LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Uleiul de argan: al meu e cumparat de la un magazin cu produse naturiste; nu mai am ambalajul dar am citit acum ce scrie pe el:
- e ulei presat la rece
- de la Herbavita
- tara de origine: Maroc
- 50 ml -32 ron

Nu am termen de comparatie cu alte firme pentru ca e primul pe care-l folosesc.

De o luna folosesc si shtevia pe post de indulcitor in cafea; la inceput -o zi- are un gust dulce-amarui dar acum imi place mult. Inainte, foloseam...zaharina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Buna fetele,

Aseara l-am vazut pe bb care a crescut mareee, e cat o portocala , am facut Dublu` Test iar peste 10 iau rezultatul, sper sa fie bun ...

Dodo - am vazut pozele si nu mi-a venit sa cred ca Isabela are 3 ani, pare asa lungana

Olga - frumoase rochiile, dar o prefer pe cea rosie... Sper sa rezolvi cu bubitzele lui Leon, e cam greu sa-i dai de capat cand vine vorba de bubitze, a avut si S., am cheltuit banii pe o groaza de creme incat nu mai stiu de la ce a trecut

L-am inscris pe S. la camin, e la 300-400 m. de casa, sper sa ii placa, il plimb mereu pe langa ea si ii amintesc ca la toamna o sa vina acolo la gradi, o sa aibe alta educatoare, alti colegi, o sa faca nani acolo (am si intrat inauntru cand dormeau copii)...

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 12

Wooow ce bebe mare! Parca la tine trece mai repede timpul

Cu siguranta o sa iasa bine testul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Olga, mie imi place a doua, exact cu colanti negri
Si prima e draguta dar mie personal nu-mi plac manusile acelea lungi si parca nu dau bine cu rochia la care imi place culoarea de numa'

Leon sa-i treaca bubitele repede , David sa nu se mai plictiseasca si Chiti sa-i inveleasca

Bianca,
bine ati revenit acasa, astept pozele si relatarea excursiei

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Pai oricum rochia as purta-o fara manusi. Nu se potrivesc cu evenimentul Acum care-ti place?

Mergi la inceput

Bianca, astept cu nerabdare pozele voastre din mini-vacanta.

Ramona, sigur va fi bine si vei naste la termen un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui novus

Olga, mie imi place a doua, exact cu colanti negri
Si prima e draguta dar mie personal nu-mi plac manusile acelea lungi si parca nu dau bine cu rochia la care imi place culoarea de numa'

Leon sa-i treaca bubitele repede , David sa nu se mai plictiseasca si Chiti sa-i inveleasca

Bianca,
bine ati revenit acasa, astept pozele si relatarea excursiei

Pai oricum rochia as purta-o fara manusi. Nu se potrivesc cu evenimentul Acum care-ti place?

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

Tot a doua , e mai tinereasca si potrivita stilului si inaltimii tale, o sa fii wowwww

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Uleiul de argan: al meu e cumparat de la un magazin cu produse naturiste; nu mai am ambalajul dar am citit acum ce scrie pe el:
- e ulei presat la rece
- de la Herbavita
- tara de origine: Maroc
- 50 ml -32 ron

Mersi de info

Tu il folosesti seara, da? merg si eu maine sa-mi iau unul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Olga, mie imi plac amandoua rochiile,insa te-as vedea mai bine in a doua, dar nu cu colanti, ci cu dres negru mat.

Mada, cred ca de-acum inainte o sa ma apuce rasul de fiecare data cand o sa vad un nene cu "jucarii"

Fetelor, uleiul de argan ma tenteaza si pe mine, dar recomandati-mi, rogu-va, firma de la care sa-l achizitionez, ca vad ca sunt o gramada.

Pai la dresuri negre mate ma refeream si eu

Ulei de argan am folosit si folosesc din gama aceasta (nu gasesc nicaieri uleiul)

http://www.beaute-test.com/creme_essentielle_b_com_bio.php

Il iau de obicei de la plafar. Acum ultima oara l-am luat de la baby expo, aqveau stand cu produsele lor. In Plafar e in jur de 100 RON, iar la babyexpo l-am luat cu 85

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Olga, sa nu te superi, mie cea rosie nu-mi place deloc, chiar daca nu e urita. E prea batrinicioasa, prea "De doamne", nu se potriveste cu tineretea ta.

A doua imi place mult Sigur vei face senzatie cu ea.
Tie nu-ti place nimic din catalogul Denny Rose?

In ceea ce priveste bubitele: eu stiu ca game SEBAMED e foarte buna la copii.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Ina nu am dat de rochii de la Deny, dar chiar daca mi-ar placea ceva, cum intru in posesiaei?

Mergi la inceput

Olga, daca iti place ceva, iti iau eu de aici; colectia nu vine toata o data, ci in transe; daca iti place in mod special ceva, se poate comanda. In Bucuresti nu este DR?

Mergi la inceput

Olga, despre ce gramaj e vorba la uleiul de argan? Al meu pare suspect de ieftin.

Mergi la inceput