Clubul "babelor" FIV-oase 23

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aadina tot ma tin sa te felicit pt recolta mare de ovocite Un raspuns mai mult de bun. Te asteptam cu vesti despre embrioni..
Mihaela multumim pt confirmare Si mult noroc si tie
Sabina interesant protocolul Ralucai, nu? trebuie sa recunosc ca mi se pare o provocare sa inteleg ce s-a intimplat acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Adriana, eu am avut punctia vineri si am avut 5 ovocite s-au fertilizat toate,sambata erau doi embrioni de calitate A( foarte buni au zis) si ceilalti nimic. Embriotransferul a fost duminica cu cei doi embrioni de 2 celule. Eu am fost tare descurajata( inainte avusesem embrioni de 8 si 6 celule) si am ramas cu ideea ca daca se mai amana embriotransferul( daca se facea la 72 ore si nu la 48) era mai bine...poate ca gresesc . Fiecare cu piticii lui pe creier..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ady, Coco, Aadina, sar'na..nu o sa iau nici eu then, am zis

Ady, pai qiao e busy cu megaproiectul la job, lyly e nasa de cununie in Olanda, balanta, din cate am retinut, face eco saptamana asta..cam atat

tu ce mai faci? stiu ca nu faci fiv, dar cu cine faci histero? si cum pica perioada optima?

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

:))
nu mi se pare o provocare.
eu sunt impresionata si stiu ca fiecare doctor are "talentul" lui. important e sa reusesti sa ai incredere in el.
ralu spune ca nu a raspuns bine la protocolul lung.

cu orgalutranul ala i-a alungat LH-ul din primele zile ceea ce cred ca e super. nici mie nu mi-ar place sa incep un antagonist pe un LH de 7 cum il am eu. asa ca taifun e super bun. super bun.

Mergi la inceput

Sabina dar nu am zis ca nu e bun Taifunul, doar mi s-a parut interesanta abordarea lui; si cand rezultatul e o sarcina asa dorita jos palaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

ce inseamna comunicarea asta in scris...
nici eu nu am zis ca ai zis (super tare!) ca nu ar fi bun taifunul:)))
eu recunosc: cand mi-a fost propus antagonistul am fugit de el din cauza LH-ului. dar nu mi-a propus taifunul un antagonist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Adriana nu te-ai gandit ca raspunsul prost la fiv-ul trecut( unicul parca) a fost doar o intamplare? Poate ca situatia sta altfel si..poti avea un raspuns bun si sa ajungi chiar la blasto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Se pare ca Taifun are mana buna, eu zic ca e medicul momentului acum pe forum.Intr-adevar intersant protocol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ady, esti suparata pe mine???

to be continued..

Mergi la inceput

Olimpia am mai facut si o inseminare inainte de fiv, si tot prost am raspuns; amh in 2 ani a scazut ( de la 2.59 la 1.11); foliculi antrali sunt putintei, menstra am 2-3 zile pe luna... so this is it
Eu nu cred ca cauza esecului a fost faptul ca transferul a fost la 48 de ore in loc de 72 (doar o parere personala); dar cum bine stii doar Dumnezeu are adevarul absolut. Important este ca tu ai simtit ca ei s-au grabit, si asta cred ca a contat pentru increderea ta.

Mergi la inceput