LMA Sophia,Eduard,Petru,Albert Mar-Apr2011 (142)
Raspunsuri - Pagina 2
miki1979 spune:
simo, ce ma bucur ca ne-ai scris cred ca delia iti urase la multi ani, a fost ziua lui victoras al lui somleac, si ei sunt cam in aceasi perioada..ca si vlad al meu acum ii sarbatorim si noi..iar eu abia astept sa-l urez pe puiul mic, stii doar ca e febletea mea
tu ce ii faci de ziua lui ? eu inca nu stiu cum sa ma organizez sa-l impresionez
bb_yasmi spune:
helloo
de astazi avem un o noua membra in familie....pe Alma, o catelusa exact ce ne lispea... de fapt ce imi lipsea mie darec sa fac??!! azi dimi m a sunat nasa lui L ca are o catelusa-bebelina pt I...care ne bate la cap de mult timp ca ar vrea.... nu va spun continuarea.....de azi dimi nu a lasat pe nimeni sa se apropie de ea
revin cu pozici diseara ....
madutza_bra spune:
hello!
Azi suntem mai bine ca ieri, sapt asta toata lumea a stat dupa cristi, normal, si acum a inceput sa ne manipuleze , cum ma si asteptam Cum n-are chef de ceva, sau in certam sau s-a plictisit, cum zice ca-l doare gatul si ca vrea in brate . Ex: crisit nu ai voie cu cutitul! - vreau in brate!; Cristi papa pireul! Ma doare gatul...vreau snitel ! si tot asa.
La multi ani, sarbatoritilor de azi: Eva de Leeloo, Radu de Madutza, Radu Andrei de persi si Nicoletta de giuliaa!!!
simo, ce frumos ca mergeti in Grecia! am fost si noi odata si mi-a ramas inima acolo dar nu ma incumet sa merge acum cu copiii. Mergeti cu masina sau avionul?
scrish, ally, distractie placuta azi fetelor!!!!
roxy, plimbare placuta! meregti si la shopping, sau doar la plimbare?
delia, cami, miky
yasmi, felicitari pentru noul membru al familiei! De acum tb sa faci garduri in toata curtea daca vrei sa mai ai gradina
azi vream sa tragem o fuga in Tineretului, daca ne lasa vantul. Sunt zilele jandarmeriei si defileaza pe acolo cu caii, se pot si calari..sa vedem ce aglomeratie o sa fie...
Madu81 spune:
Buna ziua, mamici, intru si eu pe fuga, am reusit sa parcurg paginile anterioare si am vazut discutia despre dragostea parinteasca pentru doi sau mai multi copii. Eu am un frate mai mic si nu am simtit diferente referitor la comportamentul parintilor nostri, mi se pare ca au avut o abordare foarte sanatoasa si sper sa reusesc si eu sa ma comport ca ei cind voi mai avea un bebe. In familia sotului, situatia a fost diferita, pentru ca parintii l-au privilegiat pe sot din cauza ca era cel mai mic, era diferenta destul de mare intre el si fratele cel mare -si din cauza asta nu au o relatie ok nici in ziua de azi. Frustrarile de acest gen cred ca ramin in subconstient si se manifesta mai devreme sau mai tirziu.
strumphitza spune:
Buna ziua doamnelor (vorba lui Ally, am sa iti platesc copyright , mai putin la aia care tot sterge albumele, ca aia nu se poate numi doamna)
Nu am mai apucat sa intru ieri, treburi, plimbari si azi la fel, tot de astea avem in meniu...plus muci eu mai putin, da piscoata ii are pana la picioare ii curg in gura de nu bine ii sterg deja are robinetul deschis la loc Uff... s-a trezit urland azi noapte de 2 ori, o data la 1 jumate si apoi la 6, i-am dat 2.5 ml de paracetamol la 1 jumate si la 6 tziti... o fi de la dinti sau de la muci ca nu putea respira ?? off maine ne sarbatorim cu mucii la nas .... numa muci avem la zile mari, anul trecut eu mireasa cu mucii dupa mine, anul asta de ziua ei cu muci piscoata..
Vreau sa urez La Multi Ani lui Raducu meu drag!!! Sa cresti mare sanatos si sa ai o viata frumoasa cu mult noroc !!! Persi sa va traiasca printul si sa ii faceti si un fratior
Azi se face un anisor de cand eram cu minunea in brate, chit ca azi nu e inca 2 aprilie, dar intr-o sambata dimineata pe la 11 jumate venea pe lume piscoata mea draga si scumpa Aseara am pierdut-o din ochi 2 sec si hop la scara , portita deschisa si ea deja avea viteza sa urce, o ajung la timp si ii spun ca nu are voie si bla bla... si cum stateam eu la coltul scarii cu donsoara care se apucase sa linga la bare vorbesc cu Nick care era in bucatarie si isi facea un suc , "last year this time i was in big pains ....." si el de dincolo mi-o taie scurt "yes and now you have the big pain in your butt" adevar graita , ca de vreo cateva zile numai boacane si prostioare face si noi asa ii spunem cand face nebunele, ca e "pain in the ...." si ea rade si chicoteste , o doare pe ea la basca de noi ca alergam dupa ea
Cami scuze ca te-am uitat ieri desi citisem de visul tau si am zambit cand te astept la Londra?
Ally spor la treburi si petrecere frumoasa si asteptam multeeeeeeee pozici !!!
Alina06 homeopate ii dau coryzalia si oscilo, altceva nu am, daca incepe a tusi o sa ii dau stodal sirop ca am 2 sticle si la rosu in gat am sa incerc Homeogene, la mine a facut minuni la gatul meu in pioneze si coryzalia m-a scapat zic eu, de fiecare data e bun la mine, o indop inca si pe piscoata cu oscillo si coryzalia , sper sa treaca pana maine sa nu ii curga mucii pe tort sau sa ii luceasca la blitz la poza
Roxy, deja a alergat piscoata pe iarba nu ai vazut? si eu abia astept sa mearga sa o las sa zburde in voie ca doar e loc destul, 75 hectare si o padure deja soacra mea nu mai are rabdare sa creasca si sa mearga sa o ia la balaceala pe la baltile alea de acolo, adica 2 lacuri si un rau, cica sa se bage acolo ca nu e adanc si sa se distreze si sa prinda broscute din fantana din padure , aia de se vede si din poze cand am auzit-o mi-a venit rau nu alta deci mai rarut pe la soacra ca nu as suporta sa o vad cum pune mana pe broscute si cate idei i-or mai veni soacrei
Madutza, poze uc mine poate maine de la sarbatorirea piscoatei ca la socri am fost in spatele aparatului , desi Nick m-a rugat de multe ori sa imi faca si mie cu piscoata dar eu eram racita rau si aveam o fata lungaaaaa sper maine sa nu am aceeasi fata, ca gasesc alta sa fac schimb Distractie placuta azi in parc si sper sa se cuminteasca la loc Cristi, sa nu se mai alinte
Yasmi, sa stapaniti sanatosi catelusa desi stiu ca nu asta iti doreai , dar acum ce sa ii faci ? si soacra dupa cate mi-a dat de inteles o sa imi trimita inapoi motanul , dar am eu grija de el cand vine ca doar sunt multi stalpi in gradina si franghie gasesc daca mi-l trimite inapoi ii spun ce am de gand, si o sa ma iubeasca si mai tare decat o face acum ca vad ca e incantata ca ii plac animalele piscoatei, era innebunita dupa motan, dar si de matza cealalta batrana care sta numa si doarme , alerga dupa ele ceva de speriat si chicotea de numa, cand fugea motanul si nu-l mai avea in raza vizuala se maraia ca ea voia sa il vada cat am urat eu matzele astea cat am fost insarcinata, iaca fiica mea acum imi face in ciuda
Dyadya multa sanatate la puiut cum e viata acum dupa semnarea "docomentului"?
Alexino vad ca numa intr-o petrecere o tineti de cand v-ati mutat hai ca vin si eu la un gratarel ???
Ailed nu am inteles ce ai vrut sa spui ieri cu "piscoata tot piscoata ??" snt mai grea de cap azi, ajuta o baba te rog
Andreea , e frumos la socrii, si mie imi place, si eu m-as muta dar fara matze noi suntem acasa la noi acum la Londra dar plecam vinerea viitoare pentru Pastele lor, a socrilor, il sarbatoresc pe 8 aprilie, ei sunt anglicani , noi, eu cu Nick si piscoata suntem ortodocsi si il sarbatorim pe 15 dar mergem sa petrecem cu ei pe 8 cand sunt Floriile la noi
Mary sper ca s-a inseninat si a iesit soarele si e cald si frumos ce mai face fluturasa ta ?
...na ca iar m-am intins cat o zi de post ma duc sa termin treaba si sa vad daca au terminat baietii curatenia in gradina ca am 2 baieti sa imi faca gradina frumoasa abia astept s avad tot vcurat in gradina si terasa si sa mai pun cateva floricele sa fie si mai frumos poate imi pun si niste leustean si patrunjel, sa vedem, desi mi-ar face placere
Va pup si sper sa apuc sa intru si mai tarziu pe seara, daca nu maine seara cu impresii de la mica noastra petrecere, vin socrii maine si mergem la restaurant si cu prietenii nostri din Londra un cuplu, azi pe la 3 merge Nick sa ridice tortul de la cofetarie si i-am spalat rochita si restul de accesorii si ma duc sa le calc, trebuie sa imi fac si manichiura si pedichiura si sa imi spal parul sa il pun pe moatze ca nu-mi mai vine sa ma duc la coafor ca e cam urat afara si nu vreau sa imi lungesc mucii pana la genunchi ca asa-s eu mai sensibila daca ies afara dupa ce ma spal pe cap cu siguranta ma aleg cu durere de cap si rinita cel putin daca nu cu raceala in toata regula, deci... la treaba cu mine
mandreeac spune:
Buna ziua mamicilor!
La multi ani sarbatoritilos RADU DE PERSI,RADU,EVA,NICOLETTA SA CRESTETI MARI,SANATOSI,VOIOSI SI NOROCOSI !MAMICILOR SA VA TRAIASCA PUIUTII SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!
ALLY SI SCRISH DISTRACTIE PLACUTA!Sa ne spuneti si noua ce au ales puiutii de pe tava si asteptam poze
SIMO ce ma bucur ca te-am citit si ca sunteti bine.Ai pm de la mine.
MADUTA ma bucur din suflet ca ebine Cristi
STRUMPHY eu urasc matele,nu imi plac deloc.Abia astept sa vad cu ce o imbraci pe piscoata.Distractieplacuta.Ii dati sa aleaga de pe tavita?
DELIA ce program aveti azi?
Yasmi v-ati intregit familia,sa va traiasca si astept sa vad poze
ROXY cum e vremea la voi?A nins? La Predeal ieri a nins si a viscolit.
RHYNNA imi pare rau ca nu ai ajutor .
CAMI voi cum mai sunteti?
CATANK cum merg pregatirile?Maine e ziua cea mare,pruncuta ta implineste un anisor
Pupici tuturor,un week end minunat va doresc
La noi bate vantul f rau asa ca nu il scot pe print
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
ailed_dota spune:
Strumph, pai cum e piscotelul dulce , delicios ,... asa si cu Sophie e delicioasa.
Andreea, pai am fost la niste cumparaturi ca nu mai aveam detergent deloc....si alte alea...si dupa amiaza sotul si Mari se duc la o petrecere la ziua unui coleg de al Mariei, eu stau acasa cu Andra ca se face la un loc cu bowling, ar fi show sa ma duc cu ea la cum ii plac Andrei mingile acum si eu am si rusii pe cap..
Mada, haios Cristi... snitelul nu-l zgaria pe gat...
simonacip spune:
Cuscra, interesant cu bowlingul...ii place Mariei?
Andreea,am raspuns acum
Mada, mergem cu masina, cu toti copiii. Cred ca va fi mai dificil, dar vom incerca sa mergem mai mult noaptea, sa plecam pe la un 2-3 dimineata, asta e..cu pauze...dar prefer plajele din Grecia...mai pustii, mai pe gustul meu...mai ales cu atatia copilasi.Cu avionul ne ducea la prea mult, pentru noi 5 numai taxele de aeroport ar fi fost vreo 500 E. Mult...mai avem una alta de rez in curte, la casa..
Lavi...nu s-a lasat Iasmi, nu?? Stiu ca demult isi dorea un animalut..Sincer si pentru mine, ca si pentru tine ar fi greeeeu sa am grija si de un caine..
Scrish, sa petreceti frumos!!! mai bine ca n-a facut si el acum...asa as fi gandit si eu.
Eu inca nu i-am facut vaccinul lui Arsenita pentru ca a facut o forma usoara de varicela chiar atunci, apoi o stomatita urata cu febra, apoi i s-au inflamat lui David ganglionii foarte tare de-am crezut ca are oreion...Dar era doar nevoie de mult antibiotic, e ok acum, multumim lui Dumnezeu.M-am bucurat tare ca n-a fost oreion...
Miki, il serbam pe Mati dragul, cum sa nu...mergem la locul nostru preferat de joaca...Avem multime de sarbatoriti in aceasta perioada...Vai de buzunarele noastre...
Fug la dus fete si va pup iar ca cine stie cand mai intru.
roxy_s spune:
ce faceti fetele? am venit si noi de prin oras, am fost la plimbare si prin magazine putin sa ne uitam de ceva pantofi si papuci din aia comozi de mers pe jos cu ei dar n-am gasit nimic, spre sa mai bage astia ceva.
madutza eee face Cristi mutrite acum dar macar este mai bine am vrut si un shopping dar nu mi-a iesit azi
mandreeac si la noi a batut destul de tare vantul, dar cand si cand. la soare era frumos la umbra frig. dar ne-am imbracat gros, ne-am luat si pe cap si am iesit de obicei, cand bate tare vantul nici noi nu iesim sau iesim cu aparatoarea aceea pe carut
scrish, ally sa veniti cu pozici
ally sper ca o sa pui si tu, da? daca se sterg punem iar si gata. eu am mai pus si azi niste poze
bb_yasmi aveti catel...super mie imi plac tare mult cateii. bine, afara nu in casa. cred ca Iasmi este super incantata asteptam pozici
strumphitza am vazut-o eu pe piscoata ca alerga pe acolo dar era in 4 labe, eu ziceam ca imediat o alerga in picioruse
abia astept s-o vad de ziua ei, cred ca o sa fie o frumoasa
imi pare rau ca mai sunteti inca racite. si nici nu mai este timp sa va refaceti de tot pana la chef
simona ma bucur tare mult cand ne scrii ma bucur ca puiutii sunt bine acum. cand ii faci vaccinul lui Arsenie?
catank cred ca acum esti in prajituri, torturi si mancaruri sa vii sa ne povestesti si sa ne arati pozici
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)