LMA Sophia,Eduard,Petru,Albert Mar-Apr2011 (142)
Raspunsuri - Pagina 17
madutza_bra spune:
strumph, cami fetle, da nu prea sunt in apele mele...nici nu stiu sa explic de ce poate oboseala, poate melancolie, poate plictiseala..sau poate toate la un loc. In ultimele 2 zile nu-mi ajunge deloc somnul, desi ma culc la 12 si ma trezesc la 9-10 tot nu-mi ajunge. Ma uit ca au inflorit si inverzit copacii, si ma gandesc ca este ultima primavara petrecuta acasa cu copii, ma uit la ei ca se joaca din ce in ce mai mult impreuna, se iubesc, Cristi o ajuta in toate pe Cata si are grija de ea...deci au crescut asa mult, iar eu nu mai am bebelusi, am copii mari. Mai simt ca e si timpul sa-mi reiau serviciul, sunt aproape 4 ani de cand stau acasa. Ma macina gandul la cum vom face cu copii dupa ce incep eu serviciul. Soacra zice ca vrea sa se mute la tara, mama zice ca nu prea ar vrea sa vina in Buc 2-3 zile pe sapt...si tare imi e ca va tb sa ne laum bona...
Strumph, cristi e din ce in ce mai bine, nu mai palnge de durere, nici nu mai vrea asa des in brate, am iesit si azi cu ei afara, mai intai in curte si apoi am mers in parculet, deci e ok. Cu soacra a fost ok gratarul, dar s-a discutat ceea ce o durea pe ea, nunta cumnatului si casa ei de la tara. Nici macar nu m-a intrebat cum a fost operatia lui cristi, nici nu a mers cu noi la baita copiilor, doar socru a mers, ea a ramas jos cu cumnatul si viitoare sotie. Incerc sa o accept asa cum e, dar mi se pune cateodata un nod in gat..asa..eh ..imi trece mie.
descarca cum niste poze facute in curte
miki1979 spune:
ieri n-am putut sa intru, urez si eu acum cu scuzele de rigoare
LA MULTI ANI SOPHIA,PETRU si EDUARD sa fiti sanatosi pui scumpi si norocosi in viata cat altii in 10
poze n-am vazut nimic, sper sa nu le stergeti prea curand..ca doar de acasa pot sa le vad si cine stie cand reusesc
ailed, am vazut intamplator in weekend in baneasa cand mi-am facut cumparaturile ca s-a deschis un magazin annebebe special pt botezuri..te-ai uitat pe siteul lor ? nu stiu daca iti plac, dar gasesti orice legat de botez..uite
http://www.annebebe.ro/Hainute-Botez-AnneBebe/hainute-botez-baieti-iarna/costum-baieti-botez
simona, asa imi face placere sa te citesc..va invidiez pt vacanta noi n-am stabilit nimic, am ratat si reducere pt early booking la phoenicia resort unde vroiam eu sa mergem aici in mamaia-navodari ca erau si super conditii si aproape si ideal pt copii si apartament ca altfel nu stiu cum as putea sa-i culc..si am ratat ca nu ne-am miscat mai repede aa, si nu stiu exact ce ati patit, dar va doresc tot binele din lume..sa fie copilasii bine, ai dreptate cum gandesti
va pup ca mi-a expirat pauza de masa
madutza_bra spune:
gata, am pus pozele dar nu am mai stat sa redimensionez. daca ocupa prea mult spatiu le sterg.
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rhynna Buna tuturor!Intru si eu sa zic La Multi Ani tuturor sarbatoritilor !!La Multi Ani Eduard,Constantin,Sophia,Albert! Ce sa va mai spun si eu?!Prost la capitolul timp...Am intrat si ieri putin si m-am uitat pe furis la pozele Strumphitzei,chiar daca probabil ca nu aveam voie(o sa ma ierte ea pana se marita )...Asa si ce sa zic...am vazut o mamica si o fetita frumusele foc...Sa va traiasca si sa va faca fericiti toata viata...asa....imi place f.mult tunsoarea..pot sa dau copy+paste?!...cu toate ca mie cu ochelari nu cred ca imi sta bine cu breton...... Bun...ceva despre medici de familie de la Regina Maria de la Pta sudului stiti?!Sau nu?! Hai va pup pe toate ...de vreti de nu vreti Mami de fetita Sophie Elena(10.02.2011) |
zi-mi niste nume, ca si eu frecventez des regina maria..poate imi suna cunoscut
miki1979 spune:
yvy, cum sa nu ? numa ca nu ne plangem..eu asa m-am obisnuit de la vlad ca nu le mai acord importanta deloc..cu cea mica o ignor desi se tranteste jos si tipa si da din picioare dar sa vezi ce ccaraghios e vlad ca trebuie musai sa faca si el ca ea..ditamai voinicul dand din piciaore si urland ueeeaaa, ueeeaaa,
cami_antonia spune:
delia, deea cu crasma
ca tivita ca netivita
eu nu stiu de nici un obicei de acest gen
sotul zice nu e nimic scris in carte de asa ceva
la botez conteaza slujba
si mai putin tivul
dar este f adevarat ca e frumos ca si nas sa fii frumos pregatit
da nu sta botezul copilului in fasa de 1 m sau nu sau in dantela sau nu
importanta botezului e cu totul alta si o stie fiecare dintre noi
deci astea se fac ca si obiceiuri
eu nu am auzit deea de obiceiul de la turta de care zici
si am nasi care au si ei la randul lor 20 de fini deja
da e frumos sa urmezi niste obiceiuri
inclusiv turta si motul in totalitate este un obicei
AllyLaur spune:
Buna ziua !!!
Fetelor va multumesc din tot sufletul pentru urarile minunate la adresa Duracell-ului meu scump si iubit ! Am petrecut extraordinar de frumos sambata si dumnica si totul a iesit exact cum ne-am planuit.Sambata au venit surorile mele cu,cumnatii si inca 2 perechi iar duminica am facut un gratarel foarte delicios si am stat pana noaptea tarziu. Cum va spuneam obiceiurile cu luatul din mot si alesul de pe tava le v.om face in tara cu nasii nostrii cei dragi si restul familiei si prietenii de acolo, in luna august cand are sotul concediu 2 saptamani ca acum nu s-a putut ca au mult de munca .Acum doar am sarbatorit ziua lui si ne-am simtit de minune. A primit multe cadouri frumoase, bani si cel mai important a fost ca ne-am adunat iarasi o mare parte din familie. Iubesc momentele astea!!! Va rog sa nu va suparati si sa intelegeti (daca vreti si se poate) ca eu chiar nu am sa mai fac un alt album pe Picassa...deci, poze daca vreti sa vedeti, ne gasiti pe FaceBook.
Va multumesc inca o data pentru toate urarile de bine si va doresc acelasi lucru!!!
ioanna16 spune:
buna fetelor!
yvyana - si noi tragem din cauza nervilor.in momentul in care ii zic ca n-are voie undeva sau ii iau cate ceva din mana, n-o plimb pe unde vrea( si lista poate continua) se pune pe un plansssde cele mai multe ori fara lacrimi, dor urlatul e de ea...aaa...si bate si din picioare!!!sunt momente in care o ignor si daca vede ca n-o bag in seama ii trece...sunt alte momente cand incerc s-o pacalesc cu cate o jucarie ceva...scapam noi si de astea, se fac mai mari si poate atunci ne vom intelege mai bine unii pe altii
rhynna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
zi-mi niste nume, ca si eu frecventez des regina maria..poate imi suna cunoscut mami de 2 prichindei |
Uite acum scriu:
Dr. An#259;st#259;sescu Simona
Dr. Andriescu Lyana
Dr. Beuca Florentina Alina
Dr. Elisei Adrian
Dr. Georgescu Elisabeta
Dr. Puscasu Catalina
Dr. Doina Simona Stroilescu,
Dr. Varariciu Violeta
Si inca o intrebare...pe Sophie o pot inscrie la pediatru si el(pediatrul adica) are acelasi rol ca si un medic de familie?Adica elibereaza retete compensate ?Sau cum?Ca as vrea sa o fie inscrisa la pediatru totusi...cum se procedeaza?Pana acum am fost inscrisi toti la acelasi medic deci nu cunosc procedura exacta...Stie vreuna dintre voi?