LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Ina Brenciu face super show si canta ff fain. La Bucuresti s-au pus in vanzare bilete la Sala Palatului, 3 seri consecutive si s-a tinut spectacolul si a patra zi, caci era cerere mare de bilete. Noi am fost in a patra zi si era full. A fost super!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna dimineata!!!

Ina Brenciu face super show si canta ff fain. La Bucuresti s-au pus in vanzare bilete la Sala Palatului, 3 seri consecutive si s-a tinut spectacolul si a patra zi, caci era cerere mare de bilete. Noi am fost in a patra zi si era full. A fost super!!!

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

No atunci trebuie sa merg si eu ! Cat o fi biletul ? Sa lansez invitatia azi catre fete , trebuie sa am informatiile complete

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Halooou.
Io beau cavei, Phiphi doarme, habar n-am la cat s-a culcat, am adormit inaintea ei
Anamariame, sa pui poze cu camera, chiar si fara mobila! Ma bucur ca esti incantata de rezultat. Ideea cu "cortul" mi se pare foarte buna!
Cuscra, ce-mi place dedna R, cu toate lipsurile si "momoaiele" ei...sunt bunici adevarate (in sensul de "naturale" sau cum sa le zic:)) carora nu le place sa-si petreaca timp cu nepotii, Ian e norocos cu "dada" asta a lui
Anaan, cum mai e ochisorul? Sophia s-a trezit o data cu muuulte urdori groase la un ochi (gen Manole:))) si am crezut ca face conjunctivita, dar erau de la raceala. Deci semnele-s roseatza si umflatura?
Tufete, io atunci cand am iesit cu colegele la concert, pe Brenciu vroiam sa-l vad (erau Vama si Brenciu pe afis) si am crezut ca cu ei incepe. Dupa ce s-a tot tras de timp a inceput Vama. Atata m-a plictisit Tudor Chirila ca n-am mai suportat, m-am dus cu fetele intr-un birt la o bere si apoi acasa. Eu m-as fi intors la concert, dar n-au vrut colegele. Asa-mi pare de rau, eram curioasa si io de showurile lui, mai ales ca unul din trupa, trompetist sau ce e, e casatorit cu o buna prietena din generala si liceu. Asta e, poate next time!
AAAAA, si ce e mai important:
LA MULTI ANI, ZANUCA ISABELLA!!
LA MULTI ANI, MUTZUNEL DAVID!!
LA MULTI ANI, RADUCU!
(bine stiu eu, e 1 aprilie, nu? hihi, aprilici bolundici, hai sa ne pacalim:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

No atunci trebuie sa merg si eu ! Cat o fi biletul ? Sa lansez invitatia azi catre fete , trebuie sa am informatiile complete

La noi o fost gratis, si l-am ratat, cum spuneam La noi a fost concert oferit de tanarul nostru primare

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei de azi, Isabela si Muzunel frumusel si scump la vedere! La multi ani si mamicilor Dodod si Dyana! Sa a veti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ooo iar am uitat de sarbatoriti :

ISABELLA

MUTZUNELUL

Sa fiti sanatosi si mereu inconjurati de dragoste !!

pt Dodo si Dyanna

Mergi la inceput

Cuscra, ai dreptate cu Dada. Ian o iubeste mult si si ea il indrageste. Se vad zilnic. Un pic ma necajeste faptul ca nepotii "adevarati" si-i vede extrem de rar si nu PARE sa o deranjeze lucrul asta. Din afara, se vede ca este mai atasata de Ian decit de ceilalti si asta mie imi pare greu de crezut.

Uite si un exemplu recent si graitor (pentru mine): nora sa este gravida cu al 2-lea nepot. Primul baietel e mai mic decit Ian cu un an. Ei ii e rau non-stop si nu se poate ocupa nimic. Saptamina trecuta a sunat-o baiatul ei sa o roage sa mearga la ei citeva zile pentru ca el trebuie sa plece in Austria. Nu s-a dus pentru ca mi s-a confesat ca nu poate lipsi de la ziua lu Ian. Voua vi se pare atitudinea "pe bune"?

Mergi la inceput

Multam de cafea.
Multam de info, Novus si Olga.
Mulytam pentru sfaturile referitoare la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Ooo iar am uitat de sarbatoriti :

ISABELLA

MUTZUNELUL

Sa fiti sanatosi si mereu inconjurati de dragoste !!

pt Dodo si Dyanna

La multi ani si de la noi! Multe mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Cuscra, ai dreptate cu Dada. Ian o iubeste mult si si ea il indrageste. Se vad zilnic. Un pic ma necajeste faptul ca nepotii "adevarati" si-i vede extrem de rar si nu PARE sa o deranjeze lucrul asta. Din afara, se vede ca este mai atasata de Ian decit de ceilalti si asta mie imi pare greu de crezut.

Uite si un exemplu recent si graitor (pentru mine): nora sa este gravida cu al 2-lea nepot. Primul baietel e mai mic decit Ian cu un an. Ei ii e rau non-stop si nu se poate ocupa nimic. Saptamina trecuta a sunat-o baiatul ei sa o roage sa mearga la ei citeva zile pentru ca el trebuie sa plece in Austria. Nu s-a dus pentru ca mi s-a confesat ca nu poate lipsi de la ziua lu Ian. Voua vi se pare atitudinea "pe bune"?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Ina, de obicei obisnuinta face sa te atasezi mai tare de o persoana pe care o vezi des (si cu care ai afinitati, bineinteles) decit de altele care-s mai departe.
Si poate ca Dna R nu se intelege cu nora??!! Oricum, stii tu ca soacrele-s... soacre :))

Mergi la inceput