Piersicute de iulie august (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Am si eu o problema, mi-am facut niste analize si vad ca mi-a iesit colesterolul marit, 251 , in conditiile in care inainte de sarcina n=a trecut niciodata de 170. De la ce o fi oare, ca nu mananc alimente grase deloc
Mai are cineva problema asta?
Apoi mi-a iesit bine fierul (ma si mir sincer, ca inca din adolescenta am avut probleme cu el, dar de vreo 2 ani s-a stabilizat, insa ma asteptam sa scada in sarcina) iar calciul doar putin sub limita.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

aruba, si eu mi-am facut saptamana trecuta analize si mi-au iesit marite colesterolul si vsh-ul, iar doctorul mi-a spus ca intre sapt 20 si 30 astea cresc destul de mult (e ceva legat de metabolizarea nu stiu caror substante); anyway, a zis ca e normal la varsta asta a sarcinii.

20+ Mihai

Mergi la inceput

Mersi mult Iuli, m-am linistit atunci. E clar ca toate o iau razna in sarcina, chiar imi faceam procese de constiinta ca am mancat friptura saptamana trecuta si de la aia o fi.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetele,

Era sa o patesc aseara la piscina, m-a apucat un carcel groaznic in pulpa piciorului drept. Ma rog a trecut, dar senzatia a fost nasoala, plus ca fetiscanele de acolo (instructoare + lifeguard) nu au schitat nici un gest sa ma ajute. Tot o graviduta colega de curs mi-a zis cum sa destind piciorul. Nici nu stiu daca ma mai duc, nu ma mai simt safe acolo. Vad eu, se reia cursul dupa pastele catolic.

Ada, continua cu canesten fara grija, ai luat si crema interna, da? Ca fara aia nu are efect. Bai cu bicarbonat sunt ok, mi-a recomandat si mie dr, nu fac nici un rau lui bb (oricum nu se fac spalaturi interne).

Anaoi, important e ca s-a resorbit hematomul. Restul sunt amanunte, vei rezolva tu cumva si cu medicalul.

Nu mai stiu ce-ati mai zis.
A, da, Carmina nu a mai intrat de cand baietelul a "devenit" fetita. Sper ca e ok si ea si bebelina. Balanta trebuia sa plece la Viena pt. ecografie, tinem pumnii sa decurga bine calatoria dus-intors si vestile de la eco sa fie super-bune!

Va pup, mai revin.

27 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Aruba, stai linistita. ASA se maresc in sarcina. Are dreptate Iiuli. Eu m#259; bucataresc de azi diminea#539;a.Vad ca mi-a mai trecut tampenia aia. Cred ca ASA e prima data cand iei tratamentul. Īmi venea sa urlu de starea asta nasoala

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

ada stai linistita ca asa e reactia la tratament in prima faza. pare de fapt k se agraveaza simptomele, k mai apar unele noi - e un fel de explozie asa de ai impresia k te umpli mai rau in loc sa te faci bine. dar pe urma ai sa vezi ca o sa cedeze si se vindeca. eu am continuat sa mai am ceva simptome si inca vreo 3-4 zile dupa ultimul ovul, timp in care m-am mai dat cu crema extern si a fost ok pana la urma.
eu sunt la serviciu si imi pica ochii in gura de somn m-am culcat tarziu aseara k am stat sa ne uitam pe net dupa carucioare, ne-am apucat sa masuram liftul sa vedem ce carutz incape in el...imaginati-va k la 11 noaptea ale meu era pe hol la lift cu ruleta in mana si lua masuri suntem dusi ce sa mai!
aruba ai fost ieri la showroom la giulesti akolo?

va pup!

Roxy
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Aruba , stai linistita ca mie mi-a iesit colesterolul 315 si 310 si glicemia 102 si 104 ... raspunsul a fost ca se maresc valorile pe timpul sarcinii , nu este nici o problema .
Fleur , cred ca te-a durut tare piciorul , daca tu nu te simti ok acolo .... nu te mai duce , este bine sa faci ceea ce simti tu ca este cel mai bine pt tine
Ada , tu tot prin bucatarie esti ?

25+ Andrei

Mergi la inceput

Mersi mult fetelor de incurajari.

Ada: am uitat sa te cert ca ai gandit asa prostie despre boticul lui Nectarie! Sa nu te mai prind ca te gandesti la de-astea, alunga-ti din minte problemele de genul asta!

Roxypuy, n-am ajuns inca, dar in mod cert ajung azi sau maine! Te anunt imediat ce si cum!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Salutare burtici

Eu am dus mandra azi la gradi (desi aseara avea temperatura, nu a mai facut nici azi-noapte, nici azi dimineata), apoi am avut program artistic cu mutat mobila, sters pe jos, voiam sa o reorganizez dar m-am razgandit, am lasat-o tot asa. Am triat, reorganizat, curatat ghivecele cu flori. Acum am pus pe foc sa fac sos pt spaghete pt cina, mananc o salata si va citesc

Fleur - pt carcei intinde calcaiul in fata, nu a mers asa?

Intru si eu sa imi trec data nasterii

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Roxipuy, inseamna ca asa trebuie sa fie, dar am crezut ca mor de starea aia. imi dadea si nervi pe deasupra. Hai, ca m-ai dat gata cu masuratul liftului noaptea. Fleur, daca nu te simti bine acolo nu te mai duce. Sau incearca sa ignori restul fetelor, care nu au fost in stare sa te ajute. Da, Laura. Acum am terminat. Am facut piure de cartofi si o gramada de snitele si clatite.Aruba, ai dreptate, nu mai zic nimic de boticul lui Nectarel. Cred ca era suparat si el.Maine ma duc pana la maine la serviciu sa-mi mai iau niste acte si sa vad cat mai dureaza pana-mi vine Ordinul. Apoi joi o sa ma duc cu fata care o sa lucreze cu mine sa bagam baza de date in calculatoare si sa mai facem una, alta.Iar, sunt in deriva. Doctorul meu opereaza si la Sanador si la Regina Maria.Pe de alta parte parca as ramane tot la Elias. Mai vedem oricum.

Ada

Mergi la inceput