LMA Sophia,Eduard,Petru,Albert Mar-Apr2011 (142)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

La multi ani Sophie-Nicole!

Sa fii sanatoasa si fericita si norocoasa !

La multi ani Eduard-Andrei!

Sa fii mereu asa ca acum!

La multi ani Petru-Constantin!

Sa fii sanatos si sa ai grija de surioara ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neatza!
, nesquick, ness, ceai
O saptamana minunata va urez fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

haideti la cafeluta
eu dau cafeluta si fetele dau tort si sampanie in cinstea puiutilor

La multi ani, Sophia! sa-ti traiasca piscoata, mami, sa va aduca numai bucurii sa fie sanatoasa

La multi ani, Edy cel nazdravan!, sa cresti mare si sanatos, cuminte si sa umplii de bucurie inimile parintilor si s-o mai lasi pe mami sa-si traga sufletul din cand in cand.

La multi ani, Petru cumintelul! sa fi sanatos alaturi de viitoarea ta surioara, sa va bucurati parintii zi de zi.

madutza nu prea te vad eu cu caine , nu stiu de ce dar nu te vad esti prea stricta cu gradina, casa...sa fie totul pus la punct...un caine ti-ar strica sustele mie imi plac tare mult dar afara si sa am o curte mareee si sa nu faca mizerie. pe mine ma enerveaza cainii ca oricat i-ai spala tot put.

mary si la noi a nins putin si acum este asa frig. dar acum este soare si o zi superba se anunta, cu cer senin
asa imi plac diminetile astea cu soare, cer senin...parca ai o stare asa buna

strumphitza ma bucur tare mult ca v-ati simtit bine, era clar ca asa va fi. si ce bine ca piscoata a facut fata oboselii abia astept sa vad pozele, ma uit imediat.

antguess ai o printesica frumoasa si ce-a crescut, asa bine ii sta la cheliuta imi place ca zambesti si nu arati nicio secunda ca ai trecut prin ce-ai trecut. esti implinita cu copilasii tai frumosi, restul nici nu mai conteaza

mandreeac a dormit Rares neintrerupt de la 11.30 la 10? oaaa, ce mult. dar tu seara ii dai lp? ca ma gandesc ca altfel ii tine de foame. eu ii dau titi

scrish odihna placuta dupa chef ma bucur ca v-ati simtit bine. ce tare, ce-a ales Luca de pe tava dragutul de el, tare obosit mai era, cred si eu, atata lume si agitatie in jurul lui. te mai simtea si pe tine agitata....

irinuca oaaa...cred ca va fi un tort delicios...ciocolata, nuci si visine...ce combinatie

lalely azi este ziua ce a mare, abia astept sa ne povestesti cum a fost la serviciu si mai ales prima zi departe de David

bb_yasmi chiar vroiam sa te intreb cum de ai luat catelusa, vroiai mostenitori? dar vad ca ai schimbat-o, mai bine. si daca sta afara si mai bine
eu cand eram mica si mergeam la tara stateam bot in bot cu cainele dar acum nu stiu de ce, n-as lasa-o pe Anastasia prea tare

somleac ce tare ai fost...sa nu se faca copilul prea petrecaret... asa-i, trebuie sa vada ca-i obositor si sa vezi ca nu mai vrea petrecere
spor la activitati, ce frumos

catank asteptam sa ne povestesti si sa ne pui si poze

ailed pana am scris eu ai dat si tu cafeaua dar nu-i nimic mai dau si eu una ca merge

toate mamicile.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza am crezut ca ai pus deja pozele, dar vad ca nu. le astept

merg sa fac papa si sa fac curat in bucatarie.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

delia ma nimeresti de fiecare data cu "dedicatiile" !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna dimi

delia ma nimeresti de fiecare data cu "dedicatiile" !!!

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Neata!!!

LA MULTI ANI,piscoata dulce si frumoasa!!!

Sa cresti mare si sanatoasa,sa ai o viata plina de realizari si sa-ti inveselesti parintii ca si acum!!!

Strumph,sa-ti traiasca comoara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

La multi, multi ani Eduard!!!
Sa cresti mare si sanatos si sa le aduci parintilor numai si numai bucurii!!!

La multi ani Petru!!!
Sa ai o viata frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

LA MULTI ANI DRAGI SARBATORITI DE ASTAZI, FRUMOASA SOPHIA, DULCELE PETRU SI MINUNATUL EDUARD!!! SA CRESTESTI MARI SI SA VA BUCURATI MEREU PARINTII

somleac mare dreptate ai, trebuie sa invete de mic cat de greu e sa petreci

luca si a revenit dupa ziua lui, a dormit ieri ca valiza in gara saracutul iar astazi am trecut pe meniu de bebe mare asta insemnand ca i am umblat la micul dejun si am inceput cu bucatelele de paine cat unghia cu alemette si magiun de prune de la topoloveni! a fost un succes total in ciuda emotiilor mele dupa i am dat si laptic dar nu l a mai vrut chiar pe tot, a baut 3 sferturi de bibe! asa tare ce ma bucur, parca nu imi vine sa cred diseara ii umblu si la cina, cred ca o sa ii fac niste ficatei innabusiti cu piure si dupa, normal, laptic!

fug sa ma apuc de supica lui si revin! va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

La multi ani minunati Ioana!
La multi ani luminosi Sophia!
La multi ani frumosi Edi!
La multi ani fericiti Petru!
la multi ani deliciosi Larisa!

Sa va fie viata mereu ca o zi de primavara senina!

Mad cu Robert si Lulu

Mergi la inceput