LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Salutare!Vreau si eu lasagnaaaa....sunt la birou si sunt lesinata de foame!Anca, eu zic ca nu e curent deloc, sub usa de la camera exista exact atata loc cat sa incapa un ziar. Adica o foaie de ziar. Ma mai gandesc cu cortul. Cat despre dungi, am pus un filmulet pe FB cu reactia Evei, si poti sa le vezi acolo. Poze pun mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

La multi ani fericiti ghioceilor sarbatoriti

Am avut un weekend alocat curateniei, sambata am terminat aproape toata casa, impreuna cu mama si am reusit sa mai plantez si 2 trandafiri si o magnolie, care tare imi e ca i-a stricat bruma de azi dimineata

De Paste nu gatesc mare lucru, ca de obicei nu stam pe acasa, in prima zi vreau sa ajungem la tara la rudele mamei si apoi pe la soacra si mai vedem.

Nu am avut acces decat la pozele Adei, care e tare frumusica si cocheta

Anaan:
sa-ti fie de bine

Ela: ma bucur ca ai mai trecut pe la noi

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Vroiam sa va rog daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi, am de organizat cu inca un coleg in iunie, 10 ani de la terminarea facultatii, suntem in jur de 40 de persoane.Nu stiu exact cum sa facem cu masa la restaurant, trebuie vorbit pentru meniu sau isi comanda fiecare ce vrea, eu tind mai mult catre un meniu, ca ma gandesc ca iese prea mare harababura la atatea persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Vroiam sa va rog daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi, am de organizat cu inca un coleg in iunie, 10 ani de la terminarea faculatii, suntem in jur de 40 de persoane.Nu stiu exact cum sa facem cu masa la restaurant, trebuie vorbit pentru meniu sau isi comanda fiecare ce vrea, eu tind mai mult catre un meniu, ca ma gandesc ca iese prea mare harababura la atatea persoane.

Eu as merge clar pe meniu prestabilit pt ca altfel o sa fie nebuneala la final cu banii plus ca peste tot al grupuri se solicita meniu unitar pt a scurta timpul de asteptare
Asa ca trebuie sa va hotarati pe un meniu, cereti avans de la participanti, vedeti si cati profesori vin, cine vine insotit, etc
Mai trebuie avuta in calcul si bautura, eventual taria si vinul luate de voi din alta parte, apa, cafeaua ,sucurile si berea de la restaurant

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

simonapro,

legat de intalnire, noi am facut ff multe, cred ca cele mai multe, fata de alte clase. Noi avem 2 tipuri de intalniri:
- doar noi, colegii,
- colegi si profi.

Cand facem doar cu noi, am "evoluat" de la restaurant [cum am facut la inceputuri] catre "terasa" urmata de "discoteca", noaptea [stil Bordelos]. Nu ne intalnim deloc pt mancare, se face doar rezervare intr-un local, dar nu din ala cu sali mari, dreptungiulare, pt nunti, asa, mai micutel, si fiecare isi comanda si plateste pe loc, nu exista decat bani pt rezervare. Toti vorbim care cu care, amintiri, lumea nu sta tzintuita pe scaune, se misca liber. Apoi dancing...

Cu profii, e mai serios un pic, adica mergem la scoala mai intai, citim catalogul, zice fiecare meserie+insurartoare+copii, apoi se merge la local, unde e meniu... mai putina miscare, mai putin dancing...

Petrecere frumoasa!

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

LA MULTI ANI ghioceilor din ultimele zile

Ca sa fiu in tema pascala, o sa raspund, nu neaparat in ordine, intrebarilor:
- de plecat din Bucuresti nu plecam ca n-avem cu ce. Nu stiu exact ce facem. Eu mi-as dori sa facem o masa acasa, dar cum nu avem inca masa cumparata si parca masa din bucatarie nu mi se pare f festiva probabil vom pendula intre socrii - masa in curte si Buni sau o sa aducem tot familionul la curte si stam acolo toata ziua
- de gatit nu stiu, dar cum noi nu mancam miel si alte produse specifice, probabil voi face: oua vopsite in familie, un pui la tigaia minune (dry cooker) cu sos de gorgonzolla (sa incerc marea cu degetul, am o reteta simpla de la o colega), o salata (poate de cus-cus, sa vad daca mai gasesc reteta), cheescake in loc de pasca. Poate cer o reteta de drob de pui de la soacra si daca ma simt in stare il fac, daca nu, mancam la ea
- la capitolul decorat intra un cos decorat cu rafie pe post de iarba, in care pun ouale si poate niste aranjamente daca apuc sa le fac. As lua si ceva decorativ sa ornez prin casa, sa vad daca apuc. Dar nu ma agit prea tare, voi orna cu Ana si oricum va fi distractiv, chit ca doar punem oule in cos
- cadouri - Anei i-am luat deja role, o palarie si o posetuta. Pt restul vom merge mai mult pe chestii simbolice. Pisicului imi doresc sa ii iau ochelari de soare, sper sa reusesc, mamei si soacrei un cutit de bucatarie cu lama ceramica, a luat Pisicu si se tot invart pe langa el ca le place tare, mai iau pt copii (finute si nasica) si cam atat.
- la Inviere imi doresc sa mergem toti trei, ne gandim ca poate anul asta ar trebui sa reziste si Ana. Nu stiu inca la ce biserica, Pisicu zice ca langa casa, eu zic ca la bisericuta unde am botezat-o, dar ar fi de mers cu masina, mai vedem...

Vedeti ce lux de amanunte am dat, da? Sa nu va plangeti de monotonie in club

ELA, ma bucur ca ai mai scris, imi pare rau ca esti asa aglomerata, dar ma bucur ca te vei reuni in curand cu Dan si Ianis

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Denisamada,am admirat mica bucatareasa pe FB

Mica bucatareasa e de fapt o pitipoanca in carne si oase! Joi am dus-o pana la Municipal si ca sa imbinam utilul cu placutul, ca tot voia ea de mult sa se plimbe cu tramvaiul, am plecat pana la SUB... cu tramvaiul! Ne-am super-distrat, pitica parca era in excursie! (bine, era si destul de tarziu, astfel incat era relativ liber, ca nu ma apucam sa ma inghesoi cu copilul prin tramvai.... )

La intoarcere, a vrut in autobuz si pt ca respectivul autobuz (care tocmai a oprit langa noi) mergea... "oarecum" spre casa (dar nu kiar), ne-am urcat! Cand sa ocoleasca Parcul la Unirii (era ceva 104/123/124), din autobuz, vede Pitipoanca Unirea Shopping Center si striga: Shopic! Me'gem a'turi! (adik: Shopping! Mergem la cumparaturi!) Ei, asta spirit pitziponc! Ca eu nu am mai fost la Unirea dinainte sa nasc! Si cum nu ma atrag explicatiile paranormale, am ajuns la concluzia ca un magazin unde se face shopping de calitate este usor de recunoscut de catre un cunoscator! Si de diferentiat de "aturi mici", cum e magazinashul de la parterul blocului!!!

Perle din "excursie":
Vede Adela un tip cu cashti, lanturi, tzinte, atarna o intreaga matzaraie din el: "Cine e? Unde me'ge? Acasa la el? Cu TOATE JUCARIILE LUI?"

Am asigurat distractia celor care se intorceau de la serviciu joi seara! (sau ma rog, de pe unde se intorceau ei )

Un tip super-tatuat isi inshira bratzele pe de-asupra noastra! Adela: "A scris la ea! La manutza lui!" Eu incerc sa o linistesc, ca stii si tu ai o bulinutza cand vii de la gradi... "Nu-nu-nu, ca nu are guritza"

Urca una in metrou si se agata si ea de bara in fata nostra. Adela baga un zambet pana la ureki: "Tu nu mai ai looooooc!!!"

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81
4 grade erau aici dimineata, dar soare, pare ca va fi o zi frumoasa totusi
dus copilul la gradi, veselie mare, programat joi si petrecerea, sper sa nu am surprize pana atunci, ii bag lamaie la greu, just in case

Si eu am programat petrecerea de joi de la gradi! Mi-a mai ramas doar de luat o lumanarik asortata la tortul pt gradi!

Pisik pentru asistenta in organizarea petrecerilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pup fetele
multumim muuuuuult de tot pentru toate urarile, venite pe toate caile Va pup si va iubesc mult de tot!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus
Denisamada,am admirat mica bucatareasa pe FB

Mica bucatareasa e de fapt o pitipoanca in carne si oase! Joi am dus-o pana la Municipal si ca sa imbinam utilul cu placutul, ca tot voia ea de mult sa se plimbe cu tramvaiul, am plecat pana la SUB... cu tramvaiul! Ne-am super-distrat, pitica parca era in excursie! (bine, era si destul de tarziu, astfel incat era relativ liber, ca nu ma apucam sa ma inghesoi cu copilul prin tramvai.... )

La intoarcere, a vrut in autobuz si pt ca respectivul autobuz (care tocmai a oprit langa noi) mergea... "oarecum" spre casa (dar nu kiar), ne-am urcat! Cand sa ocoleasca Parcul la Unirii (era ceva 104/123/124), din autobuz, vede Pitipoanca Unirea Shopping Center si striga: Shopic! Me'gem a'turi! (adik: Shopping! Mergem la cumparaturi!) Ei, asta spirit pitziponc! Ca eu nu am mai fost la Unirea dinainte sa nasc! Si cum nu ma atrag explicatiile paranormale, am ajuns la concluzia ca un magazin unde se face shopping de calitate este usor de recunoscut de catre un cunoscator! Si de diferentiat de "aturi mici", cum e magazinashul de la parterul blocului!!!

Perle din "excursie":
Vede Adela un tip cu cashti, lanturi, tzinte, atarna o intreaga matzaraie din el: "Cine e? Unde me'ge? Acasa la el? Cu TOATE JUCARIILE LUI?"

Am asigurat distractia celor care se intorceau de la serviciu joi seara! (sau ma rog, de pe unde se intorceau ei )

Un tip super-tatuat isi inshira bratzele pe de-asupra noastra! Adela: "A scris la ea! La manutza lui!" Eu incerc sa o linistesc, ca stii si tu ai o bulinutza cand vii de la gradi... "Nu-nu-nu, ca nu are guritza"

Urca una in metrou si se agata si ea de bara in fata nostra. Adela baga un zambet pana la ureki: "Tu nu mai ai looooooc!!!"

SUPER TARE ADELAKE
!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput