Piersicute de iulie august (27)
Raspunsuri - Pagina 5
roxypuy spune:
hello burtici! sa aveti o saptamana minunata
ada - bafta la morfo azi!
si eu mi-am luat dresuri fiore de la baby expo. inca nu le-am purtat, dar daca da caldura acum ma bag si eu la rochitze, fustitze etc
azi dimi iar am avut dureri de burtik parca nu s-a mai intarit asa tare, dar durerile tot au aparut mi-au trecut dupa vreo juma de ora fara sa iau no spa. or fi contractii?
pup!
Roxy
23+
Laura32 spune:
Buna dimineata burtici ,
Ali referitor la condus , burtica mea reactioneaza la fel cam incordata , nu pot spune ca sunt intr-un relax total .
Ada odihna placuta cat se mai poate si mult succes la locul nou de munca.
Raportez ca am fost si eu la baby boom , cam dezamagita fata de baby expo , eu la carucior nu ma pot hotari deloc , la mine nu este cazul de al 2-lea copil si nu imi vine sa bag 30 mil intr-un carut mi se pare exagerat , chiar am o prietena care de la 1an si jumatate fi-su nici nu mai sta in carut , este ft independent , copiii au alta personalitate fata de ce era o data .
Hainute inca nu , am zis ca mai spre final sa vedem si cat cantareste BB la eco , daca o sa aibe 5 kg ?
Am dat comanda la patut (am realizat ceva , nu ?) la Bebe Design, cel de 500 ron cu baldachin ... , mi-l v-a aduce acasa in jur de 15 iunie , spuneau ca au luat comenzi si pt decembrie , faceam un calcul respectiva persoana abia a ramas insarcinata , asa ca noi .... tot sa cumparam ...
Mi-au placut patuturile de la Romina , pt cine isi permite , sunt superbe , sa ai bani si spatiu sa-i faci lu' BB camera lui este ceva de vis . Inglesina ramane in sufletul meu , altceva nu pot spune ca m-a impresionat ... aaa si mi-am luat si un sutien faraaaa sarme si 2 bustiere de la Mother Care mi se par ft ok .
Cam asa s-a prezentat ziua mea de duminica .... Va si va doresc o saptamana usoara .
25+ Andrei
Laura32 spune:
Adaaaa , mult succes la morfologie astazi si fara emotii , scuza-ma ca am uitat
25+ Andrei
Porumbita spune:
salutare si de la mine
in wk am fost am fost cu parintii la Bran si se pare ca m-am pricopsit cu o raceala ...
michelle1981 spune:
porumbita - sanatate multa
miruna - frumos nume. Ai nume si daca amandoua sunt fetite? Sau unul sigur e baietel
Aruba - nu, nu l-am vazut inainte, l-am luat pe neve, doar din ce mi-a deschis o prietena de pe forum de la odiseea Biancai. Ea l-a primit, dar ulterior a devenit nemultumita din cauza volumului si greutatii cred.
Patutul poti sa il ajustezi dupa cum vrei tu, noi am mai dat un set de gauri intermediare sa nu o culcam asa jos prea repede. Sa stii ca patuturile pliante sunt si mai joase, mai aproape de podea.
freedelia - si eu as vrea sa stiu ce modele de wrap vinde prietena ta si la ce pret. Inca o intrebare: ne ne incalzim stand asa lipiti de bebe?
carcei la picioare - pot fi evitati cu usurinta impingand calcaiul in fata
lenjerii de patut - mie mi-au placut lenjeriile Feretti, insa nu m-am incumetat sa dau atat pe ele, dar cine isi permite..
Eu am doar ceasaf cu elastic de la Ikea si laterale/ aparatori facute de noi.
Am cumparat si 2 lenjerii dar nu le-am folosit (pt fetele din Iasi, le-am luat de la Ana Confort, model 1, model 2, cearsaf de pat, fata de perna si cearsaf pt pilota, am dat 35 lei la vremea respectiva)
carucioare - haideti ca l-am cantarit pe al meu ca eram chiar curioasa
- scaunul sport: 3,4 kg
- cadrul metalic + roti: 8,4 kg
Daca va intereseaza si dimensiunile sa imi spuneti.
Dupa varsta de 1 an copilul nu mai sta asa mult in carut, vrea sa exploreze. In decembrie deja copiii au 1 an si 4 luni, pe zapada nu prea se poate merge. Noi nu l-am folosit vreo 2 luni deloc, am iesit fara el, si doar prin imprejurimi. Acum la 1 an si 8 luni Bianca nu mai sta mai mult de 30' in carut asa ca.. Eu il folosesc pt a nu alerga dupa ea prea mult ca nu merge de manuta, si in plus vrea des in brate si nu as exagera nici cu asta.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">22+ cu
ARUBA spune:
Roxypuy: am studiat si eu babycomfort.ro, mi-a placut modelul asta
http://babycomfort.ro/produse/237-patuturi-copii/253-patuturi-baby-italia-cel-mai-bun-pret/2797-patuturi-copii-lemn-baby-italia-euro-ivory.html
chiar vreau sa merg saptamana asta la ei la showroom sa le vad si live. Eu i-am ratat la targ, dupa discutia cu sotul meu n-am mai dat mare atentie in jur, dar asa pe site astea par ok si bine la pret. Vad ca au si multe carucioare pe care eu pana acum nu le-am vazut pe alte site-uri deci ma duc clar.
22+
ARUBA spune:
Michelle, mersi mult pt toate detaliile, cred ca te-am exasperat ca am sarit toate pe tine, dar deh, daca ai experienta, si inca una ft recenta, orice sfat e binevenit.
PS: e superba Bianca, un copil deosebit de frumos!
22+
Laura32 spune:
Foarte frumos patutul Aruba , miercuri o sa ajung si eu la ei sa le vad mai bine live ...si nu este nici scump , pare OK
Ada ce gatesti bun ?
25+ Andrei
roxypuy spune:
aruba si mie mi-a placut patutul asta l-am si vazut/pipait la targ ieri si e f ok. plus ca se pot comanda separat si talpicile pt leganat (100 ron in plus). materialul este de calitate si finisajele f ok. iar de pret nu mai zic mai sutn cateva de la ei care m-au atras, dar ceva mai scumputze , in jur de 1100 ron. si sa stii k am testat si cateva carucioare de la ei ieri si sunt ok. au modele diferite de sasiu - unele care se pliaza a.i. sa ocupe mai putin loc, altele ocupa mai mult, dar mi-a placut tare mult un model 3 in 1 care avea suspensii pe arcuri f mishto si ma gandesc k se preteaza super bine la borduri, gropi, teren accidentat etc.
wow laura, ai dat deja comanda de patutz! ce harnicutza esti am intrebat si eu la bebe design si miau spus ca nu dureaza mai mult de 10 zile pana la livrare.
in ceea ce priveste durata de folosire a carutului - are dreptate michelle sa stiti...am observat si eu si miau mai si povestit mamicile din jur ca deja dupa 1 an e destul de greu sa-l mai faci pe BB sa stea in carutz. majoritatea am vazut ca merg pe triciclete+alte chestii de genul asta asa ca nu mai pare asa o investitie de durata carutzul...or zice ei k e pana la 3 ani dar...
aaaa, nu mai stiu daca v-am spus ca ieri am primit de la finutzii nostri un carutz sport de vara, care a fost al finutzului ni l-au adus ieri si e f ok, e bine intretinut, usor, se pliaza imediat si o sa ii fie de mare folos bunicului dupa 1 an cand va sta cu bebelina
Roxy
23+