Piersicute de iulie august (27)
Raspunsuri - Pagina 12
adarev spune:
Fleur, Laura o sa va obisnuiti. Asa eram si eu prima data.Acum cu privire la crestere sunt mai relaxata. Eu ma gandesc la altele, cum sa fac sa ma ridic mai repede dupa cezariana, daca o sa am maeteli, daca-mi face anestezie rahi cum o fi?Cand o sa-mi puna sonda inainte de anestezie sau dupa?daca ma va durea cand mi-o scoate?Daca e obligatoriu sa-mi mai faca clisma?Sper sa nu aca nu mananc.Eu la astea ma gandesc acum. Fleur tu o sa nasti pe 1 iulie?Michelle mie mi-a dat lomexin de 600 unu la doua zile si crema canesten. A zis ca daca nu-mi trece cu cel de 600 sa iau de 1000. Problema e ce spuneam si la fete ca dupa ce mi-am pus crema m-au luat niste mancarimi de-am zis ca ma tavalesc pe jos. Dar tot de la fete am inteles ca e normal.Adevarul e ca m-au lasat acum.
Ada
adarev spune:
Laurici, o sa citesc si eu sa vad cum sta treaba cu Regina Maria.Merci oricumFetelor am uitat sa va spun ca ieri la ecograf, Nectarelu isi punea mana pe cuc, a ras si doctoru cand a vazut.
Ada
Laura32 spune:
Multumesc Ada de incurajare , sper sa ma descurc, mai am si o mama si o soacra plina de idei , sper sa nu ma streseze prea tare , soacra-mea deja imi spunea sa-l tin legat vre-o 2 sapt ... eu cu sotul meu in 4 ani nu ne-am certat niciodata , chiar ii spuneam (sotului) ... sa te tii ca in curand o sa stam in circ , fiecare are o idee ,fiecare are ceva de spus.
25+ Andrei
Fleurdelise spune:
Ada, haios Nectarelu tau...ce preocupari are el...vorba lui barbata-miu, trebuie sa se joace si ei cu ceva pe acolo, se plictisesc, mai un cordon, mai un cuc (care are)...cica s-a dezvoltat deja reflexul de prindere la manutze si chiar daca nu nimeresc precis, strang tot ce apuca.
Apropo fetelor, am citit o istorie extraordinara si am vazut si poza. Un bebe de 20 si ceva de saptamani a fost operat in utero... si a prins cu manutza mana doctorului care il opera, si a strans-o tare (exista poza)...eu am plans cand am citit si lacrimez si acum cand scriu despre asta. Bebelusul respectiv intre timp s-a nascut si este bine sanatos. O sa caut link sa va arat.
DPN la mine este 1 iulie, sa vedem daca vrea mai devreme sau mai tarziu. As vrea ca totul sa se petreaca natural cu nasterea, nici o inducere nimic, nu cezariana.
Laura, noi nu avem soacre...din fericire sau din pacate...dar barbata-miu are pareri f precise cu cresterea copiilor (cum v-am spus, el mai are 2) si presimt discutii. Deja mi-a zis ca nu trebuie infasat (vazusem un fel de saci de dormit cu optiune de infasare), ca trebuie sa-i dai apa chiar daca alaptezi, chestii cu care eu nu-s de acord. Vreau sa-i propun ca, in schimbul unei implicari minime din partea lui, sa-mi lase mie deciziile de zi cu zi. Sa vedem...
27 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
muraturica spune:
Am intrat si eu sa va salut in graba. V-am citit, dar mai greu cu timpul pt scris.
Eu sunt bine, cu exceptia durerilor de articulatii care nu ma lasa sa dorm. In concluzie, sunt un zombie cu o gramada de treaba.
Si eu cred ca voi avea o problema cu faptul ca dupa nastere toata lumea isi va da cu parerea. E usor de zis ca ii ignor, dar mai greu de pus in practica.
Fleur, m-ai confunat. Eu nu am gemeni. Intr-adevar este o Miruna cu gemeni, dar nu sunt eu.
Ada, ma bucur ca ti-a trecut ingrijorarea. Sunt convinsa ca fiul tau o sa fie minunat. La eco pastreaza si el o aparenta de serioziate. Sa nu ziceti ca e un ranjit.
In rest, nu mai imi amintesc daca vroiam sa raspund ceva, dar va pup pe toate cu mare drag.
19+
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fleurdelise [ Apropo fetelor, am citit o istorie extraordinara si am vazut si poza. Un bebe de 20 si ceva de saptamani a fost operat in utero... si a prins cu manutza mana doctorului care il opera, si a strans-o tare (exista poza)...eu am plans cand am citit si lacrimez si acum cand scriu despre asta. Bebelusul respectiv intre timp s-a nascut si este bine sanatos. O sa caut link sa va arat. 27 + X Ioan "Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead) |
Am vazut si eu poza , este foarte emotionanta
25+ Andrei
maria0408 spune:
Buna seara fetelor. Eu am reinceput serviciu asa ca stau tare prost cu timpul si implict cu scrisul. printre picaturi insa am reusit sa va citesc asa ca sunt la zi cu noutatile.
Felicitari fetelor care au facut mofo si care nu au mai avut surprize cu schimbatul culorii caruciorului.
Noi astazi am fost la un control obisnuit si l-am vazut pe bebe, tot baietel a ramas, este in grafic chiar mai mare cu o saptamana decat varsta biologica. Cu ocazia asta am scapat si de stresul cu placenta joasa, intre timp s-a ridicat, colul este incis asa ca o sa petrecem linistit de Florii.
Laura32 spune:
http://www.apropo.ro/wow/samuel-faimosul-bebelus-care-a-scos-mana-din-uterul-mamei-foto-3443522
25+ Andrei
maria0408 spune:
Fiindca s-a discutat subiectul carucioarelor. Aruba, am fost in week-end in kika si aveau unul din modelele de la Iglesina otutto la promotie, la 27oo RON. La promotie erau si cele de la Chicco si Hauck. Nici noi nu suntem decisi ce model sa cumparam mai ales ca primul caruciro al fetei l-am dat din cauza faptului ca nu a vrut sub nicio forma sa stea in el. prima data am avut un Chicco de care a fost ok, poate un pic cam greoi. Abia la 2 ani am cumparat pt. calatorii un Bertoni sport in care fiica mea a stat mai mult decat in cel initial si care a fost super folositor la drum. Pt. parcuri trici sau stat in brate.
adarev spune:
Fetelor, aveti dreptate. Sa vedeti la sfaturi. Ma ia durerea de cap. Sa te tii si la barbatu-meu care s-a ocupat de amenajarea biroului meu ce o sa se mai bage. Parca vad...
Ada