LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***
Raspunsuri - Pagina 17
AlexAndra_81 spune:
Unde sunteti fetelor?
eu tocmai navigam in cautare de rochie de nasa si am dat se pagina de fbk a lui Rhea Costa care are niste rochii tare faine, nu-s ieftine, dar nici asa de scumpe cum ma asteptam. A fost careva pe la ea pe la atelier? As trage o fuga cand vin la Bucuresti
Amalia
novus spune:
Alexandra, m-am uitat pe a mea si scrie pe ea 95/150 deci cred ca ar fi ok dar sa o pui invers ca si asa nu face pipi jos la picioare, adica sa acopere jumatatea superioara a saltelei, ea are elastice pe laterale ca husele de pat, sper ca ai inteles ceva, daca vrei ti-o trimit pe a mea de proba, e noua nouta
Eu ma bag la o baie
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Alexandra, m-am uitat pe a mea si scrie pe ea 95/150 deci cred ca ar fi ok dar sa o pui invers ca si asa nu face pipi jos la picioare, adica sa acopere jumatatea superioara a saltelei, ea are elastice pe laterale ca husele de pat, sper ca ai inteles ceva, daca vrei ti-o trimit pe a mea de proba, e noua nouta Eu ma bag la o baie www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
baie placuta
daca sigur nu vrei sa te apuci imediat de despampersit ar fi super, iar daca ai astfel de ganduri zi-mi de unde sa comand
Amalia
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AlexAndra_81
baie placuta daca sigur nu vrei sa te apuci imediat de despampersit ar fi super, iar daca ai astfel de ganduri zi-mi de unde sa comand Amalia |
It's a deal ! ti-o trimit maine si ne auzim apoi
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Isabela e minunata. A crescut mult si e tare frumoasa. Imi place mult fericirea din pozele voastre. Micutei vedete ii vin tutu-urile extraordinar iar tortul a fost o minunatie. Mi-a placut mult atitudinea lui Bogdi de "frate mai mare".
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Alexandra, te rezolv eu cu protectia pt patul Amaliei, spune-mi doar ce dimensiuni are, au furnizoarele ceva impermeabil ce se prinde cu elastic pe margine, cred ca e ok, ii luasem si Anei poate ne spune ea daca e bun de ceva, al nostru e inca sigilat |
De-asta avem si noi, dar nu stiu de unde e akizitionata, ca noi am primit-o... de la shefu (corporatist) lui Costin. E foarte utila, cu conditia ca subiectul sa doarma in pat...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui inapreda Stiu ca sint topicuri specializate dar mi-ar placea sa discutam si "in familie" despre PREGATIRILE de Pashte. So: 1. Voi ce pregatiri faceti? 2. Cum impodobiti casa? 3. Ce faceti special pentru copil? 4. Ce gatiti? 5. Ce program aveti? 6. Ce aduce Iepurasul? Lista poate continua. |
Singurul lucru sigur e ca va fi Costin de garda in ziua de Paste, deci... o sa fim doar eu si Adela acasa. Asta daca nu seninam pe capul cuiva... uitat prin Bucuresti, dar nu cred sa existe asa ceva, ca toata lumea se retrage pe-undeva "cu ocazia". La pregatiri nici nu m-am gandit, ca acum ma tot agit cu pregatirile pt ziua Adelei (adik "zilele" Adelei ) Sigur nu o sa ratez "paketul standard" de Paste, adik oua rosii, Pasca, cozonac (desi mie cozonacul nu-mi place, dar mananca motanul...), drob, friptura de miel si borsh. Altceva.... oi mai vedea ce kef am tinand cont ca suntem in formula ultra restansa... De impodobit.... nu cred ca impodobesc propriu-zis... cosh cu oua, ceva iepurashi.... cam atat. Iepurashul o sa aduca 2 nenuci (papushoii aia Nenuco gemeni), hainutze si probabil si ceva oua de ciocolata... Mie mi-a adus deja hainutzele , iar lui tati un gaget afara de care existenta devenise imposibila.
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Am uitat sa zic ca noi le serbam pe ambele, wkd viitor mergem in Retezat la ziua unui prieten, din pacate nu putem ateriza la Bucuresti ,chit ca tare vroiam sa onoram invitatia Adelei , asa ca duminica de la munte mergem direct la mama la masa |
Musai sa va revansati cu proxima ocazie! Kip in taci!
Am vazut pozele cu domnisoara vesela si eleganta!
denisamada spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui ...am revenit cu pozele de azi 3 ani de bucurie,fericire .... |
La multi ani, Isabella!
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Sophia n-are niciun unchi si nicio matusa, acum imi dau seama! Verisoara mea primara ce-i e, matusa de-a 2 a sau verisoara de-a a?... |
Hai, maaa!! Tot matusa e!