Piersicute de iulie august (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Hop si noi la ceas de seara!

Fi-miu are repetitii pentru un musical si am fost toata ziua plecati.Peste 2 saptamani e spectacolul si asa ca suntem in fiecare zi ocupati.

Ada,fata,esti paranoia.Stai calma ca are baiatul buze senzuale si tu-ti faci ganduri degeaba.
E totul bine,stai linistita.

Porumbita,subscriu si eu ca iti trebuie carucior pina la 4 ani.Al meu desi era rapid si sportiv din fire,la plimbari de-ale noastre se plictisea si vroia neaparat in carucior.
iar in concedii,e mai mult decit necesar.Asta daca nu sunteti genul care la 8 seara merg in camera la somn cu copilul.
Noi stateam pina la ore tarzii si Lucas dormea in carucior,bine-mersi fara probleme.

Depinde acum,ori aveti la inceput un carucior mai ieftin si apoi va luati unul sport care se face mic si e usor de calatorii,ori luati de la inceput unul care sa le aiba pe toate.
Eu din ce am vazut la prieteni si din experienta,cam toata lumea cumpara 2.

Fleur,cu tv e o prostie mare sa lasi copiii.Si la varste mai mari dapai asa bebelusi.Clar nu sunt de acord.
Cu suzete depinde de copil.Al meu se calma la inceput de la el si a luat-o doar vreo 2 luni,apoi a renuntat.Mie mi se parea prea greu sa am grija sa nu-i cada din gurita sau noaptea sa se trezeasca ca o pierde.
Vezi si tu cum o fi la voi.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

23+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Fetelor, o iau razna . Daca botul pus de Nectarel e bot de iepure? Ma gandesc ca zicea ceva doctorul daca ar fi vazut. Dar e prea botos. Multumesc fetele de sustinere.

Ada

nu cred!!

stai linistita, sigur e ok
si eu m-am cam stresat ca la morfofetala bb si-a tinut mainile pe fata si nu s au vazut buzele deloc insa ma gandesc ca dc era vreo problema s-ar fi vazut la celelelate ecografii
plus ca o sa o fac si pe aia de trim 3 la 31 de sapt

uf, ma termina raceala asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ada, nici eu nu cred ca Nectarel are ceva. Cum adica prea botos? Asa e conformatia lui, altii au barbia prea retrasa, nici asa nu e bine... Ai facut eco 3D sau de care? Oricum mi se pare ciudat ca dr. sa se exprime ca e "prea botos", cred ca vrut sa faca vreo gluma. Oricum daca vedea, Doamne pazeste, o problema reala, era obligat sa iti spuna clar.
La al meu nu s-a vazut la ultima eco, morfologica, fetisoara practic deloc ca tinea manutzele pe fata. Ma rog ecografista a zis ca i-a vazut totusi nasul si barbia si ca sunt normale. Acuma ce sa fac, sa ma perpelesc ca, daca era ceva in neregula cu boticul? Stii povestea cu drobul de sare...
Stai linistita, nu inventa probleme care nu sunt... Nectarel va fi mai vesel la urmatoarea eco .

27 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Dana,fetele aveti dreptate. Fleur, saracu doctor nu a zis el nimc, eu am tras concluzia asta, ca facuse un bot.Gata stau linistita. Eu i-am dat suzeta din prima zi la maternitate ptr. ca urla intruna.Vreau sa va spun ca nu aveam suzeta la mine si i-am dat biberonul fara gaura, nici nu vreau sa va spun cum arata bietul copil cu biberonul si chestia de insurubat la sticla.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

buna seara, fetelor,
eu dupa ce am mancat am lenevit un pic la tv (fleur: eu fac salata cu nuci obisnuite, spanac, rosii, ou fiert, branzica de vaca, ulei de susan si ulei de masline si un pic de otet balsamic; e fff buna ). ada, nu te mai gandi la prostii, ca n-are nimic copilul , era si el suparat ca l-ati trezit din somn.
nici eu nu sunt deloc de acord cu televizorul la copiii mici; nu au nimic de invatat, plus ca isi irosesc anii astia atat de creativi invatand muzica de la reclame ; eu am un nepotel de doi ani care sta toata ziua in fata tv-ului si cand incep reclamele nici nu mai mananca. eu sper sa ma tin de planul meu sa nu vada televizor (cel putin in casa) cel putin pana merge la gradinita.
nu stiu despre ce ati mai vb, mai revin maine dimineata.
va pup si somn usor

20+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Ada cred ca de la prea mult chefuit i se trage hai mei fii seriosa, ce-i ala bot de iepure??

subscriu si eu cu carutul, au ei o faza pe la un an cind nu vor sa stea in el, dar apoi pe la 3-4 cind e mult de mers pe jos se bat pe carut. chit ca agati toate jucariile /plasele de el cind vii din parc acasa si tot e absolut necesar.

Fleur vorbesti serios?? ii lasa pe bebei la TV? sunt surprinsa, imi inchipui ca ceva bani de o bona sau doua ar avea tipa. sunt destul de multe opinii ca tv-ul ar avea ceva de-a face cu autismul/ADHD etc. ai mei se uita la desene, dar acum sunt mari, nu cind erau bebei, in nici un caz.
suzete - la noi au mers, le-au folosit amindoi, fii-mea cu mult mai multa pasiune decit tony, acum parca as incerca fara, om vedea cum merge.
de papa, eu am pofta de salate in ultima vreme, deci nu mai gatesc altceva, plus ceva carne linga.

Gabitz felicitari pt Ilincutza

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Bianca avea program de desene dimineata si seara cate jumatate de ora, dar acum nu prea o mai intereseaza, are alte activitati: telefonul, laptopul :))

Cu suzeta - la noi a avut mare succes. Asa adoarme, cu suzeta si paturica. O pun in patut, ii dau instrumentele de somn, ies din camera si gata

Ada - esti fenomenala cu botul de iepure :))) Sa stii ca ecografiile deformeaza rau. Tin minte ca la Bianca eram tare necajita ca avea nasul mare si incovoiat, ca de vrajitoare si ma gandeam ca tre sa pun bani deoparte pt operatie estetica.

Freedelia - multumim pt informatii. Asa e, wrapul neelastic e greu de pus. Eu mi-am cumparat pur si simplu un material si mi-am facut unul, dar era destul de mare. Nu stiu ce dimensiuni ar trebui sa aiba. E mai simplu sa iti faci unul, mai ales daca stii ce material trebuie. Si mai ieftin

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

ada stai calma draga mea si nu iti mai face griji aiurea k e bine BB. eu i-am vazut fatza doar in 3D la morfo si destul de putin pt k la noi s-a concentrat mai mult pe masuratori diverse (organe, oase, craniu etc) si pe anomalia de la rinichi. oricum daca i se parea ceva dubios medicului ti-ar fi spus. lasa baiatul in pace k e ok mi-am amintit k nu ti-am zis depsre trainingul de sapt trecuta - a fost pe product management si mi s-a parut super interesant pt k a fost bazat pe exemple practice din viata reala, nu doar teorie. oricum firma unde l-am facut e f tare si au niste programe de training super interesante pt copii (MBA pt copii, cursuri de bune maniere, dezvoltare personala etc)
fleur - not ok cu TV pana la o anumita varsta, suzeta depinde daca e nevoie sau nu si sa stii k m-as baga si eu la niste cursuri prenatale. o sa mai googalesc sa vad ce gasesc interesant, dk nu poate ma duc la astia de la medlife.
va las k ma bag in pat m-a cam durut burtik azi si vreau sa stau intinsa.
n bunutza!

Roxy
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biribu
[br
Fleur vorbesti serios?? ii lasa pe bebei la TV? sunt surprinsa, imi inchipui ca ceva bani de o bona sau doua ar avea tipa. sunt destul de multe opinii ca tv-ul ar avea ceva de-a face cu autismul/ADHD etc. ai mei se uita la desene, dar acum sunt mari, nu cind erau bebei, in nici un caz.
suzete - la noi au mers, le-au folosit amindoi, fii-mea cu mult mai multa pasiune decit tony, acum parca as incerca fara, om vedea cum merge.

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Da, cel putin asa ii arata in documentar pe cei 2 pici ai lui Celine Dion, cu ochii cascati la o plasma imensa pe perete, la niste desene. Parea o practica obisnuita...
Bone are vreo 2 angajate, apoi maica-sa si n-spe surori din care una e nasa copiilor. O insoteste ceata pretutindeni, dar se ocupa si ea, se vede, nu doar sa dea bine la camera. Oricum copii celor din show biz au o viata speciala, si nu neaparat mai de invidiat decat a mormolocilor nostri ai muritorilor de rand. Sa-i fi vazut pe cei 2 in Vegas sub flashurile paparazzilor si a sutelor de tel. mobile...

Intr-o scena la repetitii nu voia sa cante "Ne me quitte pas", apoi a incercat, cu lacrimi in ochi, ma gandeam ca era in minte cu barbata-su care e trecut de 80... al meu crede ca mai degraba cu gradinarul din Florida... ce rau e. Oricum, e foarte umana ca sa zic asa, ca noi ne imaginam starurile astea ca pe niste extraterestri.
Hai ca am barfit-o destul, eu o admir oricum.

Fetelor, multumesc frumos pt. raspunsuri, invat mult din experienta voastra. Ada, sper ca te-ai linistit...

27 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Freedelia, iti multumim pentru info despre wrap / sling.

Ada, daca Nectarie e 'prea botos'... e prea botos si gata, n-are nici o treaba cu 'botul de iepure' (buza de sus despicata). Plus ca tind sa cred ca li se mai schimba conformatia putin pana se nasc. Al meu are barbia putin mai retrasa, dar nu-mi fac griji pentru atata lucru. Sanatos sa fie, ca astea se rezolva. (citeste si asta, poate iti mai trece... http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Malformatii-congenitale/cheiloschizis-buza-de-iepure-cu-o-fisura-mediana_256)

Noi nu avem TV si nici nu ne vom lua. Sunt multe studii care dovedesc ca privitul la tv ne face sa fim mult mai atenti la nevoile noastre primare (alimentatie, odihna, reproducere) si sa le neglijam pe celelalte. Pentru divertisment, pe langa povesti, poezioare, cantecele citite / ascultate, probabil BB-le nostru va avea un program scurt de desene alese de noi si puse la calc, atunci cand va putea intelege ceva din ele. In fond, nici generatia noastra nu a crescut cu ochii in TV / PC si nu am patit nimic, ba din contra (nu sunt anti-progres, doar nu consider TV-ul un progres).

Cat despre suzeta... cum ati zis si voi: stiu ca in prima luna, pana isi formeaza reflexul de a prinde sanul corect, nu e ok sa-i dai suzeta. Dupa aceea cica n-ar fi probleme. Personal, insa, n-am cumparat si nici nu voi cumpara biberoane / suzete. O sa fac tot posibilul sa-l alaptez exclusiv macar primele 6 luni si nu vreau sa am in jur obiecte care sa ma tenteze sa renunt la un moment dat...

Ati mai zis ceva de cursuri prenatale: cum in Bucuresti sunt o gramada de persoane care sustin cursuri prenatale, dr meu a insistat sa aleg niste cursuri tinute de o moasa care lucreaza la o maternitate si care participa zilnic, activ la nasteri. Imi spunea ca de foarte multe ori are de-a face cu gravidute care au fost la cursuri tinute de te-miri-ce trainer care nu stie de nastere decat din teorie si eventual din cateva nasteri pe care le-a asistat (ca privitor, nu ca participant activ); gravidutele respective veneau la nastere complet nepregatite, cu imaginea idilica a unei nasteri fara probleme, eventual indoctrinate gresit intr-o directie sau alta...

Gata, iar m-am intins cat o zi de post.

25+
MTHFR - A1298C heterozigot (Metafolin, DHA-250, Prenatal Caps, utrogestan, probiotce)

Mergi la inceput