Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 10
crispro spune:
Hello!
Am fost sa ii facem pasaport lui v, dar e gata dupa Paste- si noi ne gandeam sa dam o fuga in Vienade Paste, cu masina( 6 ore juma drumul)- cat la MI1. Am zis initial ca mergem dupa Paste, dar era o cheltuiala Pastele si alta cheltuiala excursia asta. Si decaia ne/am gandit sa nu fim acasa de paste, sa economisim un pic.
Am fost la banci cu sot si copil, sa punem toti banutii existenti in depozite, ca se cam termina toti, si macar la depozit 3 luni nu ne atingem.
Sotul nu are de lucru, a facut in 3 luni 1700 lei, total!!! Si are un angajat pe care il plateste, plus pt angajat plateste la stat, plus contabila... Si astea tb platite indiferent cum merge treaba...
Rodi, imi pare rau ca v-ati chinuit asa azi noapte. Offf, sper sa fie totusi o zi buna azi la gradi!
Ei, pe de o parte ma bucur ca am scapat de iesit dinti/masele...
Paula, da ce tanti era imbracata asa? Bona?
Neveste disperate- il ador!!! Mai sunt doar cateva episoade(4-5), iar in mai se termina de tot. Acum adorm piticul si ma bag la episodul difuzat aseara, ca mor de nerabdare!
Alice, la multi ani sotului! Sa fie sanatos!
Aha.Rodi, acum vad ca ai scris de cresa- deci a fost bine pana acum, bravo! Ma bucur mult!
A adormit, am fugit la o doza de cola rece si nevestele mele disperate!
Sa-l ajutam pe Alex
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 ochidut, Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
EUUU? ce-am facut???
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Crispo, imi pare rau ca nu va merge bine cu incasarile Dar poate vin vremuri mai bune Si noua ne-a mers super super prost in februarie si ceva din martie dar acum ne redresam.
Rodyka, ce emotii am avut pt Isa, parca mi s-a ridicat pilelea pe mine, e asa ciudat cand ti se face stomacul ghemotoc cand citesti de alti delfinasi si ai emotii pt ei. Ma bucur ca a fost bine si va doresc asa sa fie mereu.
de Larisa Ioana 24.06.2010
baby78 spune:
citat din mesajul lui rodyka tu fete, we asta nu am avut vreme nici sa mor, si de-acum tot asa mi se arata zilele . imi pica ochii de somn, abia am cinat , am mai revizuit "bagajul" Isei pentru maine - e ziua 1 de gradi o saptamana minunata va doresc, sigur o sa intru si maine sa va spun doua vorbe despre cum a fost la gradi Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
Sper ca azi e bine la gradi Cred ca emotiile tale sunt foarte mari. Asteptam pareri
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
19+
bamboletta spune:
Salutare
Am pus copii la somn si acum am ramas arestata intre ei noroc de telefon...azi nu am dus-o la gradi pe Antonia a inceput sa-i curga nasul si sa tuseasca am bagat rapid Stodal si Corizalya...vad ca nu a mai tusit
Rodyka- ma bucur ca ati inceput bine gradinita...sigur o sa-i placa Isei...e bine ca sunt putini copii si se pot ocupa bine de ei
Ochidut- ei sunt calma...eram calma cand am scris dar atunci cand tipa ei mi se ridica parul in cap...Antonia de mica e tipatoare...apoi a avut o perioada mai linistita...acum de cand cu David iar...aud stereo tipetele
Alice- la multi ani sotului sa fiti fericiti !
Sambata am avut spectacol la balet...a fost frumos..au fost toate grupele...fetitele de 3 ani erau cele mai scumpe...au fost si faze comice...cand am timp pun poze.
Ieri am fost cu ei la impartasit...David nu vroia sa deschida gura deloc...dar cand a aparut dascalul cu tava cu bomboane si i-a dat si lui una imediat a inceput sa deschida gura noroc ca a fost moale asa am putut sa-i dau o bucatica mica din ea...a mai tras si un tipat de se uitau toate babele la noi urat imi venea sa rad...mi-am adus aminte si de Racusor cu Andrei
Oare cand vine primavara adevarata ? incep sa disper cu frigul asta dim erau 0-1 grad.
baby78 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Azi e ziua lui Marius, vin cu cafea d-aia buna si placinta de dovleac Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
la multi ani sanatosi si frumosi!
19+
baby78 spune:
Rody, bravo pentru relaxarea ta si pentru ca Isa a fost incantata!!! Sa o tina tot asa
19+
michelle1981 spune:
M-a sunat educatoarea de la gradi ca s-a lovit Bianca la arcada. A chemat-o sa vina la ea, si Bianca alerga si s-a impiedicat si a cazut cu arcada de marginea la patut. Of, am niste emotii pana o iau. Acum dormea, si cica nu a plans mult, i-a pus gheata si crema de galbenele.
I-am luat tobogan, sper sa ii placa si sa il poata folosi, ca ma innebuneste in fiecare zi "uii uii", si cand e vreme asa rea nu o scot la joaca.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">22+ cu
baby78 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 M-a sunat educatoarea de la gradi ca s-a lovit Bianca la arcada. A chemat-o sa vina la ea, si Bianca alerga si s-a impiedicat si a cazut cu arcada de marginea la patut. Of, am niste emotii pana o iau. Acum dormea, si cica nu a plans mult, i-a pus gheata si crema de galbenele. I-am luat tobogan, sper sa ii placa si sa il poata folosi, ca ma innebuneste in fiecare zi "uii uii", si cand e vreme asa rea nu o scot la joaca. ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">22+ cu |
Micuta de ea.....Sper ca nu e decat ceva usor....Cred ca iti tremura sufletul pana se face ora la care trebuie sa te duci sa o iei. Bine macar ca te-a sunat si ti-a spus ce s-a intamplat si nu ai fi avut un soc cand mergeai dupa ea. Uite un plus pentru gradinita Biancai...Accidente se pot intampla dar e bine ca sunt anuntate
Ce fel de tobogan ai luat? De plastic ca la locurile de joaca? E pentru interior? Ai vre-o poza?
19+
crispro spune:
Da, foarte ok ca te-au sunat, Michelle! Pupam arcadei Biancai! Si vreau si eu poze cu toboganul. V nu e asa curajos, si ma gandeam sa ii iau un tobogan mic, cu 3 trepte, cam 1m inaltime. Cel din curte ( al cumnatului) e lung si abrupt- zic eu peste vreo 5 ani. Se mai da si nepotul pe el, mai rar, si de obicei se loveste la spate, ca e toboganul cumva facut ca iti iei zborul.
Sa-l ajutam pe Alex