Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 {4}

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

fetelor am gasit astea 2 pdf-uri tare interesante despre diversificare,sa la dat-i si voi jos
http://www.mediafire.com/?vnmzmzoyzfm
http://www.mediafire.com/?d2deommyqmd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

si eu tot cu un link pe subiectul diversificare :)
http://raftulbunicii.blogspot.com/2010/02/grafice-lunare-de-introducere.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

si site-ul asta pare interesant, cu o gramada de informatii

http://retetebebelusi.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

:) sunt atat de incantata cand imi spune cineva ca seamana cu mine :))

Ileana am vazut rochitele la nissa si peek and... stiti voi.. in alte parti nimic interesant. Mai caut.

Era un magazin Giulia pe banu manta, unde aveam rochite super si cu preturi normale, dar am vazut ca s-a desfiintat. Aveti idee unde mai este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

La naiba, iarasi in criza de timp si iarasi va citesc si cand sa va raspund mi se miorlaie trompetica.

Nicole 1980, uitasem complet de molifta de 40 de zile, ce se mai poate face daca am sarit de ea?

Mamica de grasunel Alexandru

Matza - nicio problema, o faci la botez obligatoriu daca esti ortodoxa, altfel nu ai voie in biserica....

Mami de David (16.06.2008) si Gargarita Antonia (31.01.2012)

David Adrian

Garagarita Antonia

eu nu mi-am facut nici o molifta si am fost prezenta la botezul ambilor mei copii (ce bine suna ). nu m-a intrebat nimeni nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Sper ca ti-am atras atentia intr-un mod pozitiv
promit ca in zilele urmatoare imi fac un pic de timp sa va zic cate ceva despre mine (poza mai am pe FB)

ane-maria - eu am fiert o mana de tarate cam la 2 l de apa, am lasta 10 min, am strecurat-o si am tamonat cu un prosopol moale sau dischete demachiante :D locurile afectate, de 2 sau 3 ori pe zi. Dupa aia am dat cu nidoflor (la sfaturile voastre pe fata doar cu sudocrem si o singura data doar)si in 2 zile nu au mai fost bubitele.
Bafta

De dormit, in casa nic a mea nu rupe patul dar afara ... pfoaa .. doarme cate 3 ore daca o plimb .. ma dor picioarele de atat kilometraj. intrucat azi a fost cam vant, i-am pus husa de ploaie si uite asa fata mea a fost ca-n vis .. era rasfirata toata in carucior

Suzie - eu n-am mai luat vitaminele dupa nastere, abia daca imi aminteam sa fac injectiile

Matza - recomand un magazin/depozit de matriale foarte misto si de calitate _ Shiral - undeva pe mosilor (gasesti pe google)
mai este si ala langa PRO tv unde au si accesorii super tari dar imi scapa cum se numeste

PS- acum vad ca ti-a spus si Ileana de el

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

intreba cineva de vaccin ei bine nu a avut absolut nimic Rafael(am mers pe schema de la stat)

Mihaela i-am propus lady-ei noastre sa scriem cateva randuri despre noi sa ne cunoastem mai bine dar se face ca nu vede ca si eu eram curioasa de Ileana,de lady(ca am vazut eu o poza intr-o uniforma interesanta),olga,danezza si mai sunt cateva fete care mi-au atras atentia,tu care scri atat de minunat .

implinita de Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

Buna dragelor, sunt in urma cu cititul...
Lady sunt aici va citesc printre picaturi, ma gandesc mult la voi, va raspund la toate in gand, dar nu apuc sa scriu prea des...
Alice multumesc pt raspunsul legat de cofetarie, la ei am comandat tortul. Am ales ciocolata si caramel. L-a gustat mama pt mine, iar modelul e dup#259; indicatiile mele date prin tel. Botezul il facem la Colonadelor.

Fata mea nu are stare toata ziulica, pare nemultumita tot timpul de cate ceva. Aparent nu are motive de plans, de fapt nu e plans, e un bazait ca un protest. O pun pe seama colicilor, balonarii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mi-e tare somn! Lui...deloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Ileana, si mie!
Ea doarme, sper sa dureze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Cred ca fetitele accepta mult mai usor venirea pe lume si in familie a fratiorilor/surioarelor decat baieteii. La noi cand credeam eu ca e mai bine, e tot mai rau.

Mergi la inceput