Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 {4}
Raspunsuri - Pagina 13
tebligia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgia_c stiu ca s-a mai discutat dar nu am timp sa citesc din urma...am patit o aproape nepatita,caci am mai avut un canal infundat,dar acum ma chinui de numa .. deci am fost in oras sa cumparam una alta pt botez si m-am intors cu sanii pietroi ;cum firicel a mea nu mananca cum trebuie mi s-au infundat canalele .. si nu reusesc sa le desfund neam ..am incercat apa calda (comprese) si masaj, plus pun fata la tatica ,dar nah cum trage ea e de "poveste" ..ce sa mai incerc ..si cat pot sta asa , sa nu ajung la mai rele ? Mamica fericita de fetita cu fundita Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim Albert Einstein Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca |
pune-l pe tati sa le desfunde dak bebe nu are forta eu asa am facut ..
iaura21 spune:
fetele ,am asa un deja-vu...ca ultimul meu ciclu s-a incheiat cu un chiuretaj dar macar ala(cm.) a fost normal ca si cantitate dar se lungise la peste 8 zile...mai astept pana deseara sau maine si sun dr. dar aproape fac alergie la el si nu stiu la cine sa ma duc ...si nu am facut niciun efort ANE-MARIA ca de azi noapte sunt asa ,ma misc cu mare grija sa nu scap eva pe jos sau in pantaloni
iar despre tarate ,ANE-MARIA stai linistita cu nu se intampla nimik ca nu le-ai fiert,eu am facut mai grav ,prima data le-am bagat direct in cada si nu a patit nimik fata
ANDA ,la multe lunite si ani lui TOMA
ALTESA spune:
acum ma duc si io sa pap ca s-a trezit febletea mea de pe burtik pana acum m-am indopat cu chocotoff si pricomigdale
ane-maria spune:
citat din mesajul lui ALTESA acum ma duc si io sa pap ca s-a trezit febletea mea de pe burtik pana acum m-am indopat cu chocotoff si pricomigdale implinita de Rafael-Ioan |
esti criminala!!!sa ne spui care a fost reactia lui bebe, ca si eu am in frigider choccotof, dar mananc doar una pe zi de frica, sa nu ii fie rau Biancai.
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)
suzieq spune:
Voi mai luati vitamine? Eu in saecina am luat femibion si a zis medicul sa continui tot cu femibion, dar nu am intrebat cat timp, ma gandeam sa trec pe elevit sau ceva mai ieftin. La mine kg nu sunt o problema, cred ca am mai putine decat atunci cand am ramas gravida, in sarcina am luat numai vreo 8-9, mai am burta si asta ma enerveaza la culme, mai ales ca uti sa port burtiera.
Matzaila_81 spune:
La naiba, iarasi in criza de timp si iarasi va citesc si cand sa va raspund mi se miorlaie trompetica.
Anahadasa, noi la inceput i-am dat Ca cu siringa dar facea urat asa ca am incercat cu lingurita si i-a mers.
Iaura, noua Nan ne-a facut probleme, se constipa si avea colici. L-am schimbat si imediat ni s-a linistit baiatul.
Kraluca, cum ai reusit sa slabesti? Nu dau cu rosii dar te invidiez....sincer.
Nicole 1980, uitasem complet de molifta de 40 de zile, ce se mai poate face daca am sarit de ea?
Mamica de grasunel Alexandru
ane-maria spune:
citat din mesajul lui suzieq Voi mai luati vitamine? Eu in saecina am luat femibion si a zis medicul sa continui tot cu femibion, dar nu am intrebat cat timp, ma gandeam sa trec pe elevit sau ceva mai ieftin. La mine kg nu sunt o problema, cred ca am mai putine decat atunci cand am ramas gravida, in sarcina am luat numai vreo 8-9, mai am burta si asta ma enerveaza la culme, mai ales ca uti sa port burtiera. Mami de soricel Vlad, 01.02.2012 MTHFR C677T Homozigot |
Sunt cu bebelina in brate, am fost pe afara , bate rau vantul, de-asta n-am stat mai mult.
Vitamine eu iau in continuare, Elevit ; desi si in sarcina am luat pana pe la 4 luni , acum am de gand sa iau pana termin cu alaptatul, ca defapt pt asta sunt vit.
Cat despre kg, la mine e mai naspa decat in sarcina, aveam 52 kg inainte de sarcina, am ajuns la 69 si dupa ce am nascut am ramas cu 61, care le am si acum insa curios este ca nu ma mai incape nicii blugii din timpul sarcinii ; treb sa slabesc , stiu, insa nu ma agit f tare sunt sigura ca se va intampla si asta , sper pana in sept. anul asta pt ca avem nunta atunci .
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)
iaura21 spune:
no biiiiine...
mersi BIANCA ,si io citind pe ici pe colo se pare ca nu ar fi o problema sa vina haotic sau abundent dupa nastere ,nu ma chiar udat patul doar ca fiind obisnuita cu menstre mici cantitativ ,mi se pare acum ceva nefiresc ...mai astepta sa vedem ce-o mai fi dar in niciun caz azi nu sun dr.( daca nu va fi cumva mai rau,nu ametesc ,nu ma doare capul ,burta deci mai astept)
in alta ordine de idei tocmai pap o mare inghetata ,asa de ciuda
fata mea doarme iarsi a 2-a tura de azi dimi .papa ,ne jucam juma de ora si doarem iar,nu am iesit afara ca e cam vant si in plus mi-i frica sa nu las dare rosii dupa mine
MATZA ,noi suntem pe aptamil deja ,se pare ca ii place ...
mady_19 spune:
hello fetelor!!
- la multi ani bebe Toma!
- mylady-esti o scumpaamultumesc pt toate cuvintele...si pentru ca esti alaturi de mine..de noi toatesi crede-ma ca tu esti mai puternica de mii de ori
- eu raportez o durere f mare...scuze ca tre sa zic...poate aveti idee..poate ati patit si voi asha...ma doare fff tare in zona fundului..pe partea stanga...nu cred ca sunt hemoroizi...durerea a inceput de ceva vreme...acum e din ce in ce mai mare..la cele mai multe miscari..nu ma pot ridica din pat..nu ma pot apleca..nu pot sa-mi ridic picioarele in sus...mai ales stangul..fara sa suport durerea...cand stranut, cand tusesc...durerea este permanente..mi-e cam frica.maine ma duc la doctorita sa-i spun si de treaba asta...are legatura cu operatia de cezariana oare?durerea e inauntru ,..sa fie de la spate, de la coloana?de la stat prea mult in fund?...devine din ce in ce mai dureros si insuportabil..doare cand apas in zona..
- fetitza mea doarme toata noaptea...ca un om mare...ziua doarme cumulat maxim 2 ore...vorbeste de una singura...adica gangureste...tipa...rade...se uita in oglinda si rade....e fenomenala...
- papa mix...ca nu se satura mereu de la mine
- dupa vaccin nu a facut febra..i-am facut masaj pe bubita...cu comprese f reci...
mady_19 spune:
si eu mai iau elevit...mai iau si magneziu si calciu ca am carente...va fetelor..ce durere..si cand imi dau capul pe spate ma doare...