Piersicute de iulie august (27)
Raspunsuri - Pagina 4
ARUBA spune:
Carmen: si mie tot Pliko P3 imi place, dar ma enerveaza maxim ca partea sport nu e reversibila, cred ca iese din schema. Iar cel Pliko Switch care il aveau la promotie la 2000 ron il au doar pe crem si toate pritenele m-au sfatuit sa nu iau crem ca va tb spalat la 2 sapt maxim, ca se murdareste repede, si de la atatea spalari va ajunge sa arate rau si uzat. Daca il gasesti pe alta culoare la banii astia pls sa imi zici si mie!
Roxypuy: la Romina au si patuturi ne-transformabile care sunt 500 euro, dar tot scumpe ca naiba. Carutul de la Kinderkraft mie mi se pare prost lucrat... pe net mi-a placut si mie, dar la targ nu. Si au doar 2 culori, un mov ft tipator si un maro cam uratel in realitate
Cat s-au iefinit nasterile la Medlife, eu n=am auzit nimic?!
Michelle: ma ia capul cand spui ca si Vector Air e greoi, ca ei il prezinta ca cel mai usor. Tu l-ai vazut live inainte sa il comanzi, sau l-ai ales de pe net?
Am fost azi la Ikea, ce sa zic, am vazut un patut dragut asa, parca Hensvik se numeste, e ieftin tare, 300 ron, insa ma deranjeaza ft mult ca este ft jos, nici pana la sold nu imi ajunge, iar la nivelul cel mai de jos copilul practic doarme ft aproape de podea, ceea ce la noi nu ar fi tocmai indicat, casa fiind mai racoroasa. Restul nu mi-au placut deloc, deci n-am ajuns la niciun rezultat nici cu Ikea. Au in schimb cearsafuri, pilote, asternuturi ok, o sa merg la ei pt textile, dar mai intai de toate sa am un pat in care sa le si pun....
22+
roxypuy spune:
aruba, dap si la 500 EUR tot scumpe sunt si oricum ele arata bine intr-o camera spatioasa, cu mobila din aceeasi colectie...deh, e genul masiv asa. si conteaza mult si lenjeriile...ai vazut ce frumos aratau asa aranjate cum le aveau ei dar imi imaginez si cat costa o lenjerie din aia...o sa dau si eu o fuga prin ikea sa ma mai uit. intre timp, m-am mai uitat pe net la cei de la care am luat flyere azi (amek.ro si babycomfort.ro) - au modele f dragutze si mai ok k pret.
si mie mi-a plkt mai mult pe net carutul de la kinder kraft :( in realitate parca nu mai e asa ok...nu stiu ce sa mai zic, sunt cam dezamagita dupa ziua de azi tot ce imi place e f scump
din 22 martie s-au ieftinit nasterile la medlife, vezi la ei pe site k au reconceput pachetele de nasteri.
pup!
Roxy
23+
Carmen_80 spune:
Roxypuy, hai ca ma entuziasmasem cand ai zis de nasterea la Medlife, ca si eu tot la ei vreau sa nasc. M-am uitat pe site, iar la nasterea prin cezariana nu au modificat nimic, de fapt au afisat pretul cu decontarea CASMB daca esti asigurat ( ca da mai bine). In schimb au defalcat si ei nasterea prin cezariana de nasterea naturala, si intr-adevar acum nasterea naturala este mai ieftina considerabil. Insa eu vreau cezariana :((((((.
Aruba, se pare ca si pe net, pe toate site-urile, mai este disponibil doar bej :( http://www.compari.ro/carucioare-c3919/peg-perego/pliko-switch-on-track-p45583395/
Ciorapei mi-am luat de la targ 2 perechi de gravi de la fiore, 17 ron buc.
Lenjeriile de la Bertoni sunt foarte dragute, mai ales pentru ca au aparatorile laterale foarte groase si pufoase. Acum 2 sapt au fost la oferta in cora la 150 ron. http://idealbebe.ro/bertoni-set-lenjerie-piese-universal-cu-laterale-p-4485.html
http://www.youtube.com/watch?v=y3kLM2n0vk4&feature=relmfu se pare ca pe site-urile romanesti greutatea caruciorului de la espiro este putin "subtiata"
26 sapt +
adarev spune:
Tot la carucioare sunte#539;i fetele? Eu astept sa va hot#259;râti voi, si pe urma iau si eu. Acum am intrat in casa. Am bantuit prin vizite toat#259; ziua. Mâine merg la morfo. In rest as mânca inghetata. De mâine nu mai merg la serviciu dar am treaba la mine la birou. Fleur, m#259; mai l#259;sa mana.
Ada
freedelia spune:
Salutare! La noi a venit primavara de-a binelea, si ne bucuram de ea cat putem, ca dureaza foarte putin si apoi devine insuportabil de cald.
Ieri am mers la zoo, a fost un mare succes, copiii au alergat peste tot, Jane a fost extaziata de animale. Data trecuta cand am mers, acum un an, cred ca era prea mica, acum a fost perfect. Zoo aici e imens, crec ca am mers lejer 5-6-7 km pe jos, asa ca am ajuns acasa efectiv rupta in doua, am mancat ai direct in pat. Jodie a adormit in 3 minute, John a mai citit un pic, iar Jane, care dormise vreo juma de ora in masina in drum spre casa, s-a jucat un pic in pat si a picat si ea la datorie.
Saptamana asta, de luni pana miercuri, este vacanta aici, pentru curatarea mormintelor, un fel de sarbatoare de rememorare a mortilor. Asa ca nu e scoala, nu e serviciu si e totul aglomerat, asa ca vom incerca sa stam prin locurile frecventate de straini, ca parcurile, mallurile, locurile de joaca vor fi toate aglomerate.
Voiam sa va scriu despre port bebeuri, pentru ca multe dintre voi deja incepeti sa cumparati lucruri pentru bebe. Este foarte important cum alegeti port bebeul, am mai scris ca felul in care estepozitionat copilul influenteaza distributia greutatii, daca ea este pusa pe coloana, pe articulatii sau nu.
Un port bebe ERGONOMIC este cel mai indicat. Astaninseamna ca bebelusul sta cu picioarele cracanate, in pozitia broasca, si genunchii la acelasi nivel cu bazinul. Majoritatea port bebeurilor de pe piata nu sunt ergonomice, picioarele copilului atarnand efectiv prin gaurile port bebeului, si toata greutatea seplaseaza pe coloana, iar articulatiile sunt solicitate la maxim.
Va pun doua linkuri, sunt in Engleza, dar pozele sunt destulmde clare cu asa da, asa nu.
http://www.storchenwiege.com/babycarrierresearch.htm
http://www.hipdysplasia.org/Developmental-Dysplasia-Of-The-Hip/Prevention/Baby-Carriers-Seats-and-Other-Equipment/Default.aspx
Si un warning!!! Cel mai bine vandut port bebe din lume, Baby Bjorn, este unul dintre cele mai proaste port bebeuri. Comunitatea de mamici purtatoare este complet impotriva lui, pentru ca este promovat ca perfect din prima zi a copilului, iar primele saptamani si luni sunt cele mai importante, cand pozitionarwa corecta este de importanta maxima. Deci warning, nu irositi banii pe Baby Bjorn.
Port bebeurile ergonomice sunt Ergo, Manduca, Bondollino, si evident cele mai "naturale" cum sunt wrapurile, slingurile si mei-taiurile.
Daca aveti vreo intrebare referitoare la port bebeuri, va stau la dispozitie. Mi-as dori sa lepot vinde pe ale mele in Romania, pentru ca din ce am cautat, nu sunt prea multe port bebeuri bune pe piata romaneasca. Dar nefiind acolo, nu stiu cum sa ma ocup... A fost o mamica care a vrut sa le vanda, a cumparat cateva de la mine, dar nu a stiut cum sa le promoveze, a vandut doar vreo doua, cred ca le mai are si acum... Daca vreuna dintre voi e interesata, trimiteti-mi pm, sunt convinsa ca, daca sunt promovate bine, ar fi un succes, asa cum sunt si aici.
Va pup, sa aveti o saptamana minunata!
Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
ali24 spune:
buna dimi.va dau cafeluta...
delia si eu merg maine la zoo cu gradinita lu baietel.abia astept
fetelor voi cand conduceti nu ati observat ca stati cu burtica incordata.eu ieri am fost pana la timi (50km)si din cand in cand imi dadeam seama ca stau cu ea incordata.apoi incercam sa o relaxez si dupa 5 10 min iar ma trezeam cu ea incordata.
26+
rafael albert(25.05.2007)
muraturica spune:
Buna dimineata!
Ali, multumim de cafea. Eu am mare nevoie pentru ca am dormit putin si rau azi noapte. Ma dor articulatiile si dorm rau. In plus, m-am trezit pe la 4 si nu am mai putut adormi. Cand sunt acasa nu e problema ca dorm dimineata pana tarziu sau peste zi. Dar cand vin la birou...e cumplit.
Eu sunt tot asa ocupata, dar v-am citit constant.
Ada, daca bine imi aduc aminte azi e prima zi la biroul tau. Bafta multa.
Vad ca tot discutati despre carucioare. Eu sunt incredibil de nehotarata. Nu stiu daca sau iau 2 in 1 (scoicuta primesc) sau din acela sport care se lasa la 180 grade. Vad ca cele 2 in 1 toate sunt relative grele si eu stau la 4 in bloc fara lift. Nu mi se pare ca Espiro de care zicea Michelle e exagerat de greu comparativ cu modele similare.
In Sibiu nu prea am unde sa vad multe modele si nu imi place sa comand pe net daca nu am o idee despre cum e...Din putinele modele pe care le-am vazut mi-am dat seama ca vreau sa aiba rotile din fata flexibile ca daca nu, eu nu pot lua curbe cu el.
Cred ca greu ma voi hotari, mai ales ca si preturile sunt mari. Nici nu vreau sa ma zgarcesc ca imi para rau dupa aia, dar nici nu am chef sa dau niste bani auirea.
Cred ca v-am innebunit cu confuziile mele.
Va doresc la toate o saptamana minunata si sper sa auzim numai de bine.
19+
adarev spune:
Buna fetele!Pe bune chiar beau o cafea, asa ca multumesc Ali.Nu-mi vine sa cred ca mai stau si eu pe acasa. Mai astept sa-mi iasa niste acte si pe urm adeschid Muraturica, merci mult.In rest am programare la morfo azi la 13.40.
Ada
ned spune:
BUna fetelor, am reusit sa recuperez cu cititul.
Am sa incerc sa mai rapund la diverse intrebari.
Eu mi-am luat dressuri de la fiore (am comandat pe net) si sunt ok, ma impac f bine cu ei(pretul ok parca 18 ron perechea).
Pt Fleur: greutatea bebelului tau nu e mica stai linistita, eu mi-am facut morfo la 22 sapt si avea 540 g si mi-a zis ca e mai mare cu o sapt.In sfarsit mi-am cumparat blugi de la H&M si am fost in weekend la baby boom show. M-am axat pe oferte celule stem, nu m-am uitat la haine etc. Oricum sunt in ceata, treb sa mai studiez ofertele.
21+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
Gabriela82 spune:
Salutare!
long time, no writing! insa v-am citit din cand in cand.
Noi suntem binisor, am facut saptamana trecuta morfologia si a iesit bine, vom avea tot o fetita, pentru care am ales deja si numele Ilinca Maria. Eu am tensiunea cam mare si asta ma ingrijoreaza, inca nu am trecut pe medicatie; acasa cand monitorizez este maxim 13 cu 8, insa la controale am avut-o mereu mai mare, ultima data chiar 15 cu 9.
Delia eu sunt interesata sa achizitionez un wrap sau sling, chiar sunt in cercetari, am gasit ceva site-uri din Ro dar nu stiu cum sa-mi dau seama daca sunt sau nu de calitate. As vrea sa o pot purta pe bebelina chiar de la nastere in el, sunt sigura ca-mi va fi mai usor asa avand in vedere ca tre sa o supraveghez si pe cea mare care va avea 4 anisori. Iti voi trimite mesajul si pe PM sa fiu sigura ca il citesti.
Sanatate multa tuturor si sper sa scriu si eu mai des.
de printesa; 23s