LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Noi acum ne-am intors de la plimbarea comerciala pt ca am intrat si pe la Lidl sa mai luam ceva dulciuri de Paste drept pt care Ada a mancat un iepuras intreg de ciocolata
Am mai luat si niste pijamale cu pisicute pt verisoarele noastre ca si noi avem si tare ne place
Acum am pus la spalat si apoi fac niste macaroane pt Ada

Dyanna, ce mai faci ???

Pisik, ma bucur ca ai intrat pe aici ! ne auzim maine

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Salutare,

Am revenit si noi de pe meleaguri straine. A fost binisor.
Plusurile au fost ca Vladimir a facut fata excursiei si mersului pe jos zi de primvara pana-n seara, ca am vazut lucruri dragute si interesante, ca nu am avut peripetii pe drum.
Minusurile sunt multicele si sunt completate de manele, tigani si cersetori (toti romani) de care m-am lovit in fiecare zi cel putin de 3 ori.

Am incercat sa recuperez cat de cat. O sa pun si poze dar trebuie sa le sortez putin pentru ca am vreo 3 Gigi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Adelache e mortala!

Novus: foi de lasagna cumparate + ragu (carne tocata, ceapa, morcov, usturoi, sare, piper, sic de rosii cu busuioc) + sos bechamel (in care am pus rozmarin si nucsoara) + mozarella.

Dyana, te astept mai des si mai cu detalii

Pisik, ma bucur ca-ti faci timp pentru noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Ela Ce bine ca se reuneste familia

Ina este super uleiul de argan. Si eu il folosesc in fiecare seara. Chiar am avut acum cateva saptamani probleme cu tenul si n umai cu uleiul le-am rezolvat.

Alexandra pai daca tot veniti la Bucuresti, haideti mai repede sa nimeriti si la ziua lui David care este luni pe 16.

Legat de Rhea..am avut eu in plan sa-mi fac rochia la ei, am dat si un avans, dar m-am razgandit cand am vazut cat de prost sunt lucrate (zici ca sunt draperii). Sunt atat de urat lucrate ca le recunosc la orice eveniment. Si-a luat si nasa lui Leon pt un eveniment si a fost extrem de dezamagita. Eu una nu-ti recomand. Creatiile ei ce le poarta vedetele pe la evenimente cred ca sunt lucrate mai cu atentie.
Iti recomand Maria Lucia Hohan.

Si apropos de asta, eu vreau sa-mi iau o rochie de la ea si vreau sa va dati cu parerea.
Prima ar fi asta

https://mlh-shop.com/produs/danielle-dress-red/2263

iar a doua asta, dar cu colanti negri

https://mlh-shop.com/produs/simone-dress-black-nude/1898

Evenimentul ar fi botezul lui Leon.
Astept sincere pareri.

Dodo eu nu am reusit sa vad pozele si tare as vrea.

Alexandra pana pe 10 aprilie primim pachete.

Vai Mada ce m-ai distrat cu perlele Adelei. Mi-ai dat o idee, cred ca o sa-l duc si eu pe David cu metroul sau tramvaiul. Sigur se va distra.

Bianca bine-ati revenit. Asteptam pozeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Eu sunt cam trista caci Leon de cateva zile este plin de bubite pe fata David nu a avut asa ceva. Sunt f inestetice, sper sa nu-l deranjeze. L-am dat cu o crema la uriage, dar n-a functionat si acum am luat alta de la Roche Posay. Sper sa fie mai buna.

David este bine, dar se cam plictiseste cateodata. Chiti nu mai are atata chef sa se joace cu el. A mai crescut si ea. Eu nu pot sa fiu mereu la dispozitia lui si cand doarme Leon incerc sa fac si ceva treaba, caci trebuie. Abia astept sa-l dau la gradi si sa-i si placa. Caci cand aduc in discutie gradinita, face urat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetele,

Aseara l-am vazut pe bb care a crescut mareee, e cat o portocala , am facut Dublu` Test iar peste 10 iau rezultatul, sper sa fie bun ...

Dodo - am vazut pozele si nu mi-a venit sa cred ca Isabela are 3 ani, pare asa lungana

Olga - frumoase rochiile, dar o prefer pe cea rosie... Sper sa rezolvi cu bubitzele lui Leon, e cam greu sa-i dai de capat cand vine vorba de bubitze, a avut si S., am cheltuit banii pe o groaza de creme incat nu mai stiu de la ce a trecut

L-am inscris pe S. la camin, e la 300-400 m. de casa, sper sa ii placa, il plimb mereu pe langa ea si ii amintesc ca la toamna o sa vina acolo la gradi, o sa aibe alta educatoare, alti colegi, o sa faca nani acolo (am si intrat inauntru cand dormeau copii)...

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 12

Mergi la inceput

Olga, mie imi place a doua, exact cu colanti negri
Si prima e draguta dar mie personal nu-mi plac manusile acelea lungi si parca nu dau bine cu rochia la care imi place culoarea de numa'

Leon sa-i treaca bubitele repede , David sa nu se mai plictiseasca si Chiti sa-i inveleasca

Bianca,
bine ati revenit acasa, astept pozele si relatarea excursiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Olga, mie imi plac amandoua rochiile,insa te-as vedea mai bine in a doua, dar nu cu colanti, ci cu dres negru mat.

Mada, cred ca de-acum inainte o sa ma apuce rasul de fiecare data cand o sa vad un nene cu "jucarii"

Fetelor, uleiul de argan ma tenteaza si pe mine, dar recomandati-mi, rogu-va, firma de la care sa-l achizitionez, ca vad ca sunt o gramada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga, sa nu te superi, mie cea rosie nu-mi place deloc, chiar daca nu e urita. E prea batrinicioasa, prea "De doamne", nu se potriveste cu tineretea ta.

A doua imi place mult Sigur vei face senzatie cu ea.
Tie nu-ti place nimic din catalogul Denny Rose?

In ceea ce priveste bubitele: eu stiu ca game SEBAMED e foarte buna la copii.

Mergi la inceput

Da, si pe mine ma intereseaza uleiul asta minune si intreb si eu ce firma recomandati ?

Mergi la inceput