Clubul "babelor" FIV-oase 23
Raspunsuri - Pagina 20
adrianaady spune:
Lara acum urmai tu ( eu nu sunt suparata pe nimeni, si sper eu nimeni pe mine ; spun ce am de zis si imi place sa mi se spuna la fel)
Deci astept menstra care ar trebui sa apara ( Doamne ne n-ar aparea vreun an asa) cam pe 5-6 aprilie; joi vineri ... Sun la dr Albu sa vedem in functie de programul lui cand o pot face... Va marturisesc sincer ca tare imi displace ideea de a o face in sapt mare sau a 3 zi de paste...dar daca nu am de ales, o voi face....
Ralu_mv spune:
Hai ca am mai intrat un pic, ca altfel stau cu burta in sus cu mica mea hiperstimulare...
Multumesc tuturor pentru gandurile bune !
Sabina, hai sa ti spun cum a fost prot lung la mine ... desi il stiti, albu
- am avut ac 3 sapt, apoi diphereline inca 9 zile pana sa incep stimularea, apoi stimularea cu menopur 150ui impreuna cu diphereline 1 fiola intreaga, care a decurs lent, ca nu au vazut asta si mi-au marit dozele in ultimele 4 zile - total 11 (2000 UI aproape).
- recoltat 12/9 mature/ziua 2-3 : 3 grd1 si 3 grd 1-2
Probabil ca nu suna rau raspunsul meu ...dar... eu nu l-as mai repeta comparativ cu ce a fost acum, macar la cantitati ...
anaasta spune:
Raluuuuuuuuu, felicitari!
Aadina, bafta multa in continuare.
Lara, eu nu am luat nici un hepatoprotector, dar fiind pe alimentatie crudivora si ceaiuri de papadie si urzica, poate au ajutat acestea. De ce trebuie sa iei duphaston, probleme?!
Lara27 spune:
Ana,
nope, deocamdata, fara (alte) probleme, in afara de cele binecunoscute..imi faceam si eu temele, vorba lui Ari, ca inainte de bac..
o prietena imi spunea ca nu a suportat duphastonul nici cu hepatoprotector, eu n-am mai luat pana acum si ma gandeam sa apelez la experienta voastra, cele care ati mai luat...
to be continued..
5ab1na spune:
eu am luat duphaston cand imi dadeau fie dupa histeroscopie fie cand isi imaginau doctorii ginecologi ca asa as ramane insarcinata. n-aveam nimic de la el. si conform unora ar trebui sa iau hepatoprotectoare zi de zi. frumoasa poza ai la profil Lara
Ralu nu stiu sigur daca am citit in urma: acum care a fost raspunsul tau ca numar de ovocite si fertilizate?
Lara27 spune:
Sabi, te imbratisez tare, tare, my dear friend
oricand ai nevoie, daca vei avea nevoie, poate doar asa, de-o vorba buna sau incurajare, eu voi fi available, for you, en prive
to be continued..
anaasta spune:
Sa stii, Lara, ca si alte persoane au avut probleme cu netolerarea duphastonului. Sper sa nu faci parte dinre ele. Ai putea, totusi, preventiv sa bei niste ceaiuri hepatoprotectoare, gen papadie, galbenele, armurariu. Si sucul de sfecla rosie este foarte, foarte bun pentru ficat. Il poti combina cu suc de morcov si mar si sa bei in fiecare zi.