LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***
Raspunsuri - Pagina 12

Dodo-pui spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!
multumim de urari
Huna s-a trezit de la 5,deci de atunci ne pupacim
si ne iubim
Aseara fiecare facea cate ceva....eu ...am asezat 3 ani in fotografii
Ce foto fac azi le veti vedea maine probabil...la 11 asteptam copilasii all
O zi minunata ca a mea
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

inapreda spune:
Pai, io nu-s tot un fel de nora?
Nu-mi spune niciodata "nora". Imi spune, simplu, Gina. Eu ii spun dna R sau "sotia socrului" cind lumea nu stie cine e dna R.
Chato m-am gindit si eu la faza cu "pe cine vezi mai des" dar mi-e greu sa cred.
Oricum, se poarta minunat cu Ian. Asta e sigur.

chatonel spune:
Buna dimineata!
Ce bine am dormit cu geamul deschis! In sfirsit, e primavara adevarata.
Am vazut ca ne invidiati, asa ca va trimit cite o raza de soare ca sa va bucurati si voi cu noi.
In legatura cu "patul-cort", si eu zic ca e ok acum, nu stiu la iarna daca va fi bine izolat si nu in curent; daca e ok, atunci GO.
Azi e prima duminica a lunii, muzeele sint deschise si se intra gratis, poate mergem sa ne culturalizam umpic :) desi vad ca toata lumea trage inca la pat :))

Anaan spune:
Buna dimineata!
Citat: |
citat din mesajul lui novus![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
La multi ani si de la noi! Sa fiti sanatosi si voiosi! Dyana, Dodo

Anaan spune:
La mine nu ploua, dar nici frumos nu este. Azi nu avem vreun program special, stam in casa, ca vantul nu-i bun pentru conjuctivita; sper sa am mai mult spor la corectat teze si lucrari, ca nu vreau sa car in vacanta dupa mine un morman de treburi.
Eu cred ca doamna R il iubeste cu adevarat pe Ian, altfel copilul nu ar fi atasat de ea si nu ar indragi-o: copiii sunt experti in a detecta sentimente doar "jucate". Intr-adevar e greu de explicat detasarea de propria familie, dar cine stie ce cauze are la baza.(PS: Andrei i-a zis lui H. multa vreme "dada")

AlexAndra_81 spune:
Neata! Azi am dormit pana la 9.30, asta e record la noi! Deja la 10 dra executa niste sarituri din pat si a aterizat in nas si acum zici ca-i Rudolf
Dimineata fulguia oare cand se termina cu vremea asta?
La multi ani Izabelei si lui Mutzu, sa fiti samatosi si sa aveti noroc in viata
Ce frumoasa este Ada si tare chic imbracata!
Sanatate multa lui Andrei, sa treaca ochisorul repede
Noi aseara trebuia sa mergem cu gasca intr-un pub la concert Taxi si tare il mai asteptam, dar s-a imbolnavit bona asa ca am stat acasa, asta e, data viitoare... Brenciu vine la Bacau pe 15 mai, 100 ron biletul, eu abia il astept, sper sa se faca bine bona pana atunci
Anamariame, si eu zic ca poti sa-i faci fara grija cort, daca o fi frig ii faci pat dupa
Amalia

AlexAndra_81 spune:
Ina, si eu zic ca e greu sa te porti frumos cu un copil numai din interes, si pe deasupra, care ar fi interesul? Important ca si Ian o iubeste, asta spune tot. Ce-o fi la ea in familie numai ea stie
Amalia

inapreda spune:
Anamariame, nu stiu daca te ajuta: eu am vrut sa-i fac lui Ian cortul cu prinderea din tavan si cu un soi de plasa cu ochiuri mai mari. Nu stiu cum sa-ti explic ca sa vizualizezi. Plasa trebuia prinsa asa cum am spus in tavan si "se cracana" peste saltea -pe care eu o vedeam mai mare, e drept; daca folosesti un material textil fara ochiuri nu stiu daca aerul e "ventilat".
Noi merem la sor' mea la masa; face tata mamaliga cu brinza (care mie nu-mi place; nu-mi place mamaliga defel) si diseara iesim cu rindul de nasi care a absentat la ziua lui Ian. Ceea ce inseamna ca Ian va ramine cu Dada din nou. Exact asa s-a intimplat si anul trecut cu acesti nashi. Si de Craciun i-au trimis bani printr-o angajata. Nu zic ca banii nu sint buni dar eu ma oftic la faze din astea care presupun impicare zero.
Va multumesc pentru opinii.
Dodo sa aveti o petrecre faina! Sint convinsa ca asa va fi!
Spor la treburi si/sau la distractie tuturor.

Ilinca_M. spune:
Ca sa vezi, vroiam sa profit de faptul ca azi huzband e liber si sa-l las s-o distreze pe Phiphi si eu sa ma apuc de aspirat/scuturat...noroc cu feisbucu' ca am aflat ca azi sunt Floriile la catolici... Ce credeti ca ar fi mai rau dpdv al unei sarbatori religioase: faptul ca e casa vraiste sau daca m-as apuca io de facut mare curatenie?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ca sa vezi, vroiam sa profit de faptul ca azi huzband e liber si sa-l las s-o distreze pe Phiphi si eu sa ma apuc de aspirat/scuturat...noroc cu feisbucu' ca am aflat ca azi sunt Floriile la catolici... Ce credeti ca ar fi mai rau dpdv al unei sarbatori religioase: faptul ca e casa vraiste sau daca m-as apuca io de facut mare curatenie? ![]() I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Ilinca, eu recunosc ca nu tin cont niciodata de sarbatori in ceea ce fac, de fapt eu habar n-am nici cand sunt diverse sarbatori

Amalia