LMA Sophia,Eduard,Petru,Albert Mar-Apr2011 (142)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata!

ieri nu am reusit sa intru asa ca urez acum
La multi ani, Sphia!
La multi ani, Edy!
La multi ani, Petru!

Sa cresteti mari, voiosi, voinici!!!

Simo, ce ma bucur cand dau peste postarile tale. Ma bucur ca va reveniti si te felicit pentru curajul de a merge asa departe cu copii in concediu, Noi am fost cand nu aveam copii pana in Halkidiki si a fost f obositor drumul, am facut 12 ore..de la 1 noaptea la 1 la pranz..cand am ajuns am bagat somn direct si ma gandesc ca daca am fi avut copilasii cu noi am fi fost varza ca ei n-ar fi dormit cand am ajuns

azi iesim si noi pe afara, ca ieri a batut vantul prea tare si n-am iesit.

va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !

Ce fac fetele ? eu ma chinui sa ma trezesc, bag o cafea sub nas... sunt cam chiauna dupa ziua de ieri , plus duminica si alcool nu am baut Ieri am fost pe afara, multe plimbari, superb in centru, in parcuri asa de multe flori frumoase, si atat de multi turisti, wow nu credeam.... cand am iesit de la metrou sa merg sa ma intalnesc cu Nick nu aveam loc de turisti , nu stiu a fost o manifestatie in fata palatului la regina acolo si nu aveai loc sa arunci un ac abia m-am strecurat cu carutul si am traversat parcul daca e acum asa si abia e aprilie, imi si imaginez ce nebunie va fi in iunie la Jubileul Reginei si pe timpul Olimpiadei, nici nu ma mai duc in centru, stau acasa la mine in cartier, ca e frumos si aici , urasc aglomeratia si calcatul pe picioare daca as fi numai eu ar fi alta treaba, dar asa cu carutul cu fata nu-mi place deloc , se izbesc in carut, nu vad, nu aud , ce mai, nebunie mare

Ma cam doare capul cred ca trebuie sa mai bag cafeluta ca sa imi revin, nu am putere sa raspund la fiecare in parte acum, scuze dar va multumesc frumos inca odata de urari si laudele pentru pozele de la ziua piscoatei nu le meritam pe toate suntem si modeste nu ?

Va pup, ma duc sa termin cafeluta si sa pap ceva si apoi sa ma apuc de treaba, am de spalat cateva masini, facut supita piscoatei, fructele la 10 , si mai vreau sa ies si la shopping ca mai sunt reduceri inca la mothercare si vreau sa toc ceva banuti iar pe fundu1 piscoatei desi am spus ca nu, dar a primit ceva vouchere cadou si banuti si trebuie sa ii toc, nu-mi stau bine in buzunar ii iau hainute de vara, tricouase, fustite si rochite

O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Mada nu plec pana nu te intreb daca sunteti bine ? nu te "vad" in toate apele tale, totul ok? cum se simte Cristi? isi revine incet incet ? cum a fost gratarul cu soacra ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Buna si frumoasa sa va fie ziua!!

Din pacate nu am mai citit din urma in ultimul timp pentru ca piticul meu e neobosit. Nu merge inca singurel, dar circula foarte mult tinut de maini!

Am intrat sa urez La multi ani sarbatoritilor dragi de zilele astea, si celorlalti pe care nu i-am prins in plina sarbatoreala!

Deeeci, dragi: Sophia Nicole de Strumphitza, Eduard de AllyLaur, Constantin de pisucmic !!!
si Albert de Ilinca77 sa fiti sanatosi, sa cresteti mari, frumosi si numai de bucurii sa aveti parte!!!

Intrebare scurta: Cristi se trezeste in fiecare dimineata in jur de 6:30-7. Sunt doar eu in situatia asta sau mai e alt pitic asa matinal? Ma termina cu programul asta. Adoarme in jur de 21.00 seara, nu se trezeste peste noapte si e cu noaptea-n cap in picioare. Nu adoarme la loc iar la 9:30-10, max 10:30 pica de somn....

Edit:

Vad ca nu se trezeste si mai am timp sa scriu una alta! Strumph, superba piscoata! Aveti o poza cu voi 3 in care sunteti superbi! O familie minunata! Sa va traiasca!

Yasmiiii, numai caine va trebuia! :D Mie imi plac tare mult animalele, cand eram insarcinata aveam 2 pisici(evident vaccinati si curati) si ma revoltam tare:)) cand o citeam pe strumphy cu motanu' :)) dar de cand il am pe Cristi, mi se par "murdare" animalele, nu imi mai vine sa le iau sa le pup cum faceam inainte.

Mada, am citit ca e grea recuperarea. Sanatate multa!!!

Eu planuiesc o iesire la noi la tara langa Targoviste de 1 mai, ca finante de alte tari nu avem, e si in scurt 1 mai asta...O sa mergem cateva zile sa ne relaxam cu Cristi la tara. Sper sa prindem vreme buna!

Citeam ca scrieti despre bucatele mici in mancare. Cristi e cam nehotarat asa, daca ii dau covrig mananca, roade la el, biscutii la fel se descurca, banana o strange puternic intre degetele si se face varza pe maini si pe haine, capsuni i-am dat ieri si la fel a facut cu ele. In general musca bucati din alimente, dar cand e vorba de ciorbita, sa fie pasata ca altfel nu consuma. :))) Fitze. Uite paste nu prea i-am facut, si de mult nu i-am mai dat dimineata paine cu ceva, branzica, unt si parmezan... Ce a mai mancat el iesit din comun dimineata a fost cereale Cheerios(inmuiate). Le ia foarte bine.

Mai are un piiiic si va merge si el singurel. Acum e in etapa deschis usi si ne caaapiaza, ca vrea mereu sa inchida si sa deschida usa. Si mi-e frica ca avem scari, si etaj, si daca era un singur nivel nu-mi faceam probleme, il lasam in toate camerele, dar asa...va trebui sa luam un gardulet din ala pentru scari.

Am fugit ca s-a trezit chitz-chitz. Din nou pup sarbatoritii.

Va pup, sa aveti o zi frumoasa!

Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011

Orice cauza are efectul sau, orice efect are o cauza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

'Neata la pranz!

Scriu cateva vorbe ca s-a trezit sefa!

Spiridusha si L tot la 6:30 - maxim 7:00 se trezeste, culcata fiind de pe la 21:30-22:00, cu deosebirea ca ea se trezeste si noaptea de 1-2 ori; asa ca noi stam mai rau decat tine!

Sint in butoi cu pitica asta a mea
Vad ca nimeni nu mai are probleme cu copilasii in ceea ce priveste crizele de nervi si datul cu capul de diverse (acum si de usa, perete, masuta de infasat, orice este tare/dur ).

La noi a inceput pe la 11 luni si vad ca in loc sa se rareasca crizele devin tot mai dese; acum, mai nou, oricand nu-i convine ceva, BANG! da cu capul de ce e in apropiere mai tare/dur
Ieri m-a terminat efectiv cu crizele astea si eu incerc sa le ignor cat pot si sa nu fac mare caz de asta ca mi-a zis pediatra ca, cu cat ma agit mai mult pe tema asta, cu atat va dura mai mult pana trece perioada asta in care ne testeaza limitele.

Daca o iau de la cuptorul care frige/de la galeata de gunoi/de oriunde nu are voie si se pune in pericol ea urlaaa si BANG!BANG! pana ma dezmeticesc eu da de 2-3 ori cu capul de gresie/parchet sau orice altceva Ieri simteam cum ma doare pe mine fizic capul de cat daduse ea cu el de podea

Merg ca urlaaaa si cred ca dadu cu capul de barele patutului ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yvy cum nu?
si petra mea cea mica face la fel
da eu nu le bag in seama
cu cat te vei stresa mai tare
sau ea va vedea acest lucru cu atat va fi mai aiurea
de exemplu antonia a facut si ea din astea da tarziu
pe la 2 ani
deci intelegea
si ma chinuiam cu ea
asa ca la petra
o las in pace
nici nu ma uit la ea
si efectul uneori se mai da alteori nu
si azi mi-a cazut din canapea
si s-a lovit
da ti-am mai zis cred ca odata ca poate fi doar inceputul
copii se tot lovesc
acu stii care e treaba
mie un medic
mi-a zis ca pana la 3 ani e ok
apoi e mai nasol
da iti dai seama
ca nimeni nu vrea ca puiul sau sa se loveasca
da asta presupune sa stai cu ochii toata ziua numai pe ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mada da chiar
ce putin ne scrii in ultima vreme?
ce e cu tine draga mea?

lavi ce sa zic
si eu imi luasem caine
in curte insa
si pana sa apuc sa ii fac vaccinurile a muscat-o pe antonia
si am facut vaccinul antirabic
si am zis ca nu-mi mai trebe caine nevaccinat
si nu pana nu creste ea mai mult
acu si petra
sa stie sa nu se mai ia la harta cu ei
ca si la caini la pui cresc
dintii si simt nevoie sa muste mereu
asa ca sa ai mare grija
ce sa mai zic ca si antonia era super fericita cu el in curte ca avea ce face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

simo daaaaaaaaaa
azi le-am fost martori
si-au scos actele
si a ramas sa facem cat de curand nunta

strumph superbe pozele
rochita super minunata
si tortuletul la fel

si la noi azi a fost tare frumos afara
soare si senin dar un vanttttttttttt
f puternic de nu mi-a venit sa scot fetele din casa
maine o bag pe petra cred ca pe antibiotic
daca e la fel
azi a tusit cel mai rau de pana acum
in loc sa nu mai tuseasca
acu tuseste si ziua
si mai des
offffffffffffffffff

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

cami, ati incercat erdomed-ul ? la noi a mers ca uns la tusea lui vlad..dupa prima zi s-a vazut diferenta..
eu zic sa nu o mai treci pe antibiotic asa usor, oricum el n-are ce face la tuse si la multe altele de natura virala..doar daca e microbian, si atunci ar trebui sa iasa la antibiograma..
chiar mi-a atras atentia cineva recent in privinta antibioticelor, cineva care a trecut printr-un abuz sa zic de antibiotice si era sa ramana fara auz din cauza lor..a fost la un pas de surzenie..
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monas

Tarziu de tot reusesc si eu sa urez LA MULTI ANI! fluturasilor serbati astazi! La Multi AAAAAANi!!!

viss: si eva mea merge ca Charlie Chaplin, insa cum ea seamna ff tare cu tatal meu, iar el asa mergea, nu mi-am facut griji. Acum astept sa vad ce faci tu si daca doamne fereste e ceva, ma duc si eu cu ea la dr.
mamici, puii mei nu vor sa mearga pe afara singurei, decat tinuti de mana. acasa merg intr-una unde vor ei, isna afar neam. oare de ce?
antguess: te-am vazut asta iarna intr-o seara la urgente la Victor Gomoiu . erai tare frumoasa si copiii superbi. sigur treci peste necazuri si va fi mai bine si mai frumos!
va pup ca urla armata si tb sa vad de ce

mama de Eva si Fabian din 8 Martie 2011

poate ca asa i-ai obisnuit ? atrage-i cu o jucarie ceva, cu o mingie..incet incet isi vor da ei drumul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Buna tuturor!Intru si eu sa zic La Multi Ani tuturor sarbatoritilor !!La Multi Ani Eduard,Constantin,Sophia,Albert!

Ce sa va mai spun si eu?!Prost la capitolul timp...Am intrat si ieri putin si m-am uitat pe furis la pozele Strumphitzei,chiar daca probabil ca nu aveam voie(o sa ma ierte ea pana se marita )...Asa si ce sa zic...am vazut o mamica si o fetita frumusele foc...Sa va traiasca si sa va faca fericiti toata viata...asa....imi place f.mult tunsoarea..pot sa dau copy+paste?!...cu toate ca mie cu ochelari nu cred ca imi sta bine cu breton......

Bun...ceva despre medici de familie de la Regina Maria de la Pta sudului stiti?!Sau nu?!

Hai va pup pe toate ...de vreti de nu vreti

Mergi la inceput