Piersicute de iulie august (27)
Raspunsuri - Pagina 9
IIuli spune:
balanta, tu ziceai ca iti place stokke, dar nu au pt gemeni parca. uite ce simpatic e asta, e mai frumos decat stokke, doar ca eu nu am de unde sa il iau (voi tot mergeti la viena) http://babyology.com.au/out-and-about/kobi-the-amazing-new-twin-pram.html
20+ Mihai
adarev spune:
Fetelor , de asta tin eu la voi. Ma scoateti din toate. M-am linistit. L-am sunat pe doctor si mi-a zis sa stau linistita ca nu are copilul nimic si mintea mea umbla aiurea. Asa cum a zis si iiuli era suparat ca era trezit din somn. Iar mie cred ca mi se trage de pe la cluburi cred ca. Roxi chiar interesant cursul. Pacat ca nu dispunem de prea mult timp pentru a participa la asemenea cursuri. Eu cel Putin ma duc doar la cele care sunt obligatorii. Insa mi-ar placea si altfel. Delia multumim de informatii. Credeti- ma fetelor sunt aeriana rau la sarcina asta. Zici ca sunt cazuta de pe Alta planeta. Fetele va Mai multumesc inca o data la toate ca existati si ca am ocazia sa va cunosc si asa virtual.
Ada
freedelia spune:
Neatza, la 5 dimineata ! Nu mai reusesc sa adorm, cred ca e din cauza vremii, ieri a foat o zi minunata, 25 de grade, soare, am mers la plaja -- acum ploua, cu tunete si fulgere si e un frig de am inghetat at am mers sa bau un pahar cu apa, cred ca mai mult de10-12 grade nu sunt.
Am vazut ca vorbiti de cursurile prenatale -- eu le consider minunate, atat pentru mama cat si pentru tata, care in general se simte pe dinafara, nu stie cum sa se implice, sa se faca util. La cursurile prenatale, amadoi parintii invata ce se intampla in timpul tavaliului, nasterii, cum sa ajute, cum sa incurajeze mamica. Si apoi amandoi invata despre cum sa aiba grija de copilul lor impreuna. Se explica toate optiunile, cu pro si contra -- pozitiilein care poti sa stai in timpul travaliului, in timpul expulziei, epiziotomia, ruprea membranelor, epidurala, cezariana, etc etc. Astfel parintii pot decide pas cu pas cum vor sa decurga nasterea copilului lor. Evident, adesea socotelile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ, dar macar stii ce se intampla in timp ce nasti...
Eu am auzit de cursurile de la Naste Cum Simti din Bucuresti, le-am cunoscut pe fetele care le fac, dar nu am fost la cursurile lor, asa ca nu stiu first hand cat de bune sunt. Dar fetele sunt foarte bine informate si dragute.
Despre suzeta, eu am oferit-o din prima zi, desi stiu ca este indicat sa astepti 2-3 saptamani pentru a evita nipple confusion. Eu am vrut sa ma asigur ca vor accepta suzeta, pentru ca stiu ca ajuta mult la satisfaerea reflexului de supt. Mai ales de la al doilea copil incolo (ca la primul nici macar nu tiam nimic despre alaptat, confuzii, etc, eram comple pe dinafara) am sriut ca nu v putea sta non stop cu copilul la san si cum nu as putea lasa copilul sa planga, am vazut suzeta ca pe solutia salvatoare. Nu am pus niciodata copilul cu suzeta singur, adica asa, ocazional, cateva minute, in rest eram cu copilul in port bebe, si el sugea la suzeta, eu aveam mainile libere pentru ceilalti copii.
Cu televizorul -- nici noi nu avem, adica avem televizoarw, dar nu avem cablu, le folosim numai cu dvd-uri sau cu usb, cu downloaduri. Cred ca televizorul deschis non stop, doar pentru companie, este o mare capcana, cand suntem in State sau in Romania, unde este televizor, stau copiii lipiti de el ca hipnotizati. doar daca il stingem reusim sa ii facem sa se concentreze, sa nu trebuiasca sa repetam de 100 de ori un lucru pana sa il auda, sa nu se opreasca de 10 ori in drum sa aduca ceva din alta camera, etc. Mare boala televizorul...
Nu imi mai amintesc despre ce altceva ati mai vorbit... In curand ar trebui sa ma scol sa il duc pe John la fotbal, l-am inscris la o "tabara" de fotbal in astea 3 zile de vaanta, 3 ore in fiecare zi... Dar cu vremea asta, nu stiu daca nu o sa se anuleze azi...
Va pup, noapte buna!
Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Daconst spune:
Neatza,haideti la cafea!!!
Joi am programare la dr si ma faceti sa ma uit si eu mai bine la nas,gura...
Miha,m-ai facut sa rad cu nasul Biancai!
Adevarul e ca la gravi,paranoia e in floare!
Fleur,mie-mi place la nebunie Celine Dion.Asa ca poti s-o mai "barfesti" cind afli ceva.
Nicostea,am inteles eu bine,nu aveti tv deloc???
La copii inteleg,dar la adulti parca nu-mi pot imagina viata fara.Desi nu stau nici eu prea mult sa ma uit,dar o stire ceva tot sunt curioasa sa vad.
Balanta,oare ai plecat deja la Viena???
Parca asa retinusem ca saptamana asta e.Tin pumnii sa veniti cu vesti bune.
Ioana,hai la scris,ca tragi chiulul.
N-au venit rezultatele de la amnio?
Oare ce mai e cu Carmina?Ea scria des si de cind a aflat ca-i baietel "fetita" ei parca n-a mai intrat.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
23+ sapt
adarev spune:
Neata fetele. Multumim Dana de cafea. Eu sunt aia cu toate bubele in ...babei mele. Era imposibil sa nu patesc. Dupa ce ca am terminat antibioticele ptr. infectia urinara m-am pricopsit cu candida. Mi-a dat doctorul lomexim dar mor de mancarimi. Mi-am dat cu crema canesten si mai rau m-au luat.cred ca fac niste bai cu bicarbonat ca ptr,asa ceva chiar nu am idee ce sa pun asa derau nu am mai patit.
Ada
ilenutza spune:
Neata,
Am citit tot si nu mai stiu ce vroiam sa raspund
Cand citesc ca Fleur merge la piscina , mi se pare suuuper!
Eu ma multumesc sa fac acasa cateva exercitii !
Ile , mami de V si A ,
anaoi spune:
Buna fetele,
Sa va dau si voua vestea buna: nu mai am hematom. Dupa 2 luni si 2 saptamani a reusit sa-l absoarba, in final, organismul meu. Pe 12 martie la ultima ecografie facuta la iesirea din spital hematomul avea vreo 7 mm, insa intre timp s-a produs minunea.
Adevarul este ma cam saturasem sa stau pe la pat non-stop, insa sincera sa fiu dupa aproape 3 luni de medical mie cam greu sa ma apuc din nou de munca.
Ultima zi de medical acordata de la spital a fost 2 aprilie, iar de azi teoretic ar trebui sa incep munca, dupa spusele medicului ginecolog. Va dati seama ce m-am bonsumflat de la prima ora a zilei avand in vedere ca abia am ajuns la 85 de zile medical, de comisie nici nu se pune problema. Sincera sa fiu nici medicul ginecologic nu poate sa imi dea non stop medical mai ales ca acum sunt "ok"; mi-a zis sa am macar cateva zile pauza intre medicale.
Noroc ca mi-am adus aminte ca de la medicul de familie nu mi-am luat in ultimul an calendaristic decat 5 zile de medical, asa ca am sa apelez la el pana ajung la cele 90 zile si de luni cica imi da hartiuta pentru comisie medicul ginecolog din spital.
Am fost in vizita in week-end cateva ore la fini si a trebuit sa stau pe scaun si am zis ca mor, dar sa merg la birou si sa stau la munca cel putin 8 ore, ca la noi de obicei se sta peste program.
Tare teama imi era de acest prag de zile de medical si revenirea mea la birou.
Sunt intr-un fel suparata pe medic ca saptamana trecuta, joi, eu am fost la control si am facut ecografia unde a iesit totul "ok" si i-am spus atunci ca luni este ultima zi de medical si mi-a zis sa vin marti si vedem ce facem: internare, hartiuta catre comisie etc. Nu putea sa-mi spuna atunci ca nu poate sa aiba prelungiri peste prelungiri la medical. Ce sa fac daca m-am facut bine peste noapte; oare era mai bine daca era hematomul acolo si eventual sangeram... Nici nu stiu ce sa mai zic.
M-am cam iritat putin.
25+
IIuli spune:
neata, fetelor,
multumim de cafea, dana, si eu sunt la laptic. m-am hotarat sa stau azi acasa, sa nu le mai vad fetele alora de la serviciu :(
ada, esti sigura ca ai voie baie cu bicarbonat? oare nu e mai bine cu o infuzie f puternica de galbenele? calmeaza la fel de bine, din cate stiu eu. bicarbonatul are efect mai rapid de calmare, dar.. nu stiu daca nu ii face rau lui bb.
va pup, zi usoara
20+ Mihai
Laura32 spune:
Buna dimineata , multumim de cafea Dana . Anaoi imi pare rau de incurcatura ta , la mine medicul a fost ft indulgent cu mine, eu maine dimineata merg la internare si apoi comisie . Ada continua cu canesten si ovule ce mai iei tu acolo si intreaba medicul cu ce ai voie sa faci spalaturi , oricum trebuie sa cedeze de la tratament .
Eu personal in legatura cu TV-ul , v-a exista un program nu non-stop in fata lui , dpmdv nu cred ca-l poti priva de tot de TV , el exista face parte din viata noastra la fel ca si PC ,totul cu limita ca prea mult strica, eu personal nu cred ca merge varianta cu absolut de loc , totusi de la o varsta ..... aaaa da de acord nu de la 2 luni trantit in fata Tv -ului .
Suzeta .... ne orientam la fata locului , nu prea sunt adepta , dar mai sunt cazuri si cand ajuta .
Fleur si mie imi place Celine Dion si mai astept vesti despre ea.
Va pe toate .
25+ Andrei