LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Poftiti la cafea sa va mai incalziti, la noi au fost 0 grade dimineata

Denisamada,am admirat mica bucatareasa pe FB

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata, vin si eu la cafea!

4 grade erau aici dimineata, dar soare, pare ca va fi o zi frumoasa totusi
dus copilul la gradi, veselie mare, programat joi si petrecerea, sper sa nu am surprize pana atunci, ii bag lamaie la greu, just in case

Novus, danke shon

Olga, nici eu nu mai retin pana cand trebuie trimise pachetelele

Amalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Novus, danke shon

Amalia

Cu placere

Pachetele din cate stiu eu pana prin 09 apr trebuie sa ajunga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Novus, danke shon

Amalia

Cu placere

Pachetele din cate stiu eu pana prin 09 apr trebuie sa ajunga

trebuie sa ma pun si eu pe cumparat atunci, azi ma zumbaiesc , inseamna ca maine imi fac drum pana la Real

Amalia

Mergi la inceput

Olariooooo !!
Unde sunteti tufetelor ??!! eu am o zi in forta si ma asteptam sa am cu ce ma relaxez si cand colo, nimic :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Eu am iesit de la scoala la 11, dar am fost la coafor si m-am vopsit. La scoala m-am distrat fain cu copiii, romanul e o mostra de umor, exact cum ma asteptam, maine savurez continuarea. La noi e soare, dar frig: azi-dimineata au fost -3 grade.

Dodo, frumoasa petrecere ati avut: copiii fericiti, sarbatorita minunata in tutu, tortul apetisant! Sa o tineti asa, veseli si optimisti, tot anul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

De abia asteptam sa ma laud cu lasagna pe care am facut-o in premiera si n-am cui

PS. Anaan ce culoare esti? Sper ca esti multumita de rezultat.

Mergi la inceput

Anaan, ma bucur ca ai avut o zi frumoasa si fructuoasa

Inapreda, vreau si eu lasagna !!! si reteta detaliata sa o compar cu a mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

ina, un mare bravo pt tine, nu am gresit cand ti-am zis ca esti eficienta: 2 ore [de mate!!!] si gata, ai luat esentialul, adica nota de trecere! E perfect!

novus, cumva la voi este un regionalis cu Omama? Azi mi-am dat seama ca o fetita de clasa 6, prietena cu vero, de mica le zice bunicilor: OTata si OMama, si abia azi mi-am amintit ca mama ei este din Deva!!!!! So?

anamaria, si pe mine m-a tentat ideea cu cortul, si am implementat-o temporar si vara, adica in timpul zilei mai dormea bb3 in cort, insa a la long, si iarna, nu stiu, nu e chestie doar de izolatia de sub saltea, ci de aerul ce se misa pe sub usi, cel putin la mine se simte, usile au fost putin taiate jos, pt trecerea intre parchet, gresie si bagheta. Eu zic sa testezi tu sa incerci sa stai culcata, in zona aia, mai mult timp, si daca nu simti nimic, atunci e ok. Copiilor le plac f mult, acum depinde de tine sa vezi sa nu fie probl. pt sanatate. Asteptam poze cu tapetul, chiar zilele trecute vero a zis ca nu mai vrea acel roz pal din caemra, ci ceva cu mov, lila, dungi, nuante... :)

Ilinca, chiar ai fost mortala cu "bine ca ai gasit 'Anca', acus va trezeati cu ea in curte", baaaai, deci exact asa gandesc, tu stii cat m-am gandit eu ce-ar fi sa ma plimb prin zona Inei... singura chestie ce m-a domolit a fost feelingul meu ca pana sosesc, ina deja va fi gasit un plan B :))) Si asa a fost!!!

Duminica a fost urat, a picat parcul... poate wk viitor.

Si legat de munca de sarbatorile legale: eu de mica am creionat in mintea mea urmatorea "iexplicatiune":

Biblia scrie ca e un pacat religios, in ochii lui Dzeu sa muncesti in sarbatorile religioase ca sa ii determine/sperie mai mult pe oameni sa tzina cont. Dar, de fapt, este un pacat organizatoric, in proprii ochi ai fiecarui om, nu in ochii lui Dzeu. Cine incearca sa respecte un program de lucru, e mai castigat, ramanandu-i cu adevarat, timp LIBER. Cine nu, mai mereu va avea ceva neterminat, si tot lui insusi ii va fi mai apasator, mai nesatisfacator, mai nemultumitor.

Linia de "trecere" intre "in ochii lui Dzeu" spre "in proprii mei ochi" mi-a fost usurata de holograma. Holograma este un anume fel de sticla/geam care are "impregnata" o imagine si care, daca se sparge in n bucati, fiecare bucatica va contine INTREAGA imagine, nu doar un colt, ca la puzzle [e opusul lui puzzle]. Si deci, fiecare dintre noi suntem, la o scara minuscula, un pic din EL, Dzeu. Si asa, de la ochii Lui, am ajusn la ochii mei. Cred ca tata avea dreptate: biblia este un manual creat de psihologi pentru a oferi oamenilor hinturi in atingerea armoniei, fericirii, mai ales cand sunt debusolati, dezorientati. Existenta divinitatii e una, scrierea din biblie e un pic alta. Eu doar la scriere ma refeream acum, nu la existenta divinitatii.

De aceea, eu doar "imprumut" programul din calendarul religios ca sa nu stau eu sa fac altul, daca tot e deja plasmuit. Fara insa exagerari, adica la fel, pt copii, muncesc oricand e urgent, si mici chestii la fel, dc vreau sa plec la intalnire [de amor] cu o anume bluza, o calc, pentru ca tot PT MINE fac asta, exact cum tot pt mine incerc sa fiu organizata/respect acel orar religios. Dar si daca nu vreau sa muncesc, ca as asimt eu nevoia de relaxare, asa fac, doar v-am zis de rev anul trceut cat de flower-power fusei :)

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

novus, cumva la voi este un regionalis cu Omama? Azi mi-am dat seama ca o fetita de clasa 6, prietena cu vero, de mica le zice bunicilor: OTata si OMama, si abia azi mi-am amintit ca mama ei este din Deva!!!!! So?

Nu stiu, nu cred, eu le-am auzit doar la bunica mea in sat si sunt adaptate din germana

Mergi la inceput