cu placere va spun!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ica7 spune:
multumim :)
am mai adaugat cateva poze pe contul comun.
altesa, am vazut pozele..super distractie la voi acolo!
ALTESA spune:
ileana eu sexoasa? nuuu sofia e sexoasa pe aici ,ea avea niste rochiteeee
Ica da ne-am distrat/s-au mai bine zis invitatii s-au distrat eu era tot timpul stresata ca incepe sa planga copilul ,pe seara l-a luat niste crize grozave de colici
Nicole de cristelnita s-a ocupat firma de decoratiuni(ploiesti ,ii gasesti pe site decortonica.ro
Ica scumpa rochia ,mai cauta.
Eu rocchita am luat-o de la casa de moda Modissimo(ploiesti) dar cred ca au sediu si in Bucuresti
aerlilian spune:
Ica, ce-ti seamana piticul asta scump...arata splendid copilul! Si tu mami...ce fericita esti...