LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***
Raspunsuri - Pagina 10
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Ina, despre fata de perna nu stiam, imi prinde bine informatia. Ian a facut vreun tratament sau doar i-ai curatat ochiul? |
Da, dar nu mai stu daca picaturi sau crema/unguent.
Ian doarme in pat cu noi, fara perna, asa ca ii puneam in fiecare seara un prosop curat sub cap; cred ca 7 zile.
inapreda spune:
Novus, sarbatorita a implinit 30 de ani. Petrecerea oficiala va fi pe 21 aprilie dar ne-a invitat si azi acasa. Eu nu puteam/nu voiam sa mi petrec dupa-amiaza fara Ian pentru ca din cauza examenelor l-am tot lasat cu dna R si, aseara, la culcare i-am explicat ca "miine" mai are mami un examen si apoi, gata, stam impreuna! Oricum, nu a parut afectat de "zelul" meu afectiv pentru ca Ian adora sa stea cu Dada (= dna R)
inapreda spune:
Anamariame, imi place ca ati fost operativi. Ideea cu cortul am avut-o si eu cind i-am amenajat lui Ian camera prima data iar el era in burta. Pe vremea aia, nu stiam ca Ian va dormi cu noi si la 3 ani si mi se parea ca nu e potrivit pentru un copil mic. Asa ca, mie imi pare super ideea. Evei ii va placea sigur si asta cnteaza!
Gradinita imi place, din ce povesteti tu dar nu inteleg cum se poate intretine o gradinita privataa cu doar 20 de copii; nedumerirea ramine chiar daca spatiul nu e cu chirie.
Mie personal imi place ideea de copii de virste diferite; chiar as prefera o situatie similara si in cazul lui Ian.
(ca sa spun adevarul, si pe mine ma "aranjeaza" mix-ul de virste: la facultate nu m-am imprietenit cu cei de virsta mea )
Ma bucur mult ca ai avut o zi asa buna; imi place optimismul ce transpare din vorbele tale si sper ca sinteti la pizza acum! De recuperat, poti recupera miine cind doarme Ian sa am cu cine povesti.
inapreda spune:
Frumuseii mei dorm; pe mine ma ocoleste Mos Ene; merg la o tigara si, daca nu e nimeni cind revin, caut un film.
PS. Olga ce e fain la Brenciu? Face show? Cinta fain? Ambele? Am vazut afise cu el in oras -nu stiu daca a fost sau daca va veni - si as putea sa merg si eu cu fetele.
Anaan spune:
Mie mi-a dat dr. Gentamicina unguent sa-l dau pe Andrei, vad ca acum nu mai e asa umflata pleoapa, sper sa arate si mai bine dimineata.
M-am uitat la "Young Adult" cu Charlize Theron, mi s-a parut plicticos si neconvingator filmul, imi pare rau ca mi-am pierdut timpul cu el. Cred ca nu ne culcam prea curand, ca am dormit de la 6 la 8.30, asa ca eu sunt pe aici. Andrei se uita la Peppa Pig si se converseaza cu porcusorii aia, tare mult ii plac.
Ma apuc sa schimb asternuturile...
anamariame spune:
Si eu sunt pe aici, am recuperat tot. Mai am de vazut pozele cu Ada. Am fost si in oras, dar sunt rupta de la curatenie, asa ca nu am stat mult.In camera este parchet, iar salteaua as vrea sa o iau o idee mai inalta decat cele obisnuite, sa aduca a pat foarte jos. Si eu cred ca Eva va fi ft incantata de cort. Am uitat tot ce mai vroiam sa zic
anamariame spune:
Si eu am banuit-o zilele astea pe eva de conjunctivita, avea un ochisor umflat si foarte rosu, am urmarit-o sa vad daca e de dus la dr, dar si-a revenit.Eu maine ma duc sa iau perdele, si habar nu am ce culori sa caut Gina, gata tigara?
anamariame spune:
Am admirat-o si eu pe Ada Foarte eleganta, chic, si foarte foarte expresiva! Avem si noi caciulita cu flori intr-o parte. Greu am mai convins-o pe Eva sa o poarte, desi ea singura si-a ales-o!
novus spune:
Neata !!
Am pus de cafea si mai avem si pizza langa asa ca haideti la o poveste !! Ada a mirosit ea ca-i duminica asa ca la 07.50 imi spunea sa-i caut niste desene , acum asteptam sa se trezeasca Pisi sa o luam din loc, afara ploua cu galeata
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda PS. Olga ce e fain la Brenciu? Face show? Cinta fain? Ambele? Am vazut afise cu el in oras -nu stiu daca a fost sau daca va veni - si as putea sa merg si eu cu fetele. |
Olga, asta vroiam si eu sa te intreb , in ce consta show-ul ?
Pisi sigur nu vine dar m-as duce eu cu fetele
PS- Inapreda, la voi va fi in 22 mai concertul
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)