LMA Sophia,Eduard,Petru,Albert Mar-Apr2011 (142)
Raspunsuri - Pagina 18
Monas spune:
Buna mamici dragi,
Nu mai vorbiti despre concedii (glumesc) ca ma ia cu lesin. Noi pana la iarna nici nu ne putem gandi. Sotu-mi si-a schimbat serviciul de curand si au mult de lucru si-asa ca m-a anuntat. Io visez macar la iarna...
maduta: nu mai fi nelinistita cu serviciul. la mine am vesti cum ca fimra se duce de rapa, si pana ma intorc la anul s-ar putea sa nu mai fie, asa ca ma apuca disperarea...bucura-te de zilele astea frumoase alaturi de cei mici
ioanna: si ai mei urla cand nu le afc pe plac, insa durerea mare la mine aca Eva are niste lacrimi,...si nu le rezist (lacrimilor). Daca ar f doar urlete m-as descurca, insa cum apar lacrimile ma topesc.
rhyna: daca ii inscrii pe cei mici la pediatru, tb sa-i scoti din evidenta dr de familie. eu ii am la pediatru iar eu cu sotul suntem la medic de familie altul decat al copiilor. pediatrul copiilor elibereaza si el normal rete compesate.
mamcici, ce ma fac eu cu Eva mea care nu mai vra sa doarma somnul de dupa amiaza? eu cosnider odihna f importanta pt cresterea lor si cand vad ca ei nu dorm (Fabin doarme f putin ziua , cam o ora la pranz si o ora pe la 5- iar Eva ramane doar cu somnul de pranz).
Azi in parculet la copii am avut parte de prima manifestare a Evei ca sora portectoare. Un bebeic l-a atacat pe Fabi si voria sa-l muste tiniandu-l strans, iar Eva sa- dus la el, tipa, si-i tragea palme in cap (ca in Benny Hill),am crezut ca mor de ras.Am luat-o de acolo si ea continua sa pufaie pe nas amenintator. Doamne, sunt asa de dulci...Au inceput sa faca si primii pasi singurei pe afara..sper ca in continaure sa o tina asa.D
Daca cu ar continua noptile cu Fabi care nu doarme si urla din ora in ora...m-as simti minunat.
Va pupam cu drag
cami_antonia spune:
suntem pe antibiotic
ca a facut iar febra petra
mucii aia isi fac de cap acolo
ma enerveaza la culme
si de curs tot nu curg
offfffffffffffff
cami_antonia spune:
hello fetele
da unde sunteti?
e asa frumos afara de stati prin plimbari?
ally cum e la voi vremea?
ce bine imi pare ca v-ati intqlnit cu totii
mare lucru
bravos
si eu astept intalnirea cu nasii si cu parintii si fratii
e asa de frumos
ailed_dota spune:
fetele am casit un costumas dragutz, e culoarea lanii albe adica nu fff alb unpic galbui... cu sacou, pantaloni , vesta si camasa si pantofi are albi i-am luat si dresuletz si body albe... am luat si panza pt crasma si dantela sa o cos pe ea... cu fasa am eu o pb, ca nu stiu exact cum ar tb sa fie...am luat prosoape pt preoti ca cica vor fi 2..... gata m-am linistit, acum sapun si ulei de masline iau de la supermarket
miki, le-am vazut si eu , dar n-am timp.... ajungem de Pasti acasa, stam 2-3 zile si plecam in Maramures unde e botezul, deci timp de cumparaturi nu am, mi-a zis barbatul ca in afara de iconitza si cruciulitza de aur pe care vreau sa le cumpar nu mergem la cumparaturi , avem vizite de facuta la o prietena care a nascut, la rudele apropiate, etc...
monas... ce scumpa tb sa fi fost eva, draga de ea!
cami, off...
ailed_dota spune:
mada, te rog, iesi din butoi!....si sa stii ca eu am fost ff oki cu bona, ca poate mamei sau soacrei n-aveam cum sa le zic exact cum vroiam eu...ca ele vroiau ca ele... bine si lucrau cand era Maria mica, si uite asa cu cheltuiala de rigoare a fost in regula si fara discutii in familie...si oricum cred ca pe soacra nu vrei s ao vezi non-stop, nu?... oricum cred ca a intrat viitoarea ta cumnata in vizor acum, nu?nu stiu dc dar incep sa o compatimesc
rhynna nu pot sa te ajut ca nu sunt in pb...
Monas spune:
ailed_+dota: pe la 9 jumate -10 si doamre toata nopatea de cele mai multe ori. rar se mai trezeste pe la 2 sa manince si apoi se culca la loc.
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monas ailed_+dota: pe la 9 jumate -10 si doamre toata nopatea de cele mai multe ori. rar se mai trezeste pe la 2 sa manince si apoi se culca la loc. mama de Eva si Fabian din 8 Martie 2011 |
nu stiu ce sa zic... andra mea doarme la pranz macar o ora
bb_yasmi spune:
spre seara am reusit sa mai intru si eu...
mada, ce scumpi sunt puiutii!!! de abia astept sa le fac si eu un spatiu de joaca in curte!!! dar nu stiu daca reusesc (financiar) in vara aceasta :( oricum un topogan si o groapa de nisip tot le iau.
simo, sunteti atat de frumosi!!!!
bb_yasmi spune:
ally acum chiar m am suparat eu!!! pai vreau sa vad pozici cu eduard iar facebuc dinacela eu nu am si nici nu imi fac cont.....deci cum il pot vedea????
mada, mami, afara dn butoi!!!!!!!!!!!!!!!!! pai mai este pana incepi lucrul, anul viitor!!!!!!! lasa ca o sa fim destul in butoi atunci inainte de a incepe....tu ca eu nu am nici macar job nu ii duci pe amandoi la gradi???