Piersicute de iulie august (27)
Raspunsuri - Pagina 11
michelle1981 spune:
Pt candida - canesten gyn v-a recomandat medicul? Cu ce crema se iau? Si cate buc.?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">22+ cu
Laura32 spune:
Ada eu citesc si odiseea fetelor de mai-iunie si am vazut ca sunt ft multe care nasc la Regina Maria si ca este singura clinica privata care primesc nasteri de la 29 sapt, imi imaginez ca , confortul este ok , la spital te cam duci cu mana goala ai totul de acolo , tati poate sta cu tine in rezerva , pt cine tine buzunarul ... este super , am inteles ca nasterea normala 65 mil si cezariana 74 mil daca semnezi contractul cu ei pana in 25 sapt , dupa mai cresc un pic pretul .
25+ Andrei
roxypuy spune:
michelle - canesten gyn ovule (tratamentul este cu 3 bucati, 3 zile la rand) si la nevoie poti folosi si canesten crema extern. ar trebui sa fie suficient un tratament de 3 zile pt vindecare (chiar daca simptomele mai persista inca 3-4 zile dupa incheierea tratam si pare k nu a trecut).
pup!
Roxy
23+
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ARUBA Am si eu o problema, mi-am facut niste analize si vad ca mi-a iesit colesterolul marit, 251 , in conditiile in care inainte de sarcina n=a trecut niciodata de 170. De la ce o fi oare, ca nu mananc alimente grase deloc Mai are cineva problema asta? 23+ |
colesterolul nici macar nu se analizeaza in sarcina pt ca iese marit.
am intrebat si doc gineco mi-a spus ca nu se intervine asupra lui decat dc ar fi ffff serios, cat sa pericliteze sanatatea mamei/bbului si ca la multe femei iese marit
Fleurdelise spune:
Canesten mie mi-a recomandat crema interna (se introduce cu aplicator) si crema externa - tratament 7 zile. La mine era si foarte abundenta secretia, cand m-am dezbracat la control mi se scurgea pe lenjerie si pe pantalon, scuzati amanuntele. Pana la urma am folosit un tub de crema interna (3 aplicari) si apoi doar cea externa si a fost ok. Mancarimea a trecut imediat, secretia in 3-4 zile.
Michelle, pt, carcel da am intins calcaiul si m-am sprijinit pe piciorul cu pricina. Stiam si eu, dar pe moment datorita durerii am panicat un pic. Ada, de ce sa le ignor pe cele care trebuia sa ma ajute, macar cu o vorba daca nu efectiv, fizic. Am facut dupa curs plangere referitor la lifeguard si mi-au promis ca o vor scoate de la cursul pt gravide (normal era sa o scoata de tot). Jobul ei este sa intervina, sa ajute nu sa stea sa se holbeze la marginea piscinei. Atitudinea ei a lasat mult de dorit, si o mai si platesc pt asta!!! Incidentul a fost minor, dar imi imaginam deja ce se intampla daca ar fi ceva mai serios, alunec si cad pe burta, am o contractie dureroasa sau ceva de genul. Ma duc acolo sa ma relaxez, sa imi fac bine nu sa ma nenorocesc, pe mine sau pe bb. Scuzati-ma ca m-am ambalat...
Ce de-a treaba faceti, cele ce stau acasa, cred ca va obositi mai mult decat noi care mergem la servici, serios. Usurel cu mobila Michelle. Si eu trebuie sa rearanjez camera bebeului, e foarte mica si orice lucru de prisos vreau sa il scot. Asa ca out cu mobila TV si TV-ul actual, voi lua unul de pus pe perete, apoi tre sa scot un dulapior din debara sa-l folosesc pe post de mobila de infasat. Pana si scaunul de calculator mi se pare mare, cred ca il vand, e nou nout, si iau in loc un fotoliu din ala de alaptat (leagan) mai inaltut, care sa-l folosesc si la birou. Misun de idei, sa vad cine mi le pune in practica, sper ca iubi, ca de obicei...
27 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Laura32 spune:
Fleur , ce super tu intri de duminica in ultimul trimestru de sarcina daca nu ma insel ....
25+ Andrei
Fleurdelise spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura32 Fleur , ce super tu intri de duminica in ultimul trimestru de sarcina daca nu ma insel .... 25+ Andrei |
Da, Laura, asa e, intru in trimestrul 3 (luna a 7 a). Aproape nu imi vine sa cred, parca mai ieri ma holbam la 2 liniute roz, acum mai sunt 2 luni si ceva si gata. Mi se pare ce timpul trece foarte repede, oricum in general lunile de primavara vara trec repede, nu vi se pare? Pe de-o parte nu ma simt pregatita, vreau sa tot fiu insarcinata ca, dincolo de micile neplaceri, sunt intr-o stare asa de beatitudine... Pe de alta de-abia astept sa-l vad...
Acum rontai migdale, caju si smochine... nu ma certati, sunt la recomandarea dr.
Muraturica; Zizou; Tamys si celelalte mamici de gemenasi, voi ce mai faceti?
27 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
ARUBA spune:
Roxypuy, tocmai ce m-am intors de la showroomul Babycomfort. Mi-a placut mult patutul asta:
http://babycomfort.ro/produse/237-patuturi-copii/253-patuturi-baby-italia-cel-mai-bun-pret/2797-patuturi-copii-lemn-baby-italia-euro-ivory.html
e mare si solid, asa cum imi plac mie, si destul de inalt cat sa nu fie bebe aproape de podea nici chiar la nivelul de jos. Cred ca nu mai caut altceva, o sa il iau pe asta si ii voi adauga talpici de leganat ca imi plac mult si eventual un baldachin. Sper sa nu am probleme in a gasi lenjerie pt ca se pare ca salteaua care se potriveste are 125x60, o dimensiune mai ciudata.
Poate cele care aveti experienta sa imi spuneti si mie ce credeti despre dimensiunea asta? Ma incurca cu ceva?
La carucioare in schimb nu mi-a placut nimic, desi aveau multe acolo. Mi-am dat seama ca nu imi plac deloc cele cu roti mari gonflabile, par gata pt traseu off road, ceea ce chiar nu imi propun. Eu voi iesi cu bebe in zone fara teren accidentat, parcurile care imi sunt aproape sunt Floreasca, Bordei si Herastrau si toate sunt super ok si asfaltate, nu vad sensul sa iau un carucior pt teren accidentat. Plus ca mi-a facut domnul de acolo o demonstratie si toate se inchideau din 3-4 miscari, departe de sistemele Peg Perego si Inglesina pe care le-am vz la targ. Sincer decat sa dau 1500 lei pe un carucior de-asta, mai bine dau 2000 pe un Peg perego, fie el si crem.
23+
Laura32 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fleurdelise
Da, Laura, asa e, intru in trimestrul 3 (luna a 7 a). Aproape nu imi vine sa cred, parca mai ieri ma holbam la 2 liniute roz, acum mai sunt 2 luni si ceva si gata. Mi se pare ce timpul trece foarte repede, oricum in general lunile de primavara vara trec repede, nu vi se pare? Pe de-o parte nu ma simt pregatita, vreau sa tot fiu insarcinata ca, dincolo de micile neplaceri, sunt intr-o stare asa de beatitudine... Pe de alta de-abia astept sa-l vad... Acum rontai migdale, caju si smochine... nu ma certati, sunt la recomandarea dr. Muraturica; Zizou; Tamys si celelalte mamici de gemenasi, voi ce mai faceti? 27 + X Ioan "Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead) |
Eu nu ma simt deloc pregatita si uneori ma simt ft vinovata de ceea ce simt , parca nu ma vad cu BB in brate , sigur am ceva la "mansarda" , imi este ft frica de marele eveniment si de marea intalnire , daca nu stiu ce sa fac cu el , eu de felul meu nu am fost asa de atasata de copii ... sa ma joc , sa ma alint cu ei , am cam pastrat distanta , nu ma atrag copii altora si nici nu imi place sa ma implic ... vad eu cand o sa fiu pusa in fata faptului implinit .
25+ Andrei
Fleurdelise spune:
Laura, si eu ma simt asa si am fost mai distanta fata de copii, desi mie imi plac, la nebunie. Dar sunt stangace si mi-e sa nu fac ceva aiurea, asa ca, in privinta copiilor altora, m-am abtinut. Am in bloc fff multe perechi cu copii mici, bebelusi, si am fost/sunt tot timpul indemnata sa-i iau in brate etc dar ma abtin. Mai ales pe cei f mici, nou nascuti.
Acum mai nou vreau sa "exersez" un pic cu baietelul viitorilor cumetri, 1 an si 4 luni. Ei sunt mai relaxati, il lasa sa cada sa se ridice singurel de ex., abia a invatat sa mearga. Problema e ca asta micu nu mai vrea deja in brate, dar ii mai dau papa, ma joc cu el, il alint (cand reusesc sa-l prind). E un copil tare vesel si haios, asa as vrea sa fie si al meu...ma tot uit dupa "modele" de copii .
Uite de asta o sa ma duc si la cursuri prenatale...cu un nou nascut nu stiu ce sa fac... nici sa il tin cum trebuie, nu mai vorbesc de chestii serioase ca alaptatul. Cu pampersul iar nu stiu. Dar invat si sunt sigura ca vom invata si pe parcurs, sau mai bine zis copilul ne va invata .
27 + X Ioan