LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***
Raspunsuri - Pagina 22

olishka spune:
Multumesc fetelor de impresii
Alexandra sa ma anunti si pe mine daca gasesti ceva rochii faine, caci sunt in cautare

olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Mersi de info ![]() Tu il folosesti seara, da? merg si eu maine sa-mi iau unul www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Pai seara il folosesti, caci nu te dai cu el peste zi caci o sa fii mai uleioasa. In plus ziua tre sa folosesti neaparat ceva cu factor de protectie. zEu am si crema si fondul de ten cu factor de protectie.

olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Olga, daca iti place ceva, iti iau eu de aici; colectia nu vine toata o data, ci in transe; daca iti place in mod special ceva, se poate comanda. In Bucuresti nu este DR? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Eu nu am vazut nicaieri. Eu am emotii ca ce-mi place n-o sa-mi vina. Vreau neaparat sa probez.
Multumesc

olishka spune:
citat din mesajul lui inapreda Olga, despre ce gramaj e vorba la uleiul de argan? Al meu pare suspect de ieftin. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Dupa ce-l dezlipesc pe Leon de la mufat, merg in baie sa ma demachiez si sa a dau cu uleiul minune si ma reintorc sa-ti zic ce si cum.

novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Pai seara il folosesti, caci nu te dai cu el peste zi caci o sa fii mai uleioasa. In plus ziua tre sa folosesti neaparat ceva cu factor de protectie. zEu am si crema si fondul de ten cu factor de protectie. ![]() Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
Dupa ce am scris ma gandeam ca e logic sa-l folosesti seara

Pt zi eu mi-am luat acum o crema de la Apicola, foloseam si in tinerete, e ok doar ca e putin cam grasa dar cum eu am tenul uscat se absoarbe rapid
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

olishka spune:
Am ajuns la baie, dar nu m-am mai demachiat caci a intrat David peste Leon si l-a trezit Am apucat totusi sa ma uit peste el. Are 50 ml. Aici este si site-ul de unde-l poti comanda
http://www.bio-cosmetice.ro/BcomBIO-Ulei-de-Argan-pentru-fata,-corp,-par-si-unghii,-flacon-50mL,p-387.html
Am luat-o de la capat cu adormitul...

olishka spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui novus
Dupa ce am scris ma gandeam ca e logic sa-l folosesti seara ![]() ![]() Pt zi eu mi-am luat acum o crema de la Apicola, foloseam si in tinerete, e ok doar ca e putin cam grasa dar cum eu am tenul uscat se absoarbe rapid www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |

Sa stii ca si uleiul asta nu ramane gras pe fata. Eu sun t fan de el si chiar obtii rezultate.

denisamada spune:
citat din mesajul lui olishka Si apropos de asta, eu vreau sa-mi iau o rochie de la ea si vreau sa va dati cu parerea. Prima ar fi asta https://mlh-shop.com/produs/danielle-dress-red/2263 iar a doua asta, dar cu colanti negri https://mlh-shop.com/produs/simone-dress-black-nude/1898 Evenimentul ar fi botezul lui Leon. Astept sincere pareri. |
Sunt frumoase amandoua, dar prima parca e mai... pentru cand ai "ceva" de ascuns. Tu nu ai, so a doua rules!

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

denisamada spune:
citat din mesajul lui olishka Eu sunt cam trista caci Leon de cateva zile este plin de bubite pe fata ![]() |
Stiu ca nu formez propozitii cu cuvinte asa de complicate... dar cu Bepanthen ai incercat?

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

denisamada spune:
citat din mesajul lui Anaan Fetelor, uleiul de argan ma tenteaza si pe mine, dar recomandati-mi, rogu-va, firma de la care sa-l achizitionez, ca vad ca sunt o gramada. |
Of, m-am kinuit sa scriu un mesaj de pe telefon si acum vad ca nu s-a incarcat....

Ziceam ca al meu e de la L'erbolario, da' ma dau cu el cand imi aduc aminte... sunt o catastrofa la capitolul asta. De-aia am fata asta...

Nu-sh sa zic cat a costat, ca l-am primit cadou...

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute